Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 perdarymas iš automato į mechaną  (Skaityta 55072 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
Re: V8 perdarymas iš automato į mechaną
« Atsakymas #100: 2011 Lapkričio 03, 07:52:13 »
originaliai automato rele buna isimta ir jos jizde statosi dziumperis

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2011 Lapkričio 04, 08:55:53 »
 ;) turiu gi visą bloką iš mechano '93

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2011 Lapkričio 04, 09:33:08 »
o jie nevienodi?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2011 Lapkričio 04, 09:57:31 »
 :) vienodi. čia kalba TIK apie tą relę automate arba jumper'į mechane ;)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2011 Lapkričio 04, 11:58:58 »
:) vienodi. čia kalba TIK apie tą relę automate arba jumper'į mechane ;)
Na sitoje vietoje as net nepasidomejas,  tad jeigu nesunku informacijos, ka ta rele daro ir ja isemus kaip statyti jumperi ir kas bus jeigu jo nedesim ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2011 Lapkričio 05, 16:35:10 »
taigi nuotraukoje matosi jumper'is panašus į skaičių 7 vietoj relės nr.8. Bet jei jo nedėjai, tada klausimas kaip tu užkuri mašiną ?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2011 Lapkričio 05, 16:57:56 »
Gal man vaidenasi bet kažkuriam iš savo automatų tokią peremyčkę mačiau  8:8

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2011 Lapkričio 05, 17:01:08 »
na šitam relių bloke tikrai nėra, bent pas mane

Neprisijungęs bornas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2011 Lapkričio 05, 18:21:20 »
taigi nuotraukoje matosi jumper'is panašus į skaičių 7 vietoj relės nr.8. Bet jei jo nedėjai, tada klausimas kaip tu užkuri mašiną ?
po truputi ardydamas automatine V8 atjunginejau dezes pravodkes fyskes salone kur netoli pedalu yra, po vairuotojo kojomis ir kazkuria dezes fiske atjungus, variklis uzgeso. Tai daba idomu, ka dar su elektra reikia ximicint,mexanke dedant?

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2011 Lapkričio 05, 19:20:44 »
Galima palikti selektoriu nustatyta N arba P arba nuimti ji  ir uztrumpini du laidus, jie imituoja P arba N raide, ir viskas tada kuriasi, v dar viena laida is selektoriaus nuvedi i atbulinio varlyte, kita koja paimi jau is priestai uztumpintu dvieju laidu. Pats paprasciausias budas.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2011 Lapkričio 06, 12:56:09 »
na nieko aš netrumpinau, tą automato laidyną išlupau lauk, t.y. trys fyškės ten prie kojų atsijungia, mechano laidyno pasijungia dvi, bet jų net nepajungiau dar, pakako tą relę automato išimti ir jumper'į ikišt ir psio, vedasi. viskas kaip kad schemoje ir parodyta  ;)

Neprisijungęs bornas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2011 Lapkričio 10, 08:27:04 »
na nieko aš netrumpinau, tą automato laidyną išlupau lauk, t.y. trys fyškės ten prie kojų atsijungia, mechano laidyno pasijungia dvi, bet jų net nepajungiau dar, pakako tą relę automato išimti ir jumper'į ikišt ir psio, vedasi. viskas kaip kad schemoje ir parodyta  ;)
Keista.. Nes man is tu triju kazkuria fiske atjungus, variklis gesdavo. Rele buvau palikes tapacia, bet kaip supratau ji TIK starteriui, kad ant P suktusi, o kitose padetyse ne.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2011 Lapkričio 11, 09:18:55 »
Gal pas mane paprasčiau kad VEMS'as vietoj Motronic'o naudojamas  :V su rele ta pas mane visai nesuko starterio, kol neužtrumpinau tų kontaktų.
O kaip buvo su ABS'u ? viskas OK ? kompą tą patį palikai nuo automato ?

