Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 309263 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Ant stabdžių bedalo pradėjo atsirast stabžių skysčio. Iš kur jis gali sunktis, iš pagrindinio stab. cilindriuko ar dar iš ko gali?

iš cilindriuko esančio prie pedalo.

Neprisijungęs Vasska

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Tai kad nesimato beveik to cilindriuko. Kaip iki jo daeti, gal kam yra teke ji nuiminet?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
tai kad pagrindinis lauke??

čia gal greičiau iš sankabos, jei auto mechanas

Neprisijungęs Vasska

• Žiūrėti profilį
Tai kad automatas. Svirti nuo pedalo kaip ir iena iki kažkokio cilindriuko, kuris vos matosi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
svirtis eina į stiprintuvą, tada į cilindriuką

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
jei pramuse pagrindinio cilindro manzetus, tai gal tada jau per stiprintuva i salona varva, nes stiprintuvu stabdziu skystis neteka, teka ten vairo stiprintuvo skystis, bet korpusu i salona gali patekt, kai viskas zemyn link pedalu nukreipta :think:

Neprisijungęs Vasska

• Žiūrėti profilį
Vis delto teka ne stabziu skystis, o vairo stiprintuvo skistis ir kaltas yra stabziu stiprintuvas. Ji pakeist kiek supratau vargelio bus.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Vistiek reiks nusiimti pagndini stabdziu cilindra ir po vairu plasmase nusiimti, kad pedalus atsidengti, o toliau jau rankas pasilauzyt atjungiant ji ir atsukant tuos keturis varztus kurie prie kebulo laiko ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo yra ka veikti, 4 varztai. Kai man per diena pakeitem 4-5 stiprintuvus, tai paskutiniai lengviau ejo. Bet lauziaus ranka ne as.

Neprisijungęs Vasska

• Žiūrėti profilį
Dekinagas uz informacija. Pradziai reiks dar susirast gyva stiprintuva, o jau poto kibt i darbus.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
kažkur turėjau nuo 200, bet po sistemos perdarymo į vakuuminę nebemačiau :V

gal kur pas meistrą nusėdo

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
panašu kad tinka nuo visų 100/200 kur hidraulinis st. stiprintuvas, taipogi nuo eskių ir t.t.
http://www.partsbase.org/parts/aud-441612101b/

pats cilindriukas tinka ne nuo visko, tik nuo rimtesnių modelių kaip v8 200 20v, s modelių 441611021B

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasisitkslinu: ABS valdantis kiekvieną ratą atskirai atsirado ir tapo elementarus tik 96 ais metais A6C4 ir A4 B5 iki tol teko tenkintis reguliatoriais 8:8

labai senas postas, bet grishman, noriu tave patikslinti, kad pas FWD modelius nuo seno eidavo 4 soleinoidai abs bloke, o vat pas quattro, kažkodėl galą atjunginėja kartu (FR FR ir rear soleinoidai), gal kas turite bent minimaliai suvokimo kodėl q modeliams buvo naudojamas būtent toks sprendimas?

Galbūt turi omeny kad moduliuojama buvo ne abs nuo 96 metų, na čia kitas dalykas, bet kol kalba eina apie patį abs, kodėl FWD vairuotojai buvo apdovanoti 4 kanalais? Visuose to meto modeliuose tas pats. Davikliai visur 4.

http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Audi/1990/200/WIRING%20DIAGRAMS/fig03.pdf pvz a200
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 19, 11:37:21 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Cia manau apie slegio reguliatorius buvo kalba, kad sistemos jau be ju buvo :think:
Audi 200q

Audi A4q

O kam tu taip giliai kapstai? Vistiek tas senovinis ABS gaidziu gaidys ir ekstremaliom salygom geriau be jo :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip ir galvojau ;) kad kalba eina apie mechaninę moduliaciją nesikišant absui

tiesiog iš sportinio intereso, o ir noris viską susitvarkyti :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Man tame sename abs patinka tik tai, kad uzsigrybavus jis padeda, o kai nori kazka atlikt, ko tas abs nebesugeba yra lengva galimybe ji isjungt. Manau jei nori rimciau listi i ta sistema, tai statyk naujesni ABS ir viskas ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas turi nereikalingas galines suvedimo (ar isvirtimo) traukes arba antgalius? :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas turi nereikalingas galines suvedimo (ar isvirtimo) traukes arba antgalius? :V
turiu, tik klibančios biški iš abiejų galų.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
turiu, tik klibančios biški iš abiejų galų.
tinka... Man ce pasiule atrestaurot draugas su kinishkom technologijom...

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
O ar verta? Ryt sudes man naujas Meyle is Olmio pirktas, ziuresiu kaip laikys, o senas reiks panagrinet, kiek maciau plaukiojanciu sailentbloku buna atskirai pirkt, tik diametra reikia atitaikyt, galima ir kaip rusai su Nivos sailenblokais vietoj plaukiojanciu, o sarnyrai tai visada buvo restauruojami

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Manau visai įmanoma pasidaryti su autosportui skirtas sferiniais guoliais

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
O ar verta? Ryt sudes man naujas Meyle is Olmio pirktas, ziuresiu kaip laikys, o senas reiks panagrinet, kiek maciau plaukiojanciu sailentbloku buna atskirai pirkt, tik diametra reikia atitaikyt, galima ir kaip rusai su Nivos sailenblokais vietoj plaukiojanciu, o sarnyrai tai visada buvo restauruojami
kai pirkau zvaklaidzius uz 80 lt, tai savaime iskart bandziau ir suvedimo traukes rast Olmio, bet neradau... Tai sakai, kad jie dar tu traukiu turi? Bei draugas aiskina, kad apsimoka, bent savo cepelinui jis yra restauraves. Bei mano draugas yra chemikas ir inzinierius, tai idomu haliavnai isbandyt technologijas.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 14, 00:29:51 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Yra, praeita savaite pirkau abi, kaire 109, desine 129, Meyle firmos. Siaip nedaug yra is ko rinktis, o ir radau ten netycia, ieskojau tik to galo su sailenbloku, bet kai tiek kaina tesiskiria nemanau kad verta restauruot.
http://www.olmio.lt/eshop/index.php?route=product/search&keyword=443505351p&search_type=1&category_id=0
http://www.olmio.lt/eshop/index.php?route=product/search&keyword=443505352p&search_type=1&category_id=0

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Bei draugas aiskina, kad apsimoka, bent savo cepelinui jis yra restauraves. Bei mano draugas yra chemikas ir inzinierius, tai idomu haliavnai isbandyt technologijas.

zinoma ! kodel gi neisbandzius technologiju :-]

Manual Fabrication of Rubber Bushing for Leaf Spring     Manual Fabrication of Rubber Bushing for Leaf Spring Video02

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Yra, praeita savaite pirkau abi, kaire 109, desine 129, Meyle firmos. Siaip nedaug yra is ko rinktis, o ir radau ten netycia, ieskojau tik to galo su sailenbloku, bet kai tiek kaina tesiskiria nemanau kad verta restauruot.
http://www.olmio.lt/eshop/index.php?route=product/search&keyword=443505351p&search_type=1&category_id=0
http://www.olmio.lt/eshop/index.php?route=product/search&keyword=443505352p&search_type=1&category_id=0
man draugas kaip tik,aiskina, kad verta restaurot ir lyg laikys x3... Bet jis pac sau tik nesenai restayravo...  Bei Meyle lyg ir gera firma...