Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujai iškeptiems V8 savininkams (perskaityti būtina)  (Skaityta 103851 kartus)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
zinau buve atveju, kai susideda pirmiausiai "muzikike", poto du menesius TIK ir eina paklausyt su chebra disku :D (masina newziuoja) :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Autoriui ir moderui siulau sia tema perkelti i garazelio skyriu kur galetu ir pristatineti visa eiga ir t.t., o kilusius neaiskumus, klausimus ir t.t. galetu sprestis bendroje V8 pokalbiu temoje.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
ties punktais 3 ir 6 teks "pabuksuot" biski  ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
ties punktais 3 ir 6 teks "pabuksuot" biski  ;)
o kuom 6-as punktas toks įpatingas ?? :V Bent jau pas maniškę tai pasidarė be menkiausių problemų... :V

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
nes taviske tvarkinga  ;)manai ten viskas tvarkoj su pakaba. jei raso, kad galiniu ratu suvedimo reikia, tai is akies matosi turbut, kad ratai sivirte. galines traukes 100 proc reiks keist. jau minimum 360 lt. garantuoju ten daugiau bedu su pakaba. o zmogus bedarbis.............

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
niekuom neipatingas. Gali tekti ilgai kalbetis su uzakusiais sriegiais ko pasekoje gali buti detaliu luziu, plius pakankamai retas atvejis kad naujai isigytoje veskeje galiniu ratu isvirtimo traukutes butu pajegios toliau tarnauti, na o jos kiek kainuoja tau tikrai nera ko aiskinti.

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
man 9 punktas geriausias :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
niekuom neipatingas. Gali tekti ilgai kalbetis su uzakusiais sriegiais ko pasekoje gali buti detaliu luziu, plius pakankamai retas atvejis kad naujai isigytoje veskeje galiniu ratu isvirtimo traukutes butu pajegios toliau tarnauti, na o jos kiek kainuoja tau tikrai nera ko aiskinti.
nereikia tikrai (-)
Pas mane kai darė, tai tik varžtus kaitinti reikėjo, nes niekaip atsukti nėjo (-) Bet kai tai įveikė žmogelis, tai pasidarė idealiai (y)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
man 9 punktas geriausias :)
realiai tai planai grandioziški, bet kad iš to dažniausiai gaunasi šnipštas...

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Na, vaikis nestovi vietoje http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,57238.msg509990.html#msg509990  :D šitą reikalą asmeniškai palikčiau pačioje paskutinėje vietoje po mašinos prikėlimo iki naudojimo stadijos, draudimo ir TA..

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Diel subo norejau tiesiog isklausyti kitu nuomone, patarimus ateiciai.  O siaip viskas eisis po truputy, niekas nesake kad pyst klest ir bus padaryta, Pirmasis zingsnis tai viskas iki draudimo ir Ta, o veliau, kaip sakoma zaisliukai,,, Tikrai nebus taip, kad per 2-3men.viskas bus padaryta. Siaip galvoju, kad iki savo gimtadienio t.y. 2010-03-15 na bent jau apytikriai viska pasidaryti,viskas priklausys nuo galimybiu, visa tai ka parasiau kas bus daroma, tai darysiu tik gaves laisva lita... kaip sakoma per kancias y zvaigzdes :D joke :D siaip as zinau mazdaug pagr.daliu kainas, bratkis visa vaziuokle 2 kartus buvo perinkes (daug km prasuko) zinau kad ne golfa islaikyti

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Blecha mucha, aš iki savo 30-to gimtadienio nežinau ar spesiu padaryti viską, ko noriu :D :[

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Ir šiap V8 savininkas tikru teisingu V8 myletoju oficialiai patampa, kai jo į mašina investuotų pinigų bendra suma, neskaitant kuro  viršyja mašinos pirkimo sumą :D kai ta suma viršyja du kartus, jis patampa bronziniu V8 savininku, kai viršyja tris kartus - sidabriniu, o kai detalem išleidžia keturis kartus daugiau negu mokėjo už mašiną tada jau tikrais auksinis V8 savininkas :D (y)
:-] :-]  (y) darom korteles ??  :D 
P.S. platininės irgi jau paplitusios  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,59081.0.html
nepazystu taves, tu manes ir t.t. taciau skamba viskas per daug apbsurdiskai. Lai ne kalbos o darbai uz save kalba. Kol kas net dezes pasikeisti nepavyksta, ieskai bet kokio sudgarazio, tepalus naudosi bile tepalus ir t.t.t.t.t. ilgai galima diskutuoti jau is tavo 26 postu apie supratima. Noreciau paklausti kokia masina pries tai turejai, kiek laiko, kas jai nutiko ir aplamai kiek tau metu?
O apie tavo sarasa darbu - kiekvienas punktas vertas idomiu diskusiju, tik faktas kad tavo pradzia ne nuo to galo (h)
Sekmes ;)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Bajorui cituoju:

"Turejau Audi C4 92m.2.8quottro tiuningine, atsibodo ji man ir kitas dalykas kazkaip per mazai komforto kai tokios degalu sanaudos (be duju)... man dar tik 19m"

