Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 ir dujinė įranga  (Skaityta 58284 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: V8 ir dujinė įranga
« Atsakymas #25: 2011 Spalio 21, 14:09:58 »
Nu techniskai tai ir motociklas gali, bet man tada kiti reikalai smegenis spaude, kol nesupratau, kad V8 turiu jau 4metus, ir kazkodel kad ir nedaug kilometru sukdamas vaziuoju su SILKE (!?) prie sitos minties priejau primetes kokia motoro bukle pas mane po kapotu, kad melinai paruksta (gumytes ir ziedai), o taip pat ir kompresija ne kaip pas jauna mergina :-] taigi primeciau, kad po biski kisu i ja, dedu dalykus kurie labiau patinka, graziau atrodo, o vazineju su silke, kuria irgi karts nuo karto tenka investuoti, kad galeciau vaziuoti, zodziu nelieka laiko V8, sanaudos dujom butu panasios, aisku islaidos ne tos pacios, bet bent vaziuociau su kuo noriu, va tada mano ego ir nusileido, isbandziau ir e85, ir dujas isbandysiu, bet dabar elektros nepripazystu, nors ir geras jos sukimo momemntas, bet kazkaip garsas ne V8 :-]
ka as ir norejau pasakyt... kad masina yra vazinejimui, o ne pudymui garaze... o jei vazineji ir suki nemazai km, su benzu vazinet tikrai ner tolko, nes gauni +/- ta pato efekta, tik per pus pigiau...
taigi reziume: niekada nespjaut i sulini is kurio gali dar tekt atsigert... ;)