Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio skyrius  (Skaityta 257017 kartus)

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio skyrius
« Atsakymas #800: 2009 Kovo 31, 20:18:54 »
pas mane paprastos slangos kazkur radau tiko ir uzdejau su hamutais, jokiu leidimu nera :V

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #801: 2009 Balandžio 26, 17:52:23 »
reduktorines dujos tokiam varikliui is visu pusiu veikia neigiamai... na bet gerai kad radai ;)

kokiu pagrindu?

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #802: 2009 Gegužės 14, 08:23:55 »
Jeigu kam nors bus sumazejusi trauka - pasitikrinkite oro filtra pirma :)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #803: 2009 Gegužės 14, 18:13:08 »
va su tuo filtru ir as pastebejau kad kazko tai taip apsukos pradzioj soka normaliai o ties 3000rpm pristoja ir leciau kyla aisku ne taip jau ir pastebimai bet kai kokia trecia saiba begiesi pasijaucia to galios isaugimo toje vietoje kur jis turi bet ir tikrai zinau kad filtra reikia keist.

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #804: 2009 Gegužės 14, 21:28:57 »
va su tuo filtru ir as pastebejau kad kazko tai taip apsukos pradzioj soka normaliai o ties 3000rpm pristoja ir leciau kyla aisku ne taip jau ir pastebimai bet kai kokia trecia saiba begiesi pasijaucia to galios isaugimo toje vietoje kur jis turi bet ir tikrai zinau kad filtra reikia keist.
nemanau kad filtre esme nebent jis jau toks uzsikises,pasmane tapati problema tik kaip apsyla ,o salta eina gerai tiek dujom tiek benzu  ??

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #805: 2009 Gegužės 15, 00:29:38 »
filtre filtre, nieko ten daugiau pas mane nera, cia as nesakau kad taip kitas atsisedes tai pajaustu, bet as zinau kad kazkaip geriau anksciau biski buvo. Siaip filtro as nekeites o kai tik masina nusipirkau su kompresorium prapuciau, paziurejau kad nera labai apdulkejes ir viskas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #806: 2009 Gegužės 15, 18:06:54 »
reduktorines dujos tokiam varikliui is visu pusiu veikia neigiamai... na bet gerai kad radai ;)

kokiu pagrindu?
tokiu pagrindu kad tai ziguliams irangos (nesupykit) taciau galime kalbeti apie sanadu skirtuma, galim kalbeti apie traukos pokycius, galime kalbeti apie saudymus bet cia tik pradzia, galim kalbeti kaip dujos teka visa isiurbimo sistema ir privaro smalos visur, galim kalbeti apie duju poveiki mechaniniam variklio darbui ir devejimuisi.... zodziu... :)

Neprisijungęs vilks

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #807: 2009 Gegužės 20, 19:07:52 »
pradejo maniske ryte sunkiai kurtis, uzsikurus apsukos ~700, negraziai dirba, pabuvus apie apie 0,5 min apsukos pakyla iki 1100rpm-kaip ir priklauso, variklis nebesikalatuoja, klaidu jokiu, isvaliau laisvos eigos voztuva-nepadejo, keiciau antifrizo temp davikli-nepadejo,dar liko oro temp daviklis, bet su testeriu pamatavus-ribos tokios kokias nurodo autodata  ?!?,

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #808: 2009 Gegužės 20, 23:40:46 »
benzino ant rezervo bake (raudonos padalos) ar normaliai?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #809: 2009 Gegužės 21, 01:15:47 »
pradejo maniske ryte sunkiai kurtis, uzsikurus apsukos ~700, negraziai dirba, pabuvus apie apie 0,5 min apsukos pakyla iki 1100rpm-kaip ir priklauso, variklis nebesikalatuoja, klaidu jokiu, isvaliau laisvos eigos voztuva-nepadejo, keiciau antifrizo temp davikli-nepadejo,dar liko oro temp daviklis, bet su testeriu pamatavus-ribos tokios kokias nurodo autodata  ?!?,
1100Rpm ant laisvų apsukų yra tikrai perdaug... o 710-770 skaitosi norma.

