Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 automatine deze  (Skaityta 104665 kartus)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
Re: V8 automatine deze
« Atsakymas #175: 2009 Spalio 04, 12:48:29 »
Iskeiciau savo C4 y V8 3.6l su tiesioginemis dujomis. V8 buvo nepriziureti tepalai dezeje ir variklyje. Uzlenktas variklis ir deze. Keiciant savininkas dave kita varikly (kury iseme kaip aiskino is senosios savo sudauzytos V8 pries metus laiko, deze tai pat is tos issimta, variklis kai arde V8 buvo kury laika ir ant sono paerstas) Deze pakeite savininko meistrai, tai pat pakeite ir dezes kompa, mano meistrai pakeite varikly, uzkurus baisiai dumino, kadangi buvo mazai benzo as dapyliau  kelis litrus, duminimas sumazejo iki min.bet dumas yvairus tai melsvas tai baltas tai juodas (vienu metu is vieno duslintuvo galo juodas is kito melinas dumas) variklis dirba graziai, nesuprantam kas darosi. gal kokiu patarimu? toliau apie deze. pradzioje kad isbandyti varikly kai jis prasidirbo aiksteleje prasukome kokius1.5-2km, viskas buvo lyg ir gerai (tik kas man nepatiko kad skydelyje vienu metu dege visu raidziu PRND321 apsvitimas, kiek zinau turi degt tik ta raide ant kurios perjungi pavaru svirty). veliau kiek pastovejus bandeme dar karta Audi, bet diel neaiskiu priezasciu nebenori vaziuoti y prieky yjungus D kazkiek sunkiai rieda masina, davus apsuku truputy greiciau juda, yjungus 3 2 1 visiskai neregupja y nieka, o yjungus R vaziuoja puikiai, tik pasiekus 3000aps./min.uzdega tepalo lempa kompas ir vel uzgesta, buvo net taip kad yjungus R pavazevo y prieky auto. Bandeme keisti Pavaru atpazinimo davikly, situacija niekuom nepasikeite. Noriu Sita Audi atgaivinti sua, bet butu gerai kad tai nekainuotu labai daug bent jau siuo metu. Patarkite ka man daryti, kur kreiptis ir t.t. galbut kazkas su tokia beda buvo susidures? jei taip kas per gedimai? ka darete? Laukiu jusu visu patarimu. Is anksto dejoju visiems labai. P.S nepykit uz ilga litanija, bet norejau, kad butu viskas pasakyta issamiai ir aiskiai manau.
ar sita turi omeny