Šiokį tokį ekspermentą atlikau su V8 4,2 automatu.. :
Su pajungtu liamda zondu kruisinau apie 300 km, vidutinės sanaudos pagal BC 13,2. Greitis 90-110km/h
Is idomumo atjungus nuvaziavau apie 400 km jau ir vidutines sanaudos pagal BC 10,0...Greitis 90-110km/h siaip labai mane tokios dziugina, bet ar neturėtų skaičiai atvirkštiniai būti?
Jei liamda neveikianti, tai sanaudos gali but belekokios... Su atjunkta liamda trasoj valgo ~10. Be liamdos 4.2 man tik is vietos jaucias, kad kazhkiek perpila, su 3,6 net to nepajausdavau (dar itariu TPS pas save pakeist del visa ko).
Kiek turejau V8-u (3,6) - visom liamda atjunkdavau ir visks gerai budavo aplamai, bet aisku geriau veikiancia isidet, ypac i 4.2 (nes 3.6 aplamai bukoka, salyginai su 4.2, gal del to ir skirtumas nejauciamas)...
P.S. siaip, turejau 4.2 automata su atkunkta liamda - sanaudos norm buvo, bet su esama mechanke, su pakeista uzdegimo sistema vistiek kazhkas ne to prie zemu apsuku - isidejus liamda ir dujos normaliai susireguliavo ir nuo zemu pradejo geriau vaziuot, bet vistiek neidealiai - bandysiu TPS pakeist siom dienom, nes kaip visada apatinis varzhtas neatsisuka... Krc ir be liamdos turi gerai vaziuot... Ant kiek geriau turi su limda vaziuot - nzn, nes tik pirma karta esu nauja idejes, o siaip iskart atjunkdavau nafig tas liamdas del visa ko.