Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujai iškeptiems V8 savininkams (perskaityti būtina)  (Skaityta 103853 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
siaip..nepyzdavokit bachuro,visi jauni buvom...beto ir kilnus tikslus zmogus turi,tik dar pats nesupranta ant ko uzsirove..:))

as pvz astunke irgi pirkau nieko nezinodamas ir prikeliau kaip matet...tik deja muzono  taip ir nesusidejau :D :D :D

Jauneli - ko toks rimtas ? :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
o kas yra isskirtinesne? Apie jokiu tiurlingus kalbos net nera, kalba eina tik apie jos atstatyma technine prasme. Tai kainuos 10-30 k LT su laiku. O tu kalbi apie kelis tukstantelius renkantis tarp 3.6 ar 4.2.... be to ta pati 3.6 automatas turi toki pat pagreiti iki 100km/h kaip ir bulka su 2.3 varikliu. Ar bus smagu kai isrukys bulka? :)

Seip tai ne mano reikalas, seip pagvau upa padiskutuoti, nes is tavo puses matau minimaliai ziniu sio modelio prasme, daug kalbu ir dideli uzsidegima nepabandzius i ja rimtai nagu ikisti ;) Daug tokiu mes zmonu matome per eile metu siame klube, forume, gatvese. Be to kiek tau patarimu jau duota - vis tiek pievosi braidai (h)
Na jau nereik perlenkti del bulkų o ir 4,2 nera tiek daug kad visiem jas siūlyti, į 3,6 automatą įdėjus čipą su ABT mikroschema kuris sąlyginai nebrangiai kainuoja, važiavimas labai pasitaiso.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
ai skaitau sito veikejo postus ir matau save..tuoj vaziuos tuoj vaziuos,tuoj muzona krausiu,tuoj tuoj...:))))))))   siaip pagirtinias entuziazmas ir modelis teisingas isrinktas,o daugiau laikas parodys kokio kietumo kiausai pas zmogu..:)))

P.S rimtas nes issipletimo bakelis apsimyzo...:))

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
ai skaitau sito veikejo postus ir matau save..tuoj vaziuos tuoj vaziuos,tuoj muzona krausiu,tuoj tuoj...:))))))))   siaip pagirtinias entuziazmas ir modelis teisingas isrinktas,o daugiau laikas parodys kokio kietumo kiausai pas zmogu..:)))

P.S rimtas nes issipletimo bakelis apsimyzo...:))
o kas yra isskirtinesne? Apie jokiu tiurlingus kalbos net nera, kalba eina tik apie jos atstatyma technine prasme. Tai kainuos 10-30 k LT su laiku. O tu kalbi apie kelis tukstantelius renkantis tarp 3.6 ar 4.2.... be to ta pati 3.6 automatas turi toki pat pagreiti iki 100km/h kaip ir bulka su 2.3 varikliu. Ar bus smagu kai isrukys bulka? :)

Seip tai ne mano reikalas, seip pagvau upa padiskutuoti, nes is tavo puses matau minimaliai ziniu sio modelio prasme, daug kalbu ir dideli uzsidegima nepabandzius i ja rimtai nagu ikisti ;) Daug tokiu mes zmonu matome per eile metu siame klube, forume, gatvese. Be to kiek tau patarimu jau duota - vis tiek pievosi braidai (h)
Na jau nereik perlenkti del bulkų o ir 4,2 nera tiek daug kad visiem jas siūlyti, į 3,6 automatą įdėjus čipą su ABT mikroschema kuris sąlyginai nebrangiai kainuoja, važiavimas labai pasitaiso.

Na juk zmogelis nori retos masinos ir jo numatytu incvesticiju sviesoje papildomi ~2000 lt iki 4.2 kaskaip labai jau nykiai atrodo (bent jau man).

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
tiek laiko maniškė buvo skelbimuose su sutvarkyta važiuokle, visais pakeistais diržais ir t.t., o ir kaina nebuvo kosminė, tai niekam nereikia jos :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
turejau 3.6, turejau bulka su 2.3 (h) o seip su daug kuo stojau, bandziau ir t.t. tad kalbu is realybes o ne is lemputes ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
turejau 3.6, turiu 4.2, turiu 200 2.2 TQ, su bulkigaliais ir silkigaliais tikrai visokiu visokiausiais lakiojes. 3.6 uzskaitau tiktai mechanine (cia jau mano labao asmenine nuomone).

