Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 313297 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Apie SKF guolius artba blogai arba nieko, nes užti pradejo labai greitai arba gal ant levako papuoliau
:D :D :D prisimeni ?
pas mane made in ITALY (+) nor kokios kilmes pati firma idomu, Anyway tarp guoliu teisingiausios firmos yra FAG ir SKF (+)

o čia kas nutiko su FAG priekinio rato guoliu, tik nepamenu po kiek km, bet tikrai po labai nedau, nes daug aš nepravažiuoju  :)

http://www.youtube.com/watch?v=b-RemMtF1mM

taigi kyla klausimas kokio velnio pirkti tuos 'populiariuosius' visų garbinamus, nes kaip matosi tikriausia juos daugiausia ir padirbinėja, kai yra minimum dvigubai pigesnių taip pat ale vokiškų Optimal, Starmann ir pan. kurie puikiausiai laiko

443498625F & 4A0498625 nesiskiria niekuo tik dėžutės turiniu ty kokie papildomi varžtai pridedami
Dėl 4D0407625E įdomus varijantas, dyžiai lyg tie patys bet eina pas A6 C4 tik 97ais metais ir tik modeliams su komplektacija PR-YXS - special sales camp.'audi tdi qu.' with s apearance kaip supratau tokie modeliai ejo ir su 314 stabdžiais.
va dėl šito viso reikalo aš ir nebesuprantu, o norėjau aš sužinoti paprastą dalyką - ar tokie patys guoliai pas V8 ir RS2  :)