:D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
per mazai komforto, per mazos kuro sanaudos, uzsimane didesniu :)

• Žiūrėti profilį
Galbut mano kai kurie pasisakymai skamba kvailai, bet as sieksiu savo uzsibrezto tikslo!!! Del dezes tai ne nuo manes priklauso, kadangi ja perka senasis savininkas (jau surasta is vaziuojancios bet sudauzytos veskes ja isims), taigi ant dienu deze parsivesiu gal net sendien dar ir  jau greiciausiai kad tik po savaitgalio man ja pakeis. Mano auto istorija tokia: Pirmas auto Ford Probe 2.2Turbo 92m. pirkta pries 1.5metu uz 3500litu, po 3men.sugedo pavaru deze, surasti jai gera kita deze buvo nelengva, atsirado pasiulimas ir issikeiciau ja y Ford Scorpio 95m. 2.0l docha su 1200lt priemoka, pavazinejas apie 3men. pakeiciau tik sarnyrus visa kita buvo ledas, tuomet su pazystamu jy issikeiciau y Mazda 323F 95m. 1.5l (diel ekonomijos, kadangi dirbau apsaugoj ir nemazai prasukdavau km), Su mazda atvazinejau 5men. poto ymeciau ja pardavimui (buvau pasiruoses tvarkyti visa kebula nes gana nemazai trukumu vuvo ir vaziuokle) bet kadangi greit nupirko ja uz 5000litu tai ir neteko tvarkyti:) Tuomet ta pacia diena nusipirkau Audi C4 2.8q universala raudona su tiuningu lengvu isores su S6 lempom uz 5200lt, su ja problemu kaip ir nebuvo iki tol kol persikeliau gyventi y Tevu pastatyta chata iki kurios kolkas nera geras privaziavimas, tuomet prasidejo bedeles,,, neisejo issaugti neapgadinus tiuningo gerokai... priekine vaziuokle pasibelde...(sailenblokai, sarnyrai, guolis) subyrejo galinio tylto reduktorius, + nuluzes sedynes porankis, yskelta galine lempa (ne per mano kalte), ir siaip kai pirkau jau maciau kad ja su laiku norint tureti grazia sp.reiktu visa perdazyti kadangi buvo pablukusi ir nusilupes lakas. Na y ja reikejo nemazai investuoti, bet as nenorejau to daryti, kadangi ji buvo zema ir man jau nebetinkama isvaziuoti is namu. pradzioje pardavinejau ja uz 5000lt vis meciau kaina (4500, 4200, 4000, 3700) niekas net nesidomejo, taigi issikeiciau y dabartine V8 zinodamas kad bent jau tai ka butu reikeja investuoti y C4 investuosiu y V8, bet manau kad y V8 labiau verta vien diel vaziavimo malonumo, o toliau interjeras,isvaizda, pravazumas ir t.t. :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
bent jau i 4.2 investuok tiek, ji vis retesne ir t.t.t.t.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Ir šiap V8 savininkas tikru teisingu V8 myletoju oficialiai patampa, kai jo į mašina investuotų pinigų bendra suma, neskaitant kuro  viršyja mašinos pirkimo sumą :D kai ta suma viršyja du kartus, jis patampa bronziniu V8 savininku, kai viršyja tris kartus - sidabriniu, o kai detalem išleidžia keturis kartus daugiau negu mokėjo už mašiną tada jau tikrais auksinis V8 savininkas :D (y)
:-] :-]  (y) darom korteles ??  :D 
P.S. platininės irgi jau paplitusios  ;)
Platinine - 5x mašinos pirkimo vertės, + priskirčiau ne mažiau nei 10 metų su duota mašina (aa)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
..........na o veske iskeisi i dvirati, kai jau jos nieks nebesurinks :D Dar kart sveikinu tavo ambicijas ir nekantraudamas laukiu rezultatu.

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Stebesiu visa tai :D Lauksim luzio po 2 men.
gal kokį totalizatorių padarom :D
                                           entuziazmas dinks: po 2 mėn.
                                                                     po 2,5 men.
                                                                     po 4 mėn.
                                                                     po pusės metų
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 08, 14:48:32 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
... priekine vaziuokle pasibelde...(sailenblokai, sarnyrai, guolis) subyrejo galinio tylto reduktorius, + nuluzes sedynes porankis, yskelta galine lempa (ne per mano kalte), ....

kaip jis ta reduktoriu sulauze idomu..... :V o porankis skirtas rankai pasider, o ne....  :D

• Žiūrėti profilį
Lbai paprastai uzklimpus as jy sulauziau, nezinojau visu smulkmenu apie jas na zodziu per velai viska apsiskaiciau apie c4 vaziuokle ypac reduktoriaus veikima,,, na nesvarbu,,, o poranky tai man sulauze gale sedincios paneles , zinot kaip buna kai paneliu dok o paneles aukstos kojos netelpa ir panasiai,,, ir siaip kai daugiau zmoniu atsisesdavo vis remdavo ir lauzdavo su kelieniais poranky, tai ir atejo jam galas :D

• Žiūrėti profilį
rezultatu sulauksite su foto kai tik veske riedes Kauno ir Rumsiskiu gatvemis :)