As nieko pries neturiu uz kritika ir palaikyma, juk kiekvienas turime savo nuomone. Protingai darant pasidarysiu. Dar karta pasikartosiu as nesakiau kad viskas bus labai greitai, su laiku, po truputy, kiek isgalesiu tiek ir darysiu, o jau kiek sukisiu lt tai cia yra mano reikalas, ir beje neskubant galima ir netokiomis kainomis pasidaryti kaip vieni ar kiti minejote. Vienas is pavyzdziu butu toks, kad draugelis vienas dirba autolauzyne ir kokia smulkesne deveta detalia gali labai pigiai padaryti, bet zinoma tas uztrunka siektiek laiko (aisku tai kas reikia perkama nauja bus) Taigi kaip as ja pasidarysiu yra mano asmeninis reikalas, ja darysiu sau, o ne kazkam...ne pardavimui, todel ir pasidarysiu kai sau. Truputy anksciau buvo kritikos diel mano panaudotu tepalu, tai sakykite ponai kodel negerai yra pusiau sintetiniai geri tepalai, kuriuos naudoja ir apynaujas masinas turintys zmones??? ar butina pilti sintetinius? siaip jau sakyciau kad sintetiniai tikrai nera blogai, bet jie gal daugiau ne seniems varikliams?!