Neprisijungęs bornas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2011 Lapkričio 11, 10:37:31 »
Maniske V8 originaliai mechanika, ten as tik deze nuo silkes keiciausi, o ta eksperimenta su fiskem dariau ardydamas dalimis viena donorine V8, tai tie ABS man neprieko  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nežinau ar yra kalbėta, bet 4,2 Mechano ši variklio pagalvė eina sustiprinta su papildomu metalu per vidurį. Jei jusiškiai perdaryti agregatai užsimanys trūkinėti nuo pagalvių :D turėkit omeny kad ir ši ir traverso galiniai sailentai kitokie eina.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
kad tokias pagalves (sustiprintas) reikia ir automatus sudet..... bo tos kur priklauso nelaiko (bent jau man :D nors man nelaiko ir visos kitos variklio pagalves, kartu su visomis greiciu dezes pagalvemis) . praktiskai sunku rasti veske su sveika sita pagalve.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Aš čia labai ne į temą, bet kas padaryta naujose rs6 ir panašiai modeliuose kad jiem pagalvių nenuplėšia?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kad tokias pagalves (sustiprintas) reikia ir automatus sudet..... bo tos kur priklauso nelaiko (bent jau man :D nors man nelaiko ir visos kitos variklio pagalves, kartu su visomis greiciu dezes pagalvemis) . praktiskai sunku rasti veske su sveika sita pagalve.
Na tokią aš į savo automatą dėsiu, poroje su visom kitom naujom pagalvėm, turėtų užtekti, o sprendžiant iš jūsų, kolega, ir kitų kauniečių lakūnų-bandytojų pasakojimų apie vairavimo ypatumus, jums vienintelis sprendimas butų kietai prie kėbulo prisuktas variklis su traversu :D

O RS6 padarytas automatas su antipraslydimo ir kitom sistemom, neleidžiantis tokių plėšymų :-] bet ir ten su laiku prireika keisti :-] Evaldas savo RS6 visas penkias keitė :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 27, 17:02:29 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Na gal rs6 negerai pvz, va pvz rs4 mechanika, ten nuplest neduotu asr, bet ir tas ten atsijungia :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Na tokią aš į savo automatą dėsiu, poroje su visom kitom naujom pagalvėm, turėtų užtekti, o sprendžiant iš jūsų, kolega, ir kitų kauniečių lakūnų-bandytojų pasakojimų apie vairavimo ypatumus, jums vienintelis sprendimas butų kietai prie kėbulo prisuktas variklis su traversu :D

O RS6 padarytas automatas su antipraslydimo ir kitom sistemom, neleidžiantis tokių plėšymų :-] bet ir ten su laiku prireika keisti :-] Evaldas savo RS6 visas penkias keitė :D

Bet jas kaip įtariu nuplėšė ne galios perteklius Oo)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
mano akim ta pagalve pasirode ne tokia jau ir stipri..tiesio ant gumos pasodintas tas gelezys

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
mano akim ta pagalve pasirode ne tokia jau ir stipri..tiesio ant gumos pasodintas tas gelezys
Brutai, ten ta pagalvė 441199267C apie kurią Grishman rašė ir foto įdėjo originaliai ėjo TIK su ABH machanais, sulygink fotkes dar kartą, aiškiai matosi skirtumas, bet žinoma didelis klausimas ant kiek ji realybėje tvirtesnė už tas 'įprastas'

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
na pamaciu sju konstrukcija, tai kaziek pasedus variklio-pavaru dezes pagalvem, kad ir varztas ivirintas ten neislaikytu man rodos... prie gero launch nutrauktu :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Žiurint iš priekio, alkuninis velenas sukasi prieš laikrodžio rodyklę, taigi esant geram launch'ui visas variklis bando verstis priešinga puse, + atvirkščiai besisukančių priekinių pusašių kryptims bando pakilti į viršų, taig ta pagalvė tvirtinasi taip, kad esant tokiai situacijai susispaudžia, šiam veiksmui stabdyti ji ir skirta, ta metalinė plokštė turi sukurti papildomą pasipriešinimą suspudimui. Taip išeina, kad nutrukusi ji savo funkciją vistiek atlaiko nors bildėjimas jau gali atsirasti, Nutrukti gali nebent stabdant varikliu, kas su automatu mažai tikėtina taigi lieka dalykas, kad pasėdusios pagrindines variklio pagalvės verčia ją labiau išsitempti o pasenusi guma galiausiai neatlaiko.

Kažkada lyginau V8 ir A8 D2 variklio pagalvę kuri taip pat eina ir į C4 V8 ir S6plus ir A6 C4 ir C5 V8 taip pat į S6 C5, tai jei netrukdo pagalvės plotis, visi kiti tvirtinimo taškai ir aukštis yr vienodi. Tiek tos, tiek tos dažnai būna nutrukusios.

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
Žiurint iš priekio, alkuninis velenas sukasi prieš laikrodžio rodyklę,

Ziurint is priekio variklis sukasi ne pries o pagal laikrodzio rodykle..  ;)