Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujai iškeptiems V8 savininkams (perskaityti būtina)  (Skaityta 107226 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
tai taviskes ten nieko nesimato beveik, tu pardavinedamas saviske tai nededi foto su isardytu priekiu, o cia pl visu grazumu ir dar su subyrejusia greiciu deze  :-{ as dar pvz ja parduot noreciau uz nepigiai, o db pyp kas i ja man ziures
dabar už nepigiai V8 taip ar taip nežiūri niekas :-]

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
tai taviskes ten nieko nesimato beveik, tu pardavinedamas saviske tai nededi foto su isardytu priekiu, o cia pl visu grazumu ir dar su subyrejusia greiciu deze  :-{ as dar pvz ja parduot noreciau uz nepigiai, o db pyp kas i ja man ziures
dabar už nepigiai V8 taip ar taip nežiūri niekas :-]

yra visokiu pirkeju, ir man kartais pasiseka  :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
cia pl visu grazumu ir dar su subyrejusia greiciu deze  :-{ as dar pvz ja parduot noreciau uz nepigiai, o db pyp kas i ja man ziures
tau kyla tokie norai  8:8 :D  :D pala tuoj darrr geresnių skelbimų subursim ir nebenorėsi net norėt  :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
cia pl visu grazumu ir dar su subyrejusia greiciu deze  :-{ as dar pvz ja parduot noreciau uz nepigiai, o db pyp kas i ja man ziures
tau kyla tokie norai  8:8 :D  :D pala tuoj darrr geresnių skelbimų subursim ir nebenorėsi net norėt  :-]
Buvus vogta.....
...vieno šeimininko (lavonas pragulejo dvi savaites, bet salonas jau išvalytas, kvapai pašalinti)...

• Žiūrėti profilį
paskolinkit kokias pora tukstanteliu ir as SU MIELU NORU jos nebeparduosiu!!!  :D ir apskritai as nesakiau, kad as ja noriu parduot, as labai NENORIU parduot, taciau aplinkybes labai prispaude taip elgtis  (z)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Jooo V8 pasirodo gali buti kaip visų finansinių problemų priežastimi, taip ir jų sprendimu :-] bet tai nejau daugiau nera ko parduoti? butas? baldai? buitine technika? inkstas? :D :D :D

• Žiūrėti profilį
Jooo V8 pasirodo gali buti kaip visų finansinių problemų priežastimi, taip ir jų sprendimu :-] bet tai nejau daugiau nera ko parduoti? butas? baldai? buitine technika? inkstas? :D :D :D

:-] :-] :-] yra, bet jei viska is namu isnesiu tai kas gausis, paskui ir paciam lieps parsiduot  :D o plia, gal ir gera iseitis  :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
teisingai Grishman sako organus reikia pardavinet, ir paklausa geresne ir kaina galima didesne islauzt negu uz veske :-]

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
bet tai kas per keista zmogaus natura su tuo ne savo foto dejimu i kiekviena skelbima? kad vienas butu, bet ne - visi man zinomi sio piliecio skelbimai su svetimom nuotraukom. Nieko nesuprantu.... juk kiekvienas telefonas fotkina, na arba isvis kam tos nuotraukos......

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
......... čia tikriausia vienas iš tų pavyzdžių, kai NEkiekvienas telefonas fotkina

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Telefonas fotkina, bet laido neturiu, o foto pvz.bmw yra su nrmliom foto, o veskes nebuvo progos nufotkint, kadangi siuo metu pats fotiko neturiu.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Telefonas fotkina, bet laido neturiu, o foto pvz.bmw yra su nrmliom foto, o veskes nebuvo progos nufotkint, kadangi siuo metu pats fotiko neturiu.
be reikalo tu čia apie tai iš vis dabar parašiai  :D :D :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
jo........ labai lengvai galima apibudinti - "kruva reikalu..."

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Na jusu reikalas tikit ar ne, bet man visada sveikata svarbiau, Siaip jeigu ka motinai nera geru labai prognoziu vaistai daug kastuoja, taip, kad masina.... pirmadieny turi priimti keisti deze, uz pakeitima 450-500litu, na o toliau, jau ziuresim kas ir kaip. tuomet iki to kad vaziuotu tereiks uzpilti benzo ir pajungti dujas iki galo.

Kaip šeiminykščių sveikata? ar jau pagerejo?

Pirmadienis pagal mano apskaiciavimus turejo buti 2009-10-19. Na tai ar jau prieme? ar jau pakeite? per kiek laiko pakeite? kiek kainavo? ar vaziuoja? kaip vaziuopja? ir t.t. ? labai jau smalsu. O gal jau visa masina pavyko parduot? ir ar masina paliksi be greiciu dezes tepalo matuoklio, ar jas dvi turi, kad viena pardavineji?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Manau po pakeitimo jis tikrai netures visu begiu normaliai veikianciu... kazko mane tokia nuojauta kamuoja :D

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
kazkaip pritariu bajorui :V :D :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Na jusu reikalas tikit ar ne, bet man visada sveikata svarbiau, Siaip jeigu ka motinai nera geru labai prognoziu vaistai daug kastuoja, taip, kad masina.... pirmadieny turi priimti keisti deze, uz pakeitima 450-500litu, na o toliau, jau ziuresim kas ir kaip. tuomet iki to kad vaziuotu tereiks uzpilti benzo ir pajungti dujas iki galo.

Kaip šeiminykščių sveikata? ar jau pagerejo?

Pirmadienis pagal mano apskaiciavimus turejo buti 2009-10-19. Na tai ar jau prieme? ar jau pakeite? per kiek laiko pakeite? kiek kainavo? ar vaziuoja? kaip vaziuopja? ir t.t. ? labai jau smalsu. O gal jau visa masina pavyko parduot? ir ar masina paliksi be greiciu dezes tepalo matuoklio, ar jas dvi turi, kad viena pardavineji?

DAINIAU AUUUUUUU! ar nepasidalinsi naujienomis? matau kad prisijungimas buvo 26 d, tai tikrai turejai perskaityt pries tai mano buvusi posta.... Zodziu laukiam pranesimo.....
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 28, 10:12:11 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
http://www.autogidas.lt/skelbimai/audi-v8-sedanas-1992-0118675195.html :D - joa, lb idomu, bei man atrodo, kad jau maciau sia nuotrauka internete kazhkada lb senai... :)

as ir nesakiau, kad LT veske cia - i-nete "daug" nuotrauku :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 28, 21:50:05 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
cia ne lietuviska veske.....

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 :D :D rimtos nerimtos, bet damokėjimui keitimo atveju jau yra piginų, o kokios kalbos buvo  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 28, 20:50:57 sukūrė Gedis »

• Žiūrėti profilį
nu koki 100 ir as galeciau primoketi keisdamas savo auto, cia vel, kaip kas supranta ta primokejima  :D

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
Geriau jau tu cia susikurk tema http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/board,28.0.html butu aiskiau nes cia prie V8 temos kazkaip jau nelabai,prikurta nemazai temu bet shipstas gaunasi , arba siek tiek juokingas snipshtas :-]

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
http://www.autogidas.lt/skelbimai/audi-v8-sedanas-1992-0118675195.html :D - joa, lb idomu, bei man atrodo, kad jau maciau sia nuotrauka internete kazhkada lb senai... :)

as ir nesakiau, kad LT veske cia - i-nete "daug" nuotrauku :)

sakydamas ne tave turejau galvoje o Dainiu...... as tiesiog ir vel nustebau jo skelbima pamates ne su ta masina..