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
turejau 3.6, turejau bulka su 2.3 (h) o seip su daug kuo stojau, bandziau ir t.t. tad kalbu is realybes o ne is lemputes ;)
Na aš irgi turiu 3,6 ir važiuoja ji tikrai geriau negu čia apibūdinat, bet to kiek pamenu tos tavo turėtos 3,6 būklė buvo ne pati geriausia, tai važiuoti ji kitaip ir negalėjo (h)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
vaziuokles, kebulo  bukle ir etc., varikliuks buvo perinkts ir mechaniskai tikrai tvarkingesnis buvo uz manosios 4.2, vaziavau dar su adrx 3.6, kad tas pats...  nesakau, kad ji nevaziuoja, tik kazkaip daugiau noretusi....
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 08, 17:10:48 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na aš irgi turiu 3,6 ir važiuoja ji tikrai geriau negu čia apibūdinat, bet to kiek pamenu tos tavo turėtos 3,6 būklė buvo ne pati geriausia, tai važiuoti ji kitaip ir negalėjo (h)
Grubiai kalbant 3.6 iki 100km/h isibegeja per ~9.5sek. Bulka ir. Tai apie ka mes kalbame?
Ai dar... rinkoje ju pergrusta, nupiginta. Klima sena. ABS durnas kaip bato oulas :) Na deze man labiau patiko 3.6 bo ana kiek linksmiau vaikosi :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 08, 17:12:31 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Grubiai kalbant 3.6 iki 100km/h isibegeja per ~9.5sek. Bulka ir. Tai apie ka mes kalbame?
Ai dar... rinkoje ju pergrusta, nupiginta. Klima sena. ABS kvailokas kaip bato oulas :) Na deze man labiau patiko 3.6 bo ana kiek linksmiau vaikosi :)
Na taip, pergrusta kiekvinam kieme po mažiausiai dvi įaugusios į žemę stovi :)
ABS darbo skirtumų pas mane nerasta tarp abiejų mašinų, tad vėlgi apiek kokią buklę kalbam? įsibegėjimas 9,2 sek paskuj skirtumas tik dideja. Klimatas po 92 metų ir pas 3,6 dviejų ekranų pradejo eiti (+)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
vaziuokles, kebulo  bukle ir etc., varikliuks buvo perinkts ir mechaniskai tikrai tvarkingesnis buvo uz manosios 4.2, vaziavau dar su adrx 3.6, kad tas pats...  nesakau, kad ji nevaziuoja, tik kazkaip daugiau noretusi....
Na kaip ir minejau čipas stebuklingai ištaiso visas pagrindines jos traukos spragas, Nm daug neprideda bet arkliai jaučias.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
na kokios problemos - imam iš 3.6 variklio kompą su visa pravodke + automato kompą su visa pravodke, dedamt ABT čipsą ir visa tai dedam
į veškę su 4.2 varikliu ir tada turim ABH su + ~30AG  :)
turejau 3.6, turiu 4.2, turiu 200 2.2 TQ, su bulkigaliais ir silkigaliais tikrai visokiu visokiausiais lakiojes. 3.6 uzskaitau tiktai mechanine (cia jau mano labao asmenine nuomone).
o jei jau ve aštuoni mechankė, tada tik su + turbinomis arba kompresoriumi, nes kitaip tas mechanas labai jau minimalų pranašumą turi konforto sąskaita, tik tiek kad eksliuzyvas.... o šiaip tai jei jau mechanas, tai geriau jau 200 20V  ;)
P.S. jei ką, tai po kiekvienu mano postu yra mano 'pasiaiškinimas'  :D

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
 Siaip galvoju, kad iki savo gimtadienio t.y. 2010-03-15
[/quote] Ta pacia diena gime :D :D sutapimas :D

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
Lbai paprastai uzklimpus as jy sulauziau, nezinojau visu smulkmenu apie jas na zodziu per velai viska apsiskaiciau apie c4 vaziuokle ypac reduktoriaus veikima,,, na nesvarbu,,, o poranky tai man sulauze gale sedincios paneles , zinot kaip buna kai paneliu dok o paneles aukstos kojos netelpa ir panasiai,,, ir siaip kai daugiau zmoniu atsisesdavo vis remdavo ir lauzdavo su kelieniais poranky, tai ir atejo jam galas :D
idomu ika turi uzklimti kad sulauzitum reduktoriu i [betona ] ar kazko as nezinau

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
pasiskaicius susidaro nuomone, kad zmogus dar gyvena fantaziju pasaulyje, as netgi nelabai isivaizduoju, kaip su ja galima vazineti neturint darbo :V, tokio amziaus zmogui siuo metu uzdirbti tokius pinigus kokius cia zadama investuoti neisivaizduoju, kaip imanoma. as is savo patirties galiu pasakyti apie savo a 200 20v,kuria turiu 4,5 metu, kadangi pas mane duju nera, tai man  su ja ir neremontuojant buvo per didele prabanga vazineti, kadangi norejau issaugoti si modeli, tai nepardaviau ir laukiau geresniu laiku, todel isigijau ekonomiskesne auto ir tik dabar atsirado galimybes su ja daugiau vazineti ir atlikti einamus remontus, kurie tikrai nepigiai atsieina, o ka kalbeti apie kitas iskylancias problemas, o manosios bukle yra tikrai gana gera bendrai paemus, o iki pilnos laimes tai dar kist ir kist litus, esme tame, kad v8 islaidos dar didesnes, o pagal aprasyma tai jos bukle tikrai nekokia, projektas pasmerktas zlugti, kad ir kaip baisiai tai skambetu :/

