Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 kuro sanaudos  (Skaityta 21839 kartus)

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
Re: V8 kuro sanaudos
« Atsakymas #25: 2011 Spalio 08, 20:22:44 »
Bandziau paskaiciuoti snaudas svajai Ve 4.2+automatas 100'ui km apytiksliai 30l 30% trasos 70% miesto rezimo,buvo ir kick down ir ramaus vaziavimo  ;) O realiai pilu kiek reikia ir nesuku sau kiausiniu  :)
ilgai pilsi? :D
Atsibosta pilti soku i ekomobili "mustang" ir vaziuoju tol kol atsiranda noras pilti vel  :D Realiai Ve pas mane per menesi apie 200km prasuka,su ta salyga tavo uzduotas klausimas manes nekankina  ;)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Spalio 09, 10:11:22 »
30 ltr cia normalios sanaudos? netgi ant troso tempiant antra v8 tiek neturetu but  ;) gazelka 4.3 varikliu ryja 27 vasara, ziema 29  :-]

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Spalio 09, 10:31:14 »
30 ltr cia normalios sanaudos? netgi ant troso tempiant antra v8 tiek neturetu but  ;) gazelka 4.3 varikliu ryja 27 vasara, ziema 29  :-]
Ramiai vaziuojant tikiu,kad tiek neturi imti  ;) Gera yra patarle 'Batsiuvys be batu' ,taip ir as nerandu laiko,pasitikrinti purkstuku,pasikeisti zvakiu ir apziureti bei patikrinti kitu variklio mazgu,kurie atsakingi uz 'normalias' kuro sanaudas.Kaip ir minejau,Ve pas mane yra pramoginis laisvalaikio automobilis,kuris prasuka pas mane juokingus km,tai nelabai ir imu i galva litru daugiau ar maziau ji paima.Aisku nera dar ir nusistoveje tos kuro sanaudos,kadangi vaziuojama nedaug,viena syk pavazineji agresyviai,kita syk ramiai,viena syk isleki siltu motoru kita syk gerai nepasildes.Va ir tos sanaudos tokios.Anksciau net neskaiciuodavau ir isvis negalvodavau kiek ji ima,pildavau kiek reikia ir vaziuodavau.Papostinau seip pastebejima toki,uzpyliau lygiai 30l ir ties 97km rodykle atsistojo i buvusia vieta toks va pastebejimas prie keleta dienu buvo  ;)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Spalio 09, 13:43:00 »
jei tepalo neryja tai dek tvarkinga lamda - ji yra dievas sitoj masinoj; buvau isemes mechanikoj tai vaziuot neimanoma, visa laik pulsuoja, traukos nera, buka visa ir sanaudos kosmines; idejus gera lamda kaip ranka nueme visus trojanus; su automatais gal nejauciat kad tokias rekomendacijas dalinat klube  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Spalio 09, 14:23:59 »
As be liamdos vazineju antri metai o isemiau del to kad variklis jodinejo, sanaudos dideles ir purtesi variklis :D
Tik aisku, tokiu atveju neturi buti palikta ECU klaidu apie liesa ar riebu misini... Jei klaidos bus paliktos, bus belekas. Vienzo teisus - liamda cia dievas, tad arba gera, arba be jos.. Su lieva bus daug problemu. Ta pati padaro ir dujines zvakes.

30ltr sanaudos yra totaliai nenormalios, plius prie tiek ne variklis "sunkus". Masina myli, ziuri, tvarkai, investuoji, o elementariu dalyku nepasiziuri :P

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Spalio 09, 14:51:35 »
Kokiu budu ta liamda apeiti  :V + cia ar - kad padaryta be liamdos  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Spalio 09, 14:59:02 »
liamda fyske turi, atjungi ir vsio. Bet kaip minejau, klaidas butina istrinti arba su Vag-Com arba bent jau ECU saugiklio pagalba...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Spalio 09, 15:15:37 »
Papostinau seip pastebejima toki,uzpyliau lygiai 30l ir ties 97km rodykle atsistojo i buvusia vieta toks va pastebejimas prie keleta dienu buvo  ;)
sąnaudos yra tikrinamos pagal pilną baką. ir dar geriau toje pačioje kolonėlėje pripilti ir su taip pat įstatytu pistoletu  :D

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Spalio 09, 15:33:39 »
Papostinau seip pastebejima toki,uzpyliau lygiai 30l ir ties 97km rodykle atsistojo i buvusia vieta toks va pastebejimas prie keleta dienu buvo  ;)
sąnaudos yra tikrinamos pagal pilną baką. ir dar geriau toje pačioje kolonėlėje pripilti ir su taip pat įstatytu pistoletu  :D
Pilta buvo is kanes,lietuviskas tai kad 30l tai tiksliai  ;)

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2014 Balandžio 21, 00:05:44 »
Na as taipat be lemdos vazineju su 4.2 nes su ja kaip minejo joja masina, bandziau keisti kita nauja visiskai jokio efekto.O ja atjungus viskas ok bent jau grazei dirba ir traukia, na kuro sanaudos( pas mane mechanine 6 pavaru deze ) pencininkoi rezimu maziau 15l neiseina. O mano vaziavimuj nuo 19l iki 24l .Neteko pralekt su kita tokia ,bet su savaja su 235 prieki gale 255 padangom ant sauso asfalto raunat is vietos nuplesiu visus ratus ir palieku  juostas apie 10m .Cia gal ir nieko iskirtinio nes tikrai nzn kaip kitos eina.

