Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio skyrius  (Skaityta 247516 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio skyrius
« Atsakymas #1375: 2011 Sausio 11, 21:54:20 »
o termostatas su skylute >? jei taip kokioje padėtyje ji yra ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1376: 2011 Sausio 11, 22:10:12 »
Vat si smulkmeneke pakankamai labai svarbi :)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1377: 2011 Sausio 12, 09:34:49 »
o termostatas su skylute >? jei taip kokioje padėtyje ji yra ?

Be skylutes kazhkodel... "vozhtuvas" turetu but ?? Man tai sake meistras, kad turi but "skylute" su "rutuliuku"  :V
Tai tame problema ?? O jei tiesiog ta "skylute" padaryt ?? :)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1378: 2011 Sausio 12, 10:59:32 »
tai kaip per termostata be skilutes nusiorins sistema? kas ten per meistras pas tave...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1379: 2011 Sausio 12, 11:28:10 »
tai kaip per termostata be skilutes nusiorins sistema? kas ten per meistras pas tave...

Tieiosg sake, kad nepagalvojo, kai kaite, bet pastebejo, kad nera tos skylutes - iskart tai pasake, kai ikaito variklis iki ~100 laipsniu.
Detale, tai tikt turetu - ne pirma karta pirkau is tos parduotuves ta termostata V8 per ~3 metus :D Norm meistras (per 3m, tik 1 "kosiakas" su granatom buvo - jis pirko), tik priprates dirbt naktim (paskutiniu metu)... Atsikelia ~16-17 val ir dirba iki ~6-7 ryto :D , o as vakarais nlb laiko turiu... Na jis man sake, kad turi but skylute - tuo viskas ir pasibaige - masina neperkaista kolkas, tai ir nesiputuoju lb, bet visgi pradejau jaudintis - gal del to ir Webasto nekorrektishkai gali veikt (nes berods viskas joje veikia) ?? ...
Tai geriau man nauja termostata nusipirkt ar esamam skylute padaryt ?? Jauciu lieviausia pakiso (paskutinis), nors sake, kad ne china (...ar nesake, bet sake, kad ne "levos" firmos)... Ir kazhkaip itartinai per pigus buvo...

Meistras - Janas  :V , gal ir buferius jis man nupus... Nupirkau priekini jau paruosta perdazymui, bet tokiu oru be kameros - vnz... gal kolkas sulauzyta uzhdet laikinai...

Klausimas gal... Brutui - butinai reik nugruntuos ta buferi , pries dazyma ar ir "taip sueis" ?? Dazai nuo buferio nenuimti... As gi nedazytojas, tiesiog idomu, kaip reikia daryt...
Berods neturetu but sunku i juoda spalva nupust tuos buferius  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 12, 11:41:32 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1380: 2011 Sausio 12, 11:49:50 »
.... bet ir zamaročkės pas tave kaskart  ff ff

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1381: 2011 Sausio 12, 11:59:20 »
.... bet ir zamaročkės pas tave kaskart  ff ff
Tiesiog noriu, kad man viska is pirmo karto ir kaip reikia padarytu ...ir lita sutaupyt :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 12, 12:02:21 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1382: 2011 Sausio 12, 12:03:22 »
už pigiai geros dalys ? sena tiesa byloja kad skūpus moka dukart minimum
P.S. ir jei neaišku ką ir kaip daryt tam reikalui yra pakankamai išsamus manual'as

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1383: 2011 Sausio 12, 12:10:44 »

Klausimas gal... Brutui - butinai reik nugruntuos ta buferi , pries dazyma ar ir "taip sueis" ?? Dazai nuo buferio nenuimti... As gi nedazytojas, tiesiog idomu, kaip reikia daryt...
Berods neturetu but sunku i juoda spalva nupust tuos buferius  :)

foto imesk jeigu gali.. seip jei nepazeista detale tai uztenka susiaust tvarkingai.. bet abejoju ar nera kokiu nuskaldymu akmenuku ir panasiai.. praktiskai retai buna kad nereiktu gruntuot

brutas

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1384: 2011 Sausio 12, 12:13:59 »
už pigiai geros dalys ? sena tiesa byloja kad skūpus moka dukart minimum
P.S. ir jei neaišku ką ir kaip daryt tam reikalui yra pakankamai išsamus manual'as

Yra gi visai normaliu neoriginaliu daliu... Stengiuos normalesnes pirkt, tikrai pacias pigiausias neisrinkineju... Aisku originaliu neiperku, bet visgi... Nu ir darbus man normaliai ir nebrangiai tas zmogus atlieka - nusiskundimu dideliu neturiu... Visada viska graziai nuima ir visokias smulkmenas sutvarko... Pvz po autoivykio mano draugui Volvo V40 T4 prieki surinko geriau nei buvo - visi tarpai idealus...

