tai kaip per termostata be skilutes nusiorins sistema? kas ten per meistras pas tave...
Tieiosg sake, kad nepagalvojo, kai kaite, bet pastebejo, kad nera tos skylutes - iskart tai pasake, kai ikaito variklis iki ~100 laipsniu.
Detale, tai tikt turetu - ne pirma karta pirkau is tos parduotuves ta termostata V8 per ~3 metus
Norm meistras (per 3m, tik 1 "kosiakas" su granatom buvo - jis pirko), tik priprates dirbt naktim (paskutiniu metu)... Atsikelia ~16-17 val ir dirba iki ~6-7 ryto
, o as vakarais nlb laiko turiu... Na jis man sake, kad turi but skylute - tuo viskas ir pasibaige - masina neperkaista kolkas, tai ir nesiputuoju lb, bet visgi pradejau jaudintis - gal del to ir Webasto nekorrektishkai gali veikt (nes berods viskas joje veikia) ?? ...
Tai geriau man nauja termostata nusipirkt ar esamam skylute padaryt ?? Jauciu lieviausia pakiso (paskutinis), nors sake, kad ne china (...ar nesake, bet sake, kad ne "levos" firmos)... Ir kazhkaip itartinai per pigus buvo...
Meistras - Janas
, gal ir buferius jis man nupus... Nupirkau priekini jau paruosta perdazymui, bet tokiu oru be kameros - vnz... gal kolkas sulauzyta uzhdet laikinai...
Klausimas gal... Brutui - butinai reik nugruntuos ta buferi , pries dazyma ar ir "taip sueis" ?? Dazai nuo buferio nenuimti... As gi nedazytojas, tiesiog idomu, kaip reikia daryt...
Berods neturetu but sunku i juoda spalva nupust tuos buferius