Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio skyrius  (Skaityta 245502 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio skyrius
« Atsakymas #375: 2008 Spalio 16, 00:27:23 »
Bet plaukiojimas nebus susijes su kuro slegio bangavimu (as bent taip manau) nes banguoja sekmyngai ant duju. AR pas mane viena ar pas dar ka nors yra tokia situacija kuri labiau jauciasi saltam ir ne pilnai ikaitusiam varikiui: vaziuojant tolygiai pvz 2 pavara kuomet RPM 2000-3000 kuntamas bangavimas ir ganetinai stiprus. Gal but vaziuojant 100km/h esant 4 pavarai tai mes jauciame tiesiog maziau?
o kaip dėl šito varianto  Oo) Oo) Oo) Oo) Oo) Oo) :-{
http://www.advancedautomotion.com/product_info.php?products_id=53
Cia tikrai ne prie ko, buvau isardes ir prisikases prie siu guoliuku, sunkiai sukinejosi, uzpyliau tepalo, prajudinau ir vel lengvai rieda, ir gazo pedalas iskart lengvesnis tapo, tik kiek kliba tie guoliai, bet cia nera kritine dalis, galima buvo ir paciu guoliu numeri pazejus paieskoti artimiausioje guoliu parduotuveje, bet paprasciausiai tingejau :s
Beje, apsuku svyravimas paskutinem dienom ir man labai sumazejo, turbut siltas oras kazkaip veikia
lai buna pati pati kvailiausia priezastis, bet vistiek ja zinot norisi.....
visiskai sutinku, taciau jeigu cia viskas tame - tai jausmas , kaip cia pasakius...., kaip sujaudintas ir nepabirbintas, kaskaip taip :D

nauja nesveika versija: po coilų sudėjimo nebeveikia ABS (manau gal kurį daviklį blogai įstatėm - greit patikrinsim), tiksliau nebeveikia labai įdomiai: užsivedus mašiną ir gal kokia pora, penkias minučių važiuojant ir reikalui esant stabdant, iš pirmo paspaudimo stabdžio pedalas
visai nepasispaudžia, nu kaip užstaporintas, spaudžiant antrą stabdo, bet kartais kaip kad suveikęs ABS'as atmetinėtų, žodžiu
norėdamas stabdyt - turi žaist: pirma greitai vos prilieti pedalą ir poto antru kartu jau stabdai  :D :D bet čia tik keletą minučių taip, kol neužsidega
ABS'o lemputė, t.y. kol jis neatsijungia. ir jam atsijungus stabdžio pedalas reaguoja normaliai, bet esmė tame, kad nei stipriai
greitėjant, nei ramiai važiuojant jokio apsukų svyravimo nebejaučiu ir nebematau  !! !! !! !!
Ir kokias reik daryt išvadas iš to  8:8 8:8 8:8 8:8 :D
ir dar kitas pastebėjimas apie ABS daviklius pamąstymui: priekyje abu buvo skirtingi, tiksliau vienas ne originalas, ir varžos pas jų ne vienodos
buvo, gal apie 200 omų skyrėsi, bet jei žiūrėt pagal manualą, tai ten sako, kad nuo 0,8 Kiloomų iki 1,8 Kiloomų viskas tvarkoje.........
žodžiu, mano postringavimai apie apsukų svyravimą dabar krypsta tik į ABS'ą  (+) (+) (+) (+) ff