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
........... o aš pakentėjau ir pratylėjau, pagalvojau geriau "negluminsiu"  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
tas palyginimas su savim yra mazu maziausiai kvailas...

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
ir kuo jis toks kvailas?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
... o aš supratau kaip pratęsimą į Bieso anksčiau išsakytas mintis su maždaug(apytiksliai) nurodytom kainom.
O jei reikia TIKSLIØ kai kurių detalių kainų galima užmesti akį į V8 detalių kainų skyrelį pradedant nuo pradžios  ;)

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
As nieko pries neturiu uz kritika ir palaikyma, juk kiekvienas turime savo nuomone. Protingai darant pasidarysiu. Dar karta pasikartosiu as nesakiau kad viskas bus labai greitai, su laiku, po truputy, kiek isgalesiu tiek ir darysiu, o jau kiek sukisiu lt tai cia yra mano reikalas, ir beje neskubant galima ir netokiomis kainomis pasidaryti kaip vieni ar kiti minejote. Vienas is pavyzdziu butu toks, kad draugelis vienas dirba autolauzyne ir kokia smulkesne deveta detalia gali labai pigiai padaryti, bet zinoma tas uztrunka siektiek laiko (aisku tai kas reikia perkama nauja bus) Taigi kaip as ja pasidarysiu yra mano asmeninis reikalas, ja darysiu sau, o ne kazkam...ne pardavimui, todel ir pasidarysiu kai sau. Truputy anksciau buvo kritikos diel mano panaudotu tepalu, tai sakykite ponai kodel negerai yra pusiau sintetiniai geri tepalai, kuriuos naudoja ir apynaujas masinas turintys zmones??? ar butina pilti sintetinius? siaip jau sakyciau kad sintetiniai tikrai nera blogai, bet jie gal daugiau ne seniems varikliams?!

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Viskas su tais pusiau sintetinisais kaip ir gerai, jei normalios firmos ir atitinka specifikacijas, galų gale ir gamintojas jas siūlė, nes sintetiniai tada nebuvo labai prieinami, bet dabar kai su jų kaina ir pasirinkimu problemų nera, nematau reikalo naudoti pasenusio dalyko, kai yra prieinamas ir geresnių parametrų daiktas.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį

o jei jau ve aštuoni mechankė, tada tik su + turbinomis arba kompresoriumi, nes kitaip tas mechanas labai jau minimalų pranašumą turi konforto sąskaita, tik tiek kad eksliuzyvas.... o šiaip tai jei jau mechanas, tai geriau jau 200 20V  ;)
P.S. jei ką, tai po kiekvienu mano postu yra mano 'pasiaiškinimas'  :D
[/quote]

Kalbedami apie ve su mechanine deze - siulau aiskai susitarti del vairavimo komforto ir vairavimo malonumo ATSKYRIMO. as kalbedamas turejau galvoje vairavimo malonuma.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
Viskas su tais pusiau sintetinisais kaip ir gerai, jei normalios firmos ir atitinka specifikacijas, galų gale ir gamintojas jas siūlė, nes sintetiniai tada nebuvo labai prieinami, bet dabar kai su jų kaina ir pasirinkimu problemų nera, nematau reikalo naudoti pasenusio dalyko, kai yra prieinamas ir geresnių parametrų daiktas.

Zinoma kad gerai, tik siaip idomu kokios specifikacijos siulo motoristai. Juk uzdaviau klausima savo domejimuisi patenkinti, na o autorius tai suprato kaip kritika . tai mazu maziausisiai keista..... Kas liecia tepalus skirtus apynaujams masinoms (susitarkima kad apynaujes masinos nuo 2005+, o masinos - Audi) tai pagal specifikacijas kas tinka apynaujems, tas netinka senesnem. Kodel? del leistinu tarpeliu tarp detaliu tokiu kaip indeklai ir velenas, indeklai is svaistiklis ir t.t. (pas "apynaujas" masinas pasikeitus technologijom jie tapo zymiai mazesni t.y. tiksliau pagamintos detales) pildami i veske "apynaujai masinai" skirtus (pagal specifikacija) tepalus del ju kitokiu harakteristiku prasime "skysto guolio" efekta esant apkrovai