apie tą 441407156
ir prie gamintojų rašo, kad tai 19mm pirštas, šakė tinkama veškei, kaip ir pvz čia
http://asp.ge/index.php?asp_menu_id=39&mrid=&linie=2&status=0&p2=60bet tai tipo tu man siūlai pirkt originalų VAG'o ? tiksli VAG'o (441407151C) originalo kaina
760lt -*- Taip kad 760x2=1520lt.
nu jau ne, geriau aš nuvažiuosiu iškart abu atrestauruosiu už 100 lt. su visais parašais ir priesaikom ant garantinio....todėl paprasčiausia negaliu nepabandyti
ir nors ir be garantinio kad ir po du kart per metus vistiek geriau restauruosiu tada, nes nu aš dar nesubrendau tiek kad už du šarnyrus pusantros štukės LTL va taip va imti ir padėti, mano atveju praktiškai į lentyną
šiaip tai manau, kad jų greitam nusibaigimui greičiausiai dasidėjo tai, kad buvo ne kartą žaidžiama su stoijkių išėmimu/įdėjimu. Beje sulyginau originalų ir kažkokį no name už 120lt., nu viens prie vieno .....
Ir dar... kiek kas iš pažįstamu turi/turėjo S8 D2 tai važiuoklė mano manymu laiko pavydėtinai gerai, palyginus su ve 8 išvirtimo traukėmis ir šarnyrais. Ir nė vienas nedėjo originalios svirties nė vienos, da jas tik kelias ir tekeitė iš vis, o pravažiuota km ir dar tikrai agresyviu stiliumi, tai man iki to dar oiiii kaip toli ......
Jei ką, visa VAG'o (443505351P čia kairė pusė) originali išvirtimo traukė 345lt
Ir visai nesupratau ką šituom norėjai pasakyt:
Na Lemfoerder dar pasvarstyčiau, griebti originalų šarnyrą ir žiurėti kuom skirias, nes VAGininis 2x brangiau gaunasi.