Sveiki! Tai mano pirmas postas šiame forume, jį rašau ieškodamas patarimo ir pagalbos. Kažkada džiaugiausi turėdamams nuostabų automobili AUDI 100, 2.2 turbo, quattro. Deja, teko ją parduoti, bet po aštuonerių metų vėl galvoju tapti AUDI savininku, tik šįkart akys krypsta į legenda - AUDI V8. Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie 4.2 variklį su mechaninę 6 pavarų dėže. Tai retas modelis ir todėl šiek tiek bijau dėl serviso, nes mašinytė būtų 1992 metų. Ar 4.2 variklis yra patikimas, ar geriau dairytis į 3.6 variklį su 5 laipsnių mechanika? Dujų dėtis neplanuoju, nes tai būtų "savaitgalio mašina". Tikiuosi, kad kas nors iš Jūsų galės patarti.
Sveikas, o garbusis ar jums teko matyti bent jau Lietuvoje tokia parduodant, kalbu apie 4,2 mechanine? Uzsieny tenka retais atvejais pamatyti, taciau ju kaina "siek tiek" kitokia, na bent apie pinigus manau ne man ar mums spresti
3,6 ir 4,2 explotacijoje vienodi, sanaudos ir nesiskirs, trauka vistik skiriasi ir tikrai zenkliai, bet apie tai nesiplesiu, nes pyksta paskui kas su 3,6 vazineja.
Mano nuomone tokiai masinai mechanine nera pats didziausias privalumas, na bet cia skonio reiklas, jis individualus.
Servisai patys bijo siu masinu, tad tau nera ko jums, o jei idomu del remonto, tai problemu seip nera, ji tik pradzioje gresmingai ziurisi atsidarius kapota