O as nzn kaip man ji nuimt, nes priejimas tragishkas + du varzhtai kryzhminiai... - lauke shaltoka... Siaip anksciau apsukos pas mane pasikeldavo kartais (bukvaliai pora kartu tai buvo ivyke ) - galvojau gazo trosas strigineja... Manau, kad daviklis, nes garsas variklio pasikeite ir pries vaziuojant pas Jana dalis keist, jau kazhkaip keistai vaziavo - gal sutapimas, nu bus matyt...
P.S. Jis taip arti ir tuo paciu metu taip toli... Gal cia kox "vorotok" nuzhen ?? Nu bet as neturiu
P.P.S. Vaziuoju pas Jana - tikrint
Nuemi visa droselio sklendę, prie kurios ir pritvirtintas tas sensorius, ieškai pačio geriausio kryžminio atsuktuvo, kad atsukti varžtus, kurie paprasta buna gerai prikepę, nes jei prasuksi atsuktuvą, galėsi rūkyti.
Tik man labai įdomu kodėl tau būtent tas TPS tau užkliuvo...
Masina vaziuoja... Taip, ne TPS kaltas buvo, o naujos zvakes... Idejau senas (jos visai norm atrodo)... Tikriausiai rukysiu (nepavyks atgaut $ manau)... Ispradziu TPS pakeitem. TPS uzhkliuvo, nes pora kart buvo, kad apsukos pakildavo ir pries vaziuojant i garaza masina nlb trauke (tikriausiai del tramblioriu dangteliu)... Sugadinta diena
Iskart pagalvojau, kad tai gali but del zvakiu, bet nenorejau tuo tiket... Bei TPS sena turejau rusije, tai pabandyt norejau.
Janas sake, jam ta pati situacija toj pacioj parduotuvej buvo pries kazhkie metu (nors jie pagal kataloga ziurejo)...
P.S. Einu alaus atsigersiu...
Jau žvakių kodus esu mintinai išmokęs
NGK BUR6EFSZ; BOSCH HGR7KQC