Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujai iškeptiems V8 savininkams (perskaityti būtina)  (Skaityta 105657 kartus)

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Biesai priimk mano atsiprasyma uz tai kad pagalvojau, kad kritikuoji mane. Siuo momentu nepasakysiu kokie ten 5000 ar kokie ten tepalai, tik zinau, kad pusiau sintetiniai tikrai geri ir juos visada pirkdavo bratkis y veske, kai turejo astunkes pyle sintetika. Tad as tai pat pilu y veske pusiausintetinius (P.S. jeigukas tai patikekit bratkis masinom lt tikrai negailejo ir drasiai galejo veskei pilkti sintetika, jis visus tepalus reguliariai kas 10000km keisdavo, net ir dezei, zodziu viska kartu) Taigi, na kiekv.pagal save. :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O is kur tamstele istraukete kad sintetika yra (y) siai masinai zinant jos explotacine rida ir metus?

O Biesas taves neklausia kas ka mano apie tepalus, o ju savybiu teiravosi. Nepaslaptis kad tepalas tepalui nelygus, pusiau sintetika nera lygi pusiau sintetikai, gamintojas nera lygus gamintojui, ka jau kalbeti apie tepalu sudeti (h) Tad zodis "geras" yra nieko nesakantis ;)

Neprisijungęs speed

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
DainiusAudi patikek ideti reiks nemazai, is patirties sakau :D o galu gale pavarges tvarkyti isleidau i marcias :) :) ziurek kad ir tau taip nenutiktu ir nenuleistum ranku :) :) sekmes :) :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
DainiusAudi patikek ideti reiks nemazai, is patirties sakau :D o galu gale pavarges tvarkyti isleidau i marcias :) :) ziurek kad ir tau taip nenutiktu ir nenuleistum ranku :) :) sekmes :) :)
kokios patirities? savaitines? nejuokink...

Neprisijungęs speed

• Žiūrėti profilį
kokios patirities? savaitines? nejuokink...
na tai aciu dievui, kad savaitine ta patirtis :D nes taip tai kai tokiom kainom eina ten viskas tai bandau issivaizduoti ilgesne patirty :) :) jau rodos viena sutvarkai jau lyg viskas gerai, tik ziurek jau kitas trecias ir ketvirtas :) :) nesakau, kad blogos auto ar pan, gal cia tik man taip pasirode ir tokia pasitaike :)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
speed, nepyk, bet kvailokai atrodai su tokiais pareiškimais automobilį turėjęs savaitę laiko...  (!?)

Neprisijungęs speed

• Žiūrėti profilį
speed, nepyk, bet kvailokai atrodai su tokiais pareiškimais automobilį turėjęs savaitę laiko...  (!?)
as nepykstu :) sakau gal cia man taip pasitaike :) as pats suprantu, kad negali taip nuspresti is savaites laiko, bet va per ta turejima savaite laiko kasdien buvo tvarkoma, o vakare registruojama del naujo islindusio gedino :) nesakau, kad visos veskes tokios, sita buvo tokia :) :) cia tik mano asmenine nuomone, ir pasakymas kaip buvo man :) taip kad nelipkit ant manes :D :D   

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
gal 5 metai kai su V8... visko buvo, visko bus... kainos taipogi slidus dalykas, ziurint kas ir kaip remontuoja (h) be to ziurint su kuo kainas lygini. Na nera svarbu-buna ir lavonu, juk lietuviai daziau perka tik kaina, bet ne masina su atitinkamu geru tech.stoviu ;)

Neprisijungęs speed

• Žiūrėti profilį
gal 5 metai kai su V8... visko buvo, visko bus... kainos taipogi slidus dalykas, ziurint kas ir kaip remontuoja (h) be to ziurint su kuo kainas lygini. Na nera svarbu-buna ir lavonu, juk lietuviai daziau perka tik kaina, bet ne masina su atitinkamu geru tech.stoviu ;)
Pritariu bajoras :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
na as jau daugiau nebekalbesiu :( keliam sia tema i garazelio skilti ir stebim normalios veskes gimima

(y)                         (+)                                              (+)                                                    (+)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
abejoju ar verta

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
, kas gali tegu kelia belekur   

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jeigu bus įkeltos kokios nors foto ir aprašymai pirmų darbų, tada galima bus tegti kad čia prasideda prikelimas, kolkas tik svajones.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ieskantis darbo zmogus ruosiasi prikelti audi v8 :) 
gerai, kad prikėlinėja, o ne užmušinėja (h)
Dar karta pasikartosiu as nesakiau kad viskas bus labai greitai, su laiku, po truputy, kiek isgalesiu tiek ir darysiu, o jau kiek sukisiu lt tai cia yra mano reikalas
jeigu bus įkeltos kokios nors foto ir aprašymai pirmų darbų, tada galima bus tegti kad čia prasideda prikelimas, kolkas tik svajones.
Grishman - laaaabai teisingai apie svajones išsireiškiai  :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Stebesiu visa tai :D Lauksim luzio po 2 men.
:-] :-] :-] :-] :-] nė dviejų savaičių neprireikė
P.S. man atrodo kad aš tikrai nieko nepainioju  :V :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
palūžo žmogelis gana greitai...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
...... o tokie skambūs šūkiai buvo, kad DIEVE MANO 

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
o is kur zino duju sanaudas vidutines indomu? pavaru skaicius 6 ????????   skaidraus stiklo priekiniai zibintai ?????? GEROS BUKLES ??????

Gal kas jam koki cyvika turit pasiulyt :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
...... o tokie skambūs šūkiai buvo, kad DIEVE MANO 
Nu joa... gerai, kad dar nepradėjo marškinių nuo krūtinės plėšytis, kad čia tik laiko klausimas, kada tai bus idealiausia Veškė Lietuvoje :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
o is kur zino duju sanaudas vidutines indomu? pavaru skaicius 6 ????????   skaidraus stiklo priekiniai zibintai ?????? GEROS BUKLES ??????

Gal kas jam koki cyvika turit pasiulyt :D
pardaviau jau turėtą puvėką beveik prieš metus laiko :-]

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
na tures kuom papildyti savo autoistorijos sarasa. bet istikruju cia veske pardavinejama del to, kad jeigu atsiras kas sumokes tiek pinigu - tai pirks kita veske, bet geresne. Man atrodo, mes cia nieko nesuprantam.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o is kur zino duju sanaudas vidutines indomu? pavaru skaicius 6 ????????   skaidraus stiklo priekiniai zibintai ?????? GEROS BUKLES ??????
Biesai, įtariu neprapūtęs dar esi, nes tie 6 (šeši) - tai garsekalbiai  :D o priekiniai žibintai - tai manau netamsinti kaip dabar pas daugumą  :-] :-] ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
na zodziu jeigu autorius itikinamai nepasiteisins - turim dar viena "Auksiniu minciu" tema

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ne auksinių minčių, o grynos trydos  :A temą, kaip kad jau ir sakiau anksčiau

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Stebesiu visa tai :D Lauksim luzio po 2 men.
:-] :-] :-] :-] :-] nė dviejų savaičių neprireikė
P.S. man atrodo kad aš tikrai nieko nepainioju  :V :V
Detektyvas kokis tai busi :D