Neprisijungęs vilks

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #810: 2009 Gegužės 21, 08:23:57 »
bajoras, itakos nera ar pilnas bakas ar pustustis, tas pats, kai silta pvz kuri tai uzsikurimo metu apsukos soklteli iki ~1250, o saltai vangiai taip kuriasi  ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #811: 2009 Gegužės 21, 09:30:50 »
Pas mane ilgiau vedasi kai maziau benzo, kartais ir sukvailioja apsukos taciau trumpam. Pas No One su uzvedimu ir pokyciai kai maziau benzino, pas Biesa ir t.t.
Dar galimas varijantas - liamda nesamones piešia. O 1100 yra ziauriai per daug.
Ant P ar N pasukos apie 700 su kapeikom buna, kaip ir Grishman raso, ant pavaros variklis dar siek tiek numeta, 650-700rpm ribose.

o cia ant 1100 RPM tai kaip pries draga i stabdi isispyres turi stoveti, o ant laisvo riedejimo dar ir pagreiti imsi :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #812: 2009 Gegužės 21, 14:17:01 »
užmačiau kad amerikonai generatoriaus diržo keitimo komplekte turi ir sprenžyną (077903401) ir rankovę (077903405)
http://www.blauparts.com/proddetail.asp?prod=GJ11010-1
o vat pavyzdžiui amortizatoriaus (077903427B) į tą komplektą neįtraukia  :V :V :V įdomiai kažkaip ...

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #813: 2009 Gegužės 21, 15:25:07 »
ne tie muitai butu geras variantas visai

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #814: 2009 Gegužės 21, 22:24:04 »
Kokio b.... kai mašinoje yra neseniai keistas ir tvarkingai veikiantis liambda zondas, kompas reguliairiai išmeta klaidas, tai nera signalo, tai nera masės, tai kažkas 'exceeded' tai intermittent, chuittent ir panašiai, ir taipo abiejose mašinose, jau trūksta kantrybė..... :-{

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #815: 2009 Gegužės 21, 23:20:00 »
is vis jauciu deti apgavika kompui del zondo ir lai pasiciulpia jis su juo :E dakniso sie bairiai

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 917
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #816: 2009 Gegužės 21, 23:45:34 »
Stamas ilgai vazinejo be zondo, o paskiau as idejau ir kaip paklausiau ar kas pasikeite i gera, tai supratau, kad niekas nepasikeite, net sanaudos liko tos pacios.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #817: 2009 Gegužės 21, 23:49:03 »
o kartais kalida istrynus zondo akivaizdziai pagereja... kartais be jo valgo 45ltr, kartais kaip tik geriau... krc grybu karas (z) reik deti simuliatoriu su manual valdymu...

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #818: 2009 Gegužės 21, 23:55:16 »
Nu 45 litr jau biski daugoka :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #819: 2009 Gegužės 22, 00:05:32 »
160lt universalus yra
siūlau nebandyt šito varianto  8:8 griežtai siūlau dėt tik Bosch'ą, ir tik tokį koks priklauso.
P.S. man jau pakeliui iš amerikonų Bosch'as keturių laidų (žinau, sugriešyjau ir pats sau prieštarauju ką tik parašytam siūlymui, bet kad amerikonai labai jau šitokiu patenkinti - žiūrėsim kas gausis su juo neamerikonui  :) ), kainavo 210 LTL su viskuom  ;) Būtinai aprašysiu įspūdžius  :-] :-] :-]
Gal rimtai kaltos problemus su mase, nes kaip tikrinnau, duslintuvas visiškai neturi masės ?!?

