Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302603 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Blizgutis plačiau papasakos apie tai

Kadangi ne pats tuom užsiėmu, tad galiu pasakyt tiek, jog pirštai yra pilnai išardomi, perrenkami, pakeičiamos vidinės atramos, and piršto digno privirinamas sriegis ar užsukamas kamštis, veržiama tol kol pirsštas juda tiek kiek turi buti. Rezultatas gaunamas toks jog bėgant laikui pirštui vėl išsiklibinus jį galima be vargo paveržti ir  toliau vaziuoti nesukant galvos apie naujo šarnyro pirkimą. Jei laiku paveržiama, laiko bent 2-3 kartus ilgiau nei nauji  (+)
Taip yra rekonstruojami vairo traukių antgaliai, išvertimo traukės, šarnyrai. Darbai atliekami pas tik pas tekintoja  ;)

o kas galinei isvirtimo traukei daryta ir ar ja daro? Kur taip priekinius sarnyrus daro? Kokia kaina?

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Blizgutis plačiau papasakos apie tai

Kadangi ne pats tuom užsiėmu, tad galiu pasakyt tiek, jog pirštai yra pilnai išardomi, perrenkami, pakeičiamos vidinės atramos, and piršto digno privirinamas sriegis ar užsukamas kamštis, veržiama tol kol pirsštas juda tiek kiek turi buti. Rezultatas gaunamas toks jog bėgant laikui pirštui vėl išsiklibinus jį galima be vargo paveržti ir  toliau vaziuoti nesukant galvos apie naujo šarnyro pirkimą. Jei laiku paveržiama, laiko bent 2-3 kartus ilgiau nei nauji  (+)
Taip yra rekonstruojami vairo traukių antgaliai, išvertimo traukės, šarnyrai. Darbai atliekami pas tik pas tekintoja  ;)

o kas galinei isvirtimo traukei daryta ir ar ja daro? Kur taip priekinius sarnyrus daro? Kokia kaina?

Ar Lietuvoj kas taip uzsiema nezinau, bet va paciam kaliningrade tai daro, 400rub uz zarnyra, tiek pat ir uz viena isvertimo trauke (-ant isvertimo traukes du galai gali but rekonstruojami, tai vienas atitinkamai po 400). Pagal dabartini kursa 400rub berots apie 30Lt.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
kad kas vaziuotu ten... tureciau iduot du sarnyrus. Ir gale isvirtimo trauke domintu pamatyt ta puse kur prie rato kaip atrestauruoja.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O va aš norėčiau priekinės šakės konusinius lizdus pratekinti, kad būtu galima dėti ceškės išorines stalilizatoriaus gumas. Man jos ne tik tvirtesnės atrodo nei silkinės, bet esmė tame, kad yra rimtesnių ceškei gumų, o vė8 dėja ne :(

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
O va aš norėčiau priekinės šakės konusinius lizdus pratekinti, kad būtu galima dėti ceškės išorines stalilizatoriaus gumas. Man jos ne tik tvirtesnės atrodo nei silkinės, bet esmė tame, kad yra rimtesnių ceškei gumų, o vė8 dėja ne :(
pratekines susilpninsi pacia sake, kas manau nelabai gerai eksplotuoijant musu keliais. O tvirtesnes tai manau butu poverflex'o
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 02, 16:50:45 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pratekines susilpninsi pacia sake, kas manau nelabai gerai eksplotuoijant musu keliais. O tvirtesnes tai manau butu piverflex'o
va būtent (y) o tekintusi gal 1 ar 2 mm, nepamenu tiksliai ;)

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Siaip siem darbam tereik gero ir sumanaus tekintojo  :)
Verta butu pameginti jei toki eitu rast  (+)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
o as geriau galvociau iskart dayti rimtai ir viska palikti ant vienos svirties padziauta manau yra nesamone, ir kaip graziai priekiniai ratai vaiksto pirmyn atgal per starta arba nuo dideliu apkrovu ir tai yra nesamone ;)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
o as geriau galvociau iskart dayti rimtai ir viska palikti ant vienos svirties padziauta manau yra nesamone, ir kaip graziai priekiniai ratai vaiksto pirmyn atgal per starta arba nuo dideliu apkrovu ir tai yra nesamone ;)
...tada tau reikia A/S8 tokiam reikalui, nors tas rato vaiksciojimas yra paskaiciuotas gamintoju... kaip besidomintis ir propoguojantis sport stiliu turetum zinot apie tai ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
reikalus pataisytu ir rimtesnis stabilizatorius, bet kad ju ant V8 nelabai buvo, o visa ideja apie svirtis kilo radus truputi nuotrauku su DTM V8 kaikuriais mazgais, bet juose nesimato nieko normaliai, o A8, A4 ar A6(C5) tie griauciai, kaulai irgi jau nesamone, man labiau patiktu kazkas panasaus kaip pas bulkas, o ir draguose pastebeta kaip viskas vyksta startuojant pas S6(C4) ir pas S2 ;) Ir dar pats pajauciau, kaip vaiksto ratai vaira laikant tiesiai ir grieztai elgiantis su sankaba ;)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
dek vietoj sailentu ant stabilizatoriaus metalines ivores ir gausi nevaiksiojancio rato efekta, na gal dar reiktu stabilizatoriaus rimtesnio, berods kazkas buvo imetes foto su stambesniu nei standartinis, lyg ir Gedis... arba klystu :V
ziurint kam ir kur auto naudosi, ar gatvese ar drag'o trasoj ar slalome... nes kiekviena auto sporto rusis turi savo masinos paruosimo specifika