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2014 Balandžio 27, 23:44:03 »
Šiokį tokį ekspermentą atlikau su V8 4,2 automatu.. :

Su pajungtu liamda zondu kruisinau apie 300 km, vidutinės sanaudos pagal BC 13,2. Greitis 90-110km/h

Is idomumo atjungus nuvaziavau apie 400 km jau ir vidutines sanaudos pagal BC 10,0...Greitis 90-110km/h :) siaip labai mane tokios dziugina, bet ar neturėtų skaičiai atvirkštiniai būti?  (H-)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2014 Balandžio 27, 23:59:00 »
Šiokį tokį ekspermentą atlikau su V8 4,2 automatu.. :

Su pajungtu liamda zondu kruisinau apie 300 km, vidutinės sanaudos pagal BC 13,2. Greitis 90-110km/h

Is idomumo atjungus nuvaziavau apie 400 km jau ir vidutines sanaudos pagal BC 10,0...Greitis 90-110km/h :) siaip labai mane tokios dziugina, bet ar neturėtų skaičiai atvirkštiniai būti?  (H-)
Jei liamda neveikianti, tai sanaudos gali but belekokios... Su atjunkta liamda trasoj valgo ~10. Be liamdos 4.2 man tik is vietos jaucias, kad kazhkiek perpila, su 3,6 net to nepajausdavau (dar itariu TPS pas save pakeist del visa ko).
Kiek turejau V8-u (3,6) - visom liamda atjunkdavau ir visks gerai budavo aplamai, bet aisku geriau veikiancia isidet, ypac i 4.2 (nes 3.6 aplamai bukoka, salyginai su 4.2, gal del to ir skirtumas nejauciamas)...

P.S. siaip, turejau 4.2 automata su atkunkta liamda - sanaudos norm buvo, bet su esama mechanke, su pakeista uzdegimo sistema vistiek kazhkas ne to prie zemu apsuku - isidejus liamda ir dujos normaliai susireguliavo ir nuo zemu pradejo geriau vaziuot, bet vistiek neidealiai - bandysiu TPS pakeist siom dienom, nes kaip visada apatinis varzhtas neatsisuka... Krc ir be liamdos turi gerai vaziuot... Ant kiek geriau turi su limda vaziuot - nzn, nes tik pirma karta esu nauja idejes, o siaip iskart atjunkdavau nafig tas liamdas del visa ko.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 28, 00:12:28 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2014 Balandžio 28, 00:41:09 »
siaip labai mane tokios dziugina, bet ar neturėtų skaičiai atvirkštiniai būti?  (H-)
su tvarkinga liamda
http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/audi-v8-pokalbiai-ir-diskusijos/msg1294800/#msg1294800
ir uzdegimo sistema butent ir yra tokios sanaudos (~10,0...Greitis 90-110km/h)
ir auto dirba graziai ir nepriekaistingai prie visu apsuku ir visais rezimai ir puikiai reaguoja i pedalo paspaudima.
o su atjungta liamda irgi viskas viskas gerai ?

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2014 Balandžio 28, 09:55:07 »
su tvarkinga liamda
http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/audi-v8-pokalbiai-ir-diskusijos/msg1294800/#msg1294800
ir uzdegimo sistema butent ir yra tokios sanaudos (~10,0...Greitis 90-110km/h)
ir auto dirba graziai ir nepriekaistingai prie visu apsuku ir visais rezimai ir puikiai reaguoja i pedalo paspaudima.
o su atjungta liamda irgi viskas viskas gerai ?

Nu zinok, su atjungta liambda ir trauka geresne, variklio darbas grazesnis... Na Edgaras buvo pajunges S8 liambda zonda pries tai, perdares fyske, bet pajungus kompa klaida mete, gal nepripazino, po to idejau apynauji (pora 3-6men. naudota) 2.3Q BOSCH, uz nauja buvau  280 mokėjes kazkada, galvojau dirbs graziai, bet gal jau duju stipriai paveiktas...

Siaip netikejau, kad galima ant lygaus kelio tokias pat sanaudas padaryt kaip zylo  ff

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2014 Balandžio 28, 23:27:12 »
daug cia kazkur V8 temoje senai buvo pridiskutuota apie tas liamdas, as ir 'kariavau' kol neisidejau 4 laidu, t.y su papildomu izeminimu, ir baigesi visos bedos; amerikonu veskininku patirtis pasitvirtino. Taip, v8 yra laaabai isrankios liamdoms, ne bet ka isileidzia :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2014 Balandžio 29, 00:45:16 »
daug cia kazkur V8 temoje senai buvo pridiskutuota apie tas liamdas, as ir 'kariavau' kol neisidejau 4 laidu, t.y su papildomu izeminimu, ir baigesi visos bedos; amerikonu veskininku patirtis pasitvirtino. Taip, v8 yra laaabai isrankios liamdoms, ne bet ka isileidzia :-]
bet kazhkodel ru forumuose visi giria VAZ/TAZ liamdas... Ieskojau, bet lt neradau tokiu uz priimtina kaina.
Nera ji isranki toms liamdoms, tiesiog liamdazondas turi but normaliai veikiantis... Ypach reik atkreipt demesi i jo varzha.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 29, 00:47:43 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2014 Balandžio 29, 18:21:25 »
O priimtina kaina čia kiek skaitosi?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2014 Balandžio 29, 21:37:16 »
O priimtina kaina čia kiek skaitosi?
aplamai neradau tiesiog, o i VAZ daliu parduotuve patingejau vaziuot :) (bei jau buvau isigijes kazhkokia, nes "dego").