Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 aksesuarai  (Skaityta 229970 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Re: V8 aksesuarai
« Atsakymas #1425: 2014 Sausio 10, 14:21:32 »
jo Wolfai, apsiramink su naktiniais skambuciais ff siandien 2 nakties vel radau praleista (!?)
Tu ir man skambines esi panasiu laiku :goodboy: , tai supratau, kad ir man galima :) . Ir as net nebuvau supykes ir buvau pasiryzes atvaziuot - apsirengiau per 5 min. Man galima 24/7 skambint - niekad del to nepykstu. Bei as irgi dirbantis zmogus esu :) . Gal buvau pamirses kiek laiko  :V

Nu, gerai - lb atsiprasau defender. Kdl skambinau - nes diena nekelei, o vakare forume atrasei ir as panasiu laiku paskambinau (iki 30 min skirtumas buvo), kai buvo zinute parasyta + siek tiek pavares ant manes buvai forume, tai supykes isvadas padariau, gal ir neteisingas :-/ .

Subiesino, kad niekur tu posukiu ner - liko tik vienas punktas. Ryt paskutine diena, kada galesiu pakartotinai TA praeit.

Planavau blogiausiu/geriausiu atveju is Edgaro pasiskolint (net ir tariames, kad gal but paskolins), todel nlb pergyvenau del posukiu, bet butent dbr jo V8 ne Vilniuj...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 10, 14:26:08 sukūrė Wer3w0lf »