Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Oro kondicionavimo sistema  (Skaityta 81235 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Oro kondicionavimo sistema
« Atsakymas #250: 2016 Birželio 07, 10:26:27 »
bandėt gal kas oro kondicionieriaus valymo chemiją ?

čia susimėčiau žiūrėdamas filmuką ir skaitydamas lietuvišką instrukciją kurioje rašoma įjungti vidinę vėdinimo cirkuliaciją o gamintojo filmuke rodo kad viskas išjungta  :V
na ir filtrą rašo pasikeisti po valymo, kas žinoma logiška jei valymo metu įjungta vėdinimo cirkuliacija, filmuke filtrą pradžioje pakeičia bet ten viskas išjungta valymo metu ir paskui tik pūtimą įjungia....
bet vistiek nesuprantu jei vadovautis filmuku kaip tas valiklis patenka į garintuvą ? !  čia gaunasi tik ortakių išvalymas ?
tai kaip teisingai daryt ?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2016 Birželio 07, 11:07:46 »
As kaip dariau:
Supuciau kiek eina tiesiai i garintuvo deze, kas liko i ortakius. Tik ten 15 min reikejo laikyti ant saldytuvo uzdartytais langais. Paskui buvo toks metinis stiprus kvapas, biski nervino, paskui praejo. Aisku vis geriau nei grybo kvapas.
Na o filtro pas mane tiesiog nera

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2016 Birželio 07, 19:06:19 »
pasigilinau šiek tiek tai žiūriu įvairių būdų valymo yra su įvairia chemija, tik va kai tam pačiam produktui skirtingai aprašyta tai nebeaišku palieka kaip daryt kad neprisidaryt ....

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2016 Birželio 08, 09:31:20 »
Zinai kaip su lietuviskom instrukcijom buna.... As tarkim su vynais ne karta susidures - nu matai prancuziskai, ispaniskai ar dar kaip parasyta vienaip, o ant lietuviskos etiketes kitaip. Pora kart net teko susidurt kad ant raudono vyno uzdeta etikete raso kad baltas. Ir tipo dabar turi tiket lietuviska? :D Paskiau su vienu somelje kalbejau, sake saraskino kontoros kelios, kurios importuoja, pasodina ka nors i maza ofiseli ir spausdink - kokybes patikros jokios. Tai cia gal taip pat? Kadangi turi gamintojo instrukcija tai ja ir tikek.

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2016 Birželio 08, 18:54:42 »
Domas sita susileido :) man atrodo visiems vienoda instrukcija.

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2016 Birželio 10, 19:21:39 »
bandėt gal kas oro kondicionieriaus valymo chemiją ?

čia susimėčiau žiūrėdamas filmuką ir skaitydamas lietuvišką instrukciją kurioje rašoma įjungti vidinę vėdinimo cirkuliaciją o gamintojo filmuke rodo kad viskas išjungta  :V
na ir filtrą rašo pasikeisti po valymo, kas žinoma logiška jei valymo metu įjungta vėdinimo cirkuliacija, filmuke filtrą pradžioje pakeičia bet ten viskas išjungta valymo metu ir paskui tik pūtimą įjungia....
bet vistiek nesuprantu jei vadovautis filmuku kaip tas valiklis patenka į garintuvą ? !  čia gaunasi tik ortakių išvalymas ?
tai kaip teisingai daryt ?

man butent sitas panaikino apsimyzusio keleivio kvapa;)
Nors bandziau ju ne viena

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2016 Birželio 10, 21:34:12 »

Domas sita susileido :) man atrodo visiems vienoda instrukcija.
Na Domas rašo kad į garintuvą purškė, šitam filmuke to nerodo, ir tikrai ne su visais valikliais taip pat valoma.
va Wurth parodo kad į garintuvą

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjU6ICSjJ7NAhVFYZoKHWHJBZ8QFggmMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.wurth.lt%2Fdownload.php%3Ffailas%3D10_580_2.pdf&usg=AFQjCNG8Eenf9eXftZ4UUj4lAF65A00qpg&sig2=L3DZSx8pmz8NytxmZ0ftQw&cad=rja

man butent sitas panaikino apsimyzusio keleivio kvapa;) Nors bandziau ju ne viena
kvapo jokio kol kas nėra mašinoje bet gavau šitą 'diklofosą' :) tai sugalvojau sunaudoti. beje žiūriu dabar kad nusišnekėjau aš ankščiau parašydamas dėl salono oro filtro keitimo prieš ar po putų supurškimo naudojant vidinę recirkuliaciją - juk tokiu atveju oro iš lauko neima, o jei ir imtų tai juk filtras pirmas stovi, prieš filtrą juk nepurškiama o iš salono į lauką atbuliniu keliu tai juk ir nėr galimybės paleist orą   :facepalm:

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2016 Birželio 11, 09:04:42 »
Tas oro filtro pakeitimas, profilaktiškai ;)

Sent from my iPlyta using Tapatalk

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2016 Birželio 19, 14:12:09 »
Sveiki,kas pirkot http://www.wurth.lt/lt/preke/5078,kiek kainuoja?

Neprisijungęs plepys

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2016 Birželio 19, 15:07:00 »
22 ar 24 eur

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2016 Birželio 30, 02:41:26 »
Pildau kondishke kas metus po 10 eur - sezonui uztenka. Bet kuriuo atveju geriausia pildyt kas  met, jei sistema  ne nauja. Dirbau ta darba ir tokia mano patirtis, nes esu saziningas zmogus.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Birželio 30, 02:44:38 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs vincent

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2016 Rugpjūčio 21, 15:04:04 »
Sveiki audi gerbejai.Norejau paklausti ka reiskia ir ka duoda tokia juostele po kondicionieriaus radiatoriaus apacia su fyske tokia bandau visur ieskau ka ji duoda bet nerandu atsakymu gal galite padeti. auto 2000m 2,5 110 kw.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2016 Rugpjūčio 21, 15:30:06 »
Sveiki audi gerbejai.Norejau paklausti ka reiskia ir ka duoda tokia juostele po kondicionieriaus radiatoriaus apacia su fyske tokia bandau visur ieskau ka ji duoda bet nerandu atsakymu gal galite padeti. auto 2000m 2,5 110 kw.

Klausi ne toje temoje, modeliai stipriai skiriasi ir imesk nuotrauką ar ką, kad būtu aiškiau apie ką klausi, nes nelabai ten yra kokia juostelė su jungtimi.