Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 ir dujinė įranga  (Skaityta 56634 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: V8 ir dujinė įranga
« Atsakymas #25: 2011 Spalio 21, 15:05:23 »
Kada gi tu atmerksi akis ir surpasi kad kuro sąnaudos bus nevieninteles išlaidos, lyg kaip ir sakei ne nuo vakar turi mašiną....
O kada gi tu isiskaitysi i tai ka as rasau, kada pradesi suprast, kad as noriu vaziuoti su tuo kas man patinka, o ne su tuo kas pigiau, ir dabar tai tikrai suprantu, kad jei gali moketi maziau, tai ir moki maziau, jei gali sutaupyti tai neismeti pinigu. Vazinedamas su silke as galvojau kad man pavyks jas abi eksplotuoti, viena naudoti sikt-mizt reikalams, o kita bus savaitgaline, bet taip pavykdavo tik kol gyvenau namuose, nesimokiau kitam mieste, dabar grizes namo turiu tikrai labai mazai laiko, nes yra visokiu darbu ir be atomobilio, taip pat ir draugu kolkas dar uzmirsti negaliu, tada V8 lieka pati paskuti prie kurios galiu prieiti, nes dar pries ja silke reikia gaivinti, kad galeciau vaziuoti mokytis, zinoma silke reikalauja mazai investiciju, bet vistiek remontai betkokie uzima laiko, taigi kada man prieiti prie V8? Ir nuo kada tavo pacio pozicija yra jog V8 stovejimas i nauda?..