deja korozija veikia ne tik kebula, veikia ir kontaktus, ir guma sensta ne tik slangu, laidu bei padangu taip pat, zodziu laikas nepriklausomai nuo laikimo salygu vistiek veikia automobili, sensta viskas. Kadangi pas mane ji nera tobulos bukles prie jos reikia prideti rankas, tam kad taip ivyktu as ja turiu matyti vos ne kasdien, kitaip as atejes i garaza karta per menesi nebematau nei nubrauktos arkos, nei ilenkto sparno, viskas pasidaro labai atmestinai, nes tam nebelieka laiko. Vasara galedamas kasdien pasikrapstyti pamaciau kas atsirado su laiku stovint ir kiek esu padares darbu nuo isigijimo, supratau kad kol galejau prie jos prieiti bent pora, tris kartus per savaite, tol kazka pasiekiau, bet kai dabar ji stovi, tai tik tiek kad stovi, darbu yra, o smulkmeneliu, visokiu detalyciu su kiekviena diena mazes, po to ir ebay nebepadet gali. Zodziu per 4metus turejimo pravaziavau apie 3000km, per paskutiniuosius gal ~100km, ir manau, kad geriau vaziuosiu per metus 5-7tukstancius nei toliau laikysiu neuzsaldes o tiesiog kad tureciau, perdaug gaila man jos kad ja taip apleisciau.
P.S. Neskaiciuoju kad man tos dujos atsipirks, tiesiog nepasijaus taip staigiai ismesti pinigai i nesutvarkyta valstybes politika 
Jau taip kai važinėsi kasdien, visiškai jokių naujų defektų neišlįs jie tik išlenda stebuklingai kai mašina stovi, beliks tik tvarkyti esamus ir per metus kitus bus kaip nauja