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
bet tuo paciu betkokiai sporto rusiai netinka originalas ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Kaip manot, ar apsimokejo imt ~23-23,5mm storio UFO uz 200lt + savo atidaviau, o jie ~dvigubai plonesni buvo, bet nemuse (t.y. ta plona dalis...) - gal uzhteks ju 2-iem komplektam kaladeliu ?? ... Gal ir kvailas klausimas... Tiesiog vis abejoju ar gera investicija :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Kaip manot, ar apsimokejo imt ~23-23,5mm storio UFO uz 200lt + savo atidaviau, o jie ~dvigubai plonesni buvo, bet nemuse (t.y. ta plona dalis...) - gal uzhteks ju 2-iem komplektam kaladeliu ?? ... Gal ir kvailas klausimas... Tiesiog vis abejoju ar gera investicija :)
23mm yra metalo laužas

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o ką dabar tai keičia? Šeip virš ribos, tačiau dar naudosi ir naudosi, o mušimas ne tik nuo plonumo prasideda.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
o ką dabar tai keičia? Šeip virš ribos, tačiau dar naudosi ir naudosi, o mušimas ne tik nuo plonumo prasideda.

nu ne virs ribos, o riba :) ... (is "vidaus" - ~25mm...)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
23mm yra metalo laužas
Tau ir 25mm UF'ai tiesiai iš pakuotes yra metalo laužas :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Tau ir 25mm UF'ai tiesiai iš pakuotes yra metalo laužas :-]
man - jo.   :P bet 23 mm jau kaip ir oficialiai  :) na, zodziu, kiekvienam savo ....

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
mano ufai kai pirkau zylą stabdė gerai, technikinę praėjau l. neblogai, bet pločio nesitikrinau. Po pusmečio susidėjau s6, tada pasimatavau ufikus - 20-21mm. :O Tai, mano nuomonė, jau žaidimas su gyvybe.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pratekines susilpninsi pacia sake, kas manau nelabai gerai eksplotuoijant musu keliais. O tvirtesnes tai manau butu poverflex'o
Mukai, pagaliau !! Jie laukia tavęs  ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
mazai tiketina kad man ju reiks. Ir siaip OT: kokia to gerio kaina? ~ .Dekingas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kaip jau dažniausiai yra V8 temose, viskas senai apšnekėta  :) taigi žiūrime čia:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10557.msg82507.html#msg82507

ir matome kad

Mano sąrašiukas, ka teko sužinoti ir ka nupirkti.
'Performance' dalys  :D   TRT Shop

Powerflex poliuretano įvorės pakabai
Priekinio stabilizatoriaus išorines įvores 304Lt/kompl
Priekinių svirčių įvores 634Lt/kompl
Priekinio stabilizatoriaus vidines įvores 177Lt/kompl
Vairo traukių vidines įvores 165Lt/kompl
Galines šakes galines įvores 200 Lt/kompl 

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turi veikiančią TecDoc ar kitą programą galėtų pažiurėti ir papostinti čia tikslius išmatavimus sakančių dalykų:
V8 galinis stabdžių diskas 269x20mm det. nr.: 857 615 601
S8 nuo 99m galinis stabdžių diskas 280x22 det. nr.: 8E0 615 301P

Ačiū.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
V8 galinis stabdžių diskas 269x20mm det. nr.: 857 615 601
Ширина упаковки, мм18
Диаметр центрирования , мм 68
Диаметр фаски 2 , мм 112
Высота, мм 59.5
Сторона установки  задний мост
Тип тормозного диска вентилируемый
Толщина, мм 20
Внутренний диаметр, мм 156
Внешний диаметр, мм 269
Количество отверстий, шт 5
Вес, кг 5.3

S8 nuo 99m galinis stabdžių diskas 280x22 det. nr.: 8E0 615 301P
http://www.brembo.ru/originalnyie-nomera/vw-8e0615301p-analog-09.7196.14-brembo-2.html

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai S8 disko aukštis gaunasi mažesnis? butų gerai ir to ir to briežinius palyginti