Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 aksesuarai  (Skaityta 230114 kartus)

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Re: V8 aksesuarai
« Atsakymas #1525: 2014 Liepos 03, 00:15:21 »
Laisvai. Galvojau jau visi zino ir mate, senas D.I.Y.

EDIT: Eina sau, tiek buvau prirases, bet tapatalk nusprende kad as noriu senesnio posto pradzia issiust... pabandysiu atgamint minties vingius.

EDIT2: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/527970-Audi-B3-B4-Car-key-L-E-D-mod-instructions
Man nereikejo grezt, uzteko pati LED ciut padildint ir tilpo gerai, plius raktas neisniekintas lieka ir galima atstatyti originaluma.
Baterija is pirmo zvilgsnio plona ir kantas kito poliaus mazokas, bet sudejus viskas veikia puikia. Nestringa naudojant iprastai (pasistengus imanoma uzkist mygtuka korpuse taip, kad pastoviai sviestu), netrumpina, sviecia visada. Gal ir verta dar idealesnio varianto baterijai ieskot, bet man tai puikiai tarnauja ir pagal gida 1616.
Nezinau ar nuo metu ar nuo modelio ar dar nuo ko priklauso, bet man buvo paprasciau idet LED i beskini rakta nei i b3 coupe (gelezciu gamintojai kiti buvo, tai gal ir korpusus skirtingi gamino). Subtilus skirtumas dangtelio laikiklyje ties lempute ir dar kazkas. Bet tikrai jau nepamenu tiksliai, o pavyzdziu neturiu pries save.
Modas geras, naudojau ne karta. Sviesos ne milijonas, bet tikrai padeda.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 03, 01:01:42 sukūrė ffee »