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #820: 2009 Gegužės 22, 00:09:22 »
160lt universalus yra
siūlau nebandyt šito varianto  8:8 griežtai siūlau dėt tik Bosch'ą, ir tik tokį koks priklauso.
P.S. man jau pakeliui iš amerikonų Bosch'as keturių laidų (žinau, sugriešyjau ir pats sau prieštarauju ką tik parašytam siūlymui, bet kad amerikonai labai jau šitokiu patenkinti - žiūrėsim kas gausis su juo neamerikonui  :) ), kainavo 210 LTL su viskuom  ;) Būtinai aprašysiu įspūdžius  :-] :-] :-]
Gal rimtai kaltos problemus su mase, nes kaip tikrinnau, duslintuvas visiškai neturi masės ?!?
tai kad ir nereik jam mases is duslintuvo...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #821: 2009 Gegužės 22, 00:13:26 »
160lt universalus yra
tai kad ir nereik jam mases is duslintuvo...
tai kaip ir kalbėta anksčiau dėl to keturių laidų zondo, kad ketvirtas laidas, tai masė, nes musiškiai trijų laidų, gauna masę iš duslintuvo.

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #822: 2009 Gegužės 22, 00:24:20 »
Du balti eina maitinimas, juodas minusas kuri atjungus visada neveik L zondas, tai reisk te viskas gerai, o pilkas buna papildomas minusas kuri pajungi i kebula.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #823: 2009 Gegužės 22, 08:31:48 »
Grishman: dabar aš 'skelsiu'  :D vieną ir paskutinį kartą ir visiem laikam apie liamda zondą veškėse, kaip kad tu 'skėliai' apie LED'us  ;)
pradėkim nuo to, kad aplamai be liamda zondo 45l/ 100km tikrai neturi ryti, bus gal keliais daugiau nei normaliai ir tiek; 45 ryti pradeda, kai tas zondas liaudiškai tariant "pūliuoti" pradeda.
Aš isidėjau keturių laidų Bosch'ą ir pasikeitimas tik tame, kad variklis dirba labai lygiai ir greitėjant nebeliko jokių patrūkčiojimų, sąnaudos kaip ir tos pačios atrodo, bet taip būtų buvę (tikriausiai) jei ir trijų laidų įdėjęs būčiau tokį koks priklauso, bet aš apsidraudžiau nuo 15 metų senumo duslerkos, kaip masės laidininko  ;) ir labai teisingai pastebėjai ir pats tai.
dar kitas variantas, tik bogai kad klaidų kodų neparašiai, tai atkreipk dėmesį į tą temperatūrinį daviklį, nu į tą ant kurio ale varžas-čipus
ebay'juje siūlo, pratikrink jį nuodugniai ar teisingai jis dirba  (+)
Kol kas tiek  ff

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #824: 2009 Gegužės 22, 12:00:49 »
Grishman: dabar aš 'skelsiu'  :D vieną ir paskutinį kartą ir visiem laikam apie liamda zondą veškėse, kaip kad tu 'skėliai' apie LED'us  ;)
pradėkim nuo to, kad aplamai be liamda zondo 45l/ 100km tikrai neturi ryti, bus gal keliais daugiau nei normaliai ir tiek; 45 ryti pradeda, kai tas zondas liaudiškai tariant "pūliuoti" pradeda.
Aš isidėjau keturių laidų Bosch'ą ir pasikeitimas tik tame, kad variklis dirba labai lygiai ir greitėjant nebeliko jokių patrūkčiojimų, sąnaudos kaip ir tos pačios atrodo, bet taip būtų buvę (tikriausiai) jei ir trijų laidų įdėjęs būčiau tokį koks priklauso, bet aš apsidraudžiau nuo 15 metų senumo duslerkos, kaip masės laidininko  ;) ir labai teisingai pastebėjai ir pats tai.
dar kitas variantas, tik bogai kad klaidų kodų neparašiai, tai atkreipk dėmesį į tą temperatūrinį daviklį, nu į tą ant kurio ale varžas-čipus
ebay'juje siūlo, pratikrink jį nuodugniai ar teisingai jis dirba  (+)
Kol kas tiek  ff
O.K. trūkčiojimo jokio nera, sąnaudos paskutinius 1500km 90proc buvo trasa 100-140km/h - 14 litrų, vakarykštė klaida - Oxygen sensor - no signal, dar kartą ir visiems laikams duok man to keturių laidų zondo kodą, kiek pamenu Bosch jis yra.