Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 309501 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
katik netycia tam storam manuale uztikau informacijos sankabos pedalu tema, tai taip ir isskiria, kad pas 3.6 stovi viena grazinanti spyruokle, o pas 4.2 dvi. Manau sociai ir taip vienos, jei sistemoj nera oro ir su diskatorium viskas gerai, tai pedalas ir pats turi grizt, be spyruokliu ;)
Man ir be spyruokles grizdavo pedalas, kol cilindriuko shtokas buvo tiesus. Veliau luzo pedalas ir dabar teko keist cilindriuka, nes cilindiuko shtokas susikreivino... As jau visus 3 hidraulinius cindrus esu pakeites...
O, be spyruokles reikejo but terminatorium, kad ismint sankaba. Keista kaip as ismindavau su kelio trauma - priprates buvau.

As tiesiog "originalias" (t.y. kurios buvo) gumas supirkau ir visks... Neisivaizduoju, kaip galetu varztas luzhti. Praeitais metai esu visas (bukvaliai) gumas keites galinej pakaboj. Piest saulutes nesiruosiu.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 31, 01:52:08 sukūrė Wer3w0lf »