P.S. to Brutas
      Veliau imesiu i PM :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 12, 12:15:46 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1385: 2011 Sausio 12, 12:49:25 »
Tiesiog noriu, kad man viska is pirmo karto ir kaip reikia padarytu ...ir lita sutaupyt :)
Įdėtas VAGinis termostatas iš pirmo karto ir jokių problemų, jeigu net Tanagroje pažįstamas išbandęs visus iš savo lentynos nuo lieviausio iki geriausio galiausiai kreipesi pas mane, net tas pats Behr einantis kaip OEM iš tanagros lentynos kažkodėl nenori veikti. Dar galima bandyti deti 078 121 113G kuris 92 C prilaiko (+)

Arba aplamai parduok tu man savo vargšę už kokius 1,5K lt ir pažadu, kas per menesį visas bedas sutvarkysiu ;) paskuj galėsi atpirkti už 7-8K  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1386: 2011 Sausio 12, 12:50:42 »
Jei radote klaidų, pastabų, parašykite, tačiau manau pravers naujiems interesantams ši bendra info.

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1387: 2011 Sausio 12, 14:03:36 »
Reikėtu kažkur sukelti šia informaciją ,kad nepasimestų.  :s

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1388: 2011 Sausio 12, 14:39:25 »
Tam yra pirmas postas... ;) Manau visokią tokią ir panašią info galima kelti, tik moderai tikiuosi pravalys bent pirmą lapą ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1389: 2011 Sausio 12, 14:42:54 »
Įdėtas VAGinis termostatas iš pirmo karto ir jokių problemų, jeigu net Tanagroje pažįstamas išbandęs visus iš savo lentynos nuo lieviausio iki geriausio galiausiai kreipesi pas mane, net tas pats Behr einantis kaip OEM iš tanagros lentynos kažkodėl nenori veikti. Dar galima bandyti deti 078 121 113G kuris 92 C prilaiko (+)

Arba aplamai parduok tu man savo vargšę už kokius 1,5K lt ir pažadu, kas per menesį visas bedas sutvarkysiu ;) paskuj galėsi atpirkti už 7-8K  :D

:-] Visai nevargse. Tai tavo vargse - garaze puna  :P Bei idomu iskur tokias kainas istraukei ?? 1.5k lt :O
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 12, 14:44:36 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1390: 2011 Sausio 12, 15:59:45 »
Įskaitant dabartinę būklę, manau daugiau mažai kas pasiūlytų, nebent tavo nuotykių neskaitęs :D o mano garaže stovi bet nepūna (-) nesidevi, nemato lietaus, druskų, nekenčia nuo girtų mechanikų ir nemokšiško vairavimo :G :D Na gerai, paskutinem savaitem lauke stovi, kai bus išvaryta A2 iš garažo, vėl ten pat saugosim nuo piktų akių :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1391: 2011 Sausio 12, 16:01:07 »
Del ko: Kuro tipas 3.6/4.2 - 95/98, kai suspaudimo laipsniai 10.6/10.8?  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1392: 2011 Sausio 12, 16:16:35 »
Dalinai pasinaudojau http://www.audiv8.com/ > TECHNIC informacija, orginaliai prie SSP ciut kitaip viskas ir tik apie 3,6...
Suspaudimo laipsni galime darasyti (+)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1393: 2011 Sausio 12, 16:26:38 »
Įskaitant dabartinę būklę, manau daugiau mažai kas pasiūlytų, nebent tavo nuotykių neskaitęs :D o mano garaže stovi bet nepūna (-) nesidevi, nemato lietaus, druskų, nekenčia nuo girtų mechanikų ir nemokšiško vairavimo :G :D Na gerai, paskutinem savaitem lauke stovi, kai bus išvaryta A2 iš garažo, vėl ten pat saugosim nuo piktų akių :D

tai kas jai baisaus yra ?? :) ko nebuvo pries pirkima ?? :) O is "nauju" gedimu, kuriu nebuvo pries pirkima - siek tiek ilenktas slenkstis

daugiau pavyktu sutvarkyt, jei nebutu to nuotykio vasara, bet... yra, kaip yra... Geriau privaziuok apziuret, o ne skleisk erezijas...

крч - не смеши мои тапочки  :-] Nu jau taip svaigt...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 12, 16:30:23 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1394: 2011 Sausio 12, 17:20:29 »

tai kas jai baisaus yra ?? :) ko nebuvo pries pirkima ?? :) O is "nauju" gedimu, kuriu nebuvo pries pirkima - siek tiek ilenktas slenkstis

daugiau pavyktu sutvarkyt, jei nebutu to nuotykio vasara, bet... yra, kaip yra... Geriau privaziuok apziuret, o ne skleisk erezijas...

крч - не смеши мои тапочки  :-] Nu jau taip svaigt...
Na kaip jau tikiuosi spejai suprasti, musų supratimai apie būklė skiriasi, tai kas tau atrodo ledų ledas ištikrujų dažniausia buna avarines būkles, taip buvo ir su tavo praeita mechanine Ve, ką patvirtino ne vienas ir ne 2 žmones, butų stebuklas, jei su šita situacija butų bent kiek geresne, tuo labiau kad prieš tau perkant ji buvo apžiurineta ir ne vienas nieko gero nepasakė ;) atvaryk pas mane darban ant keltuvo sudarysim sąmatą būtinų keisti dalių, patikrinsim kaip laikosi geometrija po visų smūgių ir įvykių, ar lonžeronai po smūgio į griovį visdar savo vietose :D ar aplamai nereik naujo kėbulo :D Brundzos sąmatą tikrai viršysi :-] o Įlenktas slenkstis tai vienas iš šūdiniausių defektų koks tik gali buti, normaliai padaryti, kad tas nerudytų ir neputų kainuoja daug...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1395: 2011 Sausio 12, 21:20:38 »
Man ir gėda :D Nežinau kas man, tau, mums pasidarė... užsimaniau ir uždėjau ;) Gal be floodo ką (v) Kai tyngėsiu - nedėsiu, a gerai ? :)
:O nu bet tai atsakymas .... vai tai tai .... tik dabar pamačiau; todėl nepatingėjau, nes kažkas man pasidarė, užsimaniau ir įdedu, nes manau kad pats pamirši  ;) a gerai ?  :)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1396: 2011 Sausio 13, 01:51:53 »
Jei radote klaidų, pastabų, parašykite, tačiau manau pravers naujiems interesantams ši bendra info.

butum savo rankomis nupieses ar pan galetum det sito puslapio adresa ant foto. o dabar tikrai ne i tema.. idomu smarkiai sauktum kai as kur nors audi klubo logo pradeciau naudot? loxai atrodot..

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1397: 2011 Sausio 13, 09:06:31 »
naudok ta logo i valias :D jei gausi pizdy tai nuo Narkozes nebent ;) nes Bajoras kaip jo parasas atspindi jo statusa "klubo draugas"

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1398: 2011 Sausio 13, 09:40:24 »
naudok ta logo i valias :D jei gausi pizdy tai nuo Narkozes nebent ;) nes Bajoras kaip jo parasas atspindi jo statusa "klubo draugas"
Pagaliau ff :D O Narkozei taip giliai... kad niekas pizdy ir neduos :D
Aš klube nei narys, nei valdyba, nei prezidentas nei dar kokias tai pareigas užimu ar atstovauju šį klubą, tad ką noriu tą rašau, tad nesivarginkit moralizuoti, o erzinami jumi (ne tu Arvi, bendrai kalbu) labai tam pasiduodate :-] :-]
Atsipalaiduokite po galais, nauji metai, nauji batai... :-] :-] Net nebūčiau pagavojęs kad taip stipriai jautriai sureguos :-] :-] :-] :D
P.s. niekas niekam netrugdo perkopint kad ir visą knygą gražiais aiškiais paveiksliukais, tad mažiau lialiakinkite :D
Kamuto - autorines teises puikiai žinau, jei nori apie subtilybes pakalbėti - laisvai galime... spragas ir plonybes :D Tačiau neverta, neįdomi tema, o į nuorodas turėjo sureguoti visai kiti žmonės nei suregavo dabar, na bet dzin :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 13, 09:42:32 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1399: 2011 Sausio 13, 09:56:19 »
o tu ir iki pat siol dar nesupratai nieko? man visai , kas ka daro... blevyzgoju ir tiek :D