Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujai iškeptiems V8 savininkams (perskaityti būtina)  (Skaityta 102676 kartus)

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Taigi. Laukiu jusu nuomoniu, patarimu,galbut net pagalbos ar nereikalingu jums detaliu... Turejau Audi C4 92m.2.8quottro tiuningine,,, atsibodo ji man ir kitas dalykas kazkaip per mazai komforto kai tokios degalu sanaudos (be duju) iskeicau ja y Audi V8 90m. 3.6l.su tiesioginem dujom (buvo deze ir variklis be tepalu) Senajam savininkui meistrai keisdami deze primakliavo ir gavosi taip kad ir pakeistai dezei atejo galas... man dave kita varikly as jy pasikeiciau, kolkas dirba nevisiskai idealiai (variklis stovejes ilgai ir t.t.), toliau jis nuperka kita deze ir ja keicia normalus meistrai! Toliau man iki to kad butu galima ramiai vazineti reikia pakeisti nemaza daly slangu po variklio dangciu(nes nekokia bukle) (jei kas turite geru ir nereikalingu buciau dekingas uz dovanele...), reikes sutvarkyti isvirtima padaryti suvedima, veliaau perdazyti bamperiu, viena sparna ir visa nupoliruoti (Spalva juoda + lakuota), toliau keisiu rekariny sildoma odiny salona juoda y tai pat juoda sildoma bet el.valdoma rekariny salona, desiou grazia muzikyte, na o vasara ratai bus nikelio:), Kolkas viso to sau negaliu leisti kadangi siuo metu esu ieskantis darbo, kai tik atsiras pajamos pastovios manau kad visi planai bus yvykdyti. P.S. Tikiuosi suprasite mane, visgi man dar tik 19m.bet be Audi as nebegaliu, man keturi ziedai yra viskas...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 06, 12:38:11 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Su šrotinem atsarginem dalim toli nenueisi, tad geriau nusiteik daryti normaliai. ir kurti kruvą naujų temu nebutina, yra jau sukurtos, pagal atskiras kategorijas, ten galima klausti, kalbėti, diskutuoti...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
as tau siulau pasidaryt sita veske,pasisemt patirties,pavazinet ir poto zinosi ko tau reik ir ko tu nori...

• Žiūrėti profilį
Kai man buvo 16-18m. bratkis 2m.vazinejo su veske, jis ja pirko uz 6000lt ir dar apie 6000 ydejo (ysimete dujas uz 2500 visa kita liko muzikai ir siaip tvarkimams yvairiems). Taigi man veske nuo tada ir prilipo, aisku mielai vazineciau ir su A8 bet V8 yra vos ne kaip istorija, su A8 siais laikais net taksai vazineja. man norisi tokios masinos kuria ne kiekv.diena sutiksi kelyje, o V8 manau pagal kaina islaikyma ir vis kita yra vienas is tu variantu. Tik vat sakau kolkas neturiu pakankamai pinigeliu atliekamu kad davesciau ja iki to ko noriu, tad noriu bent pasidaryti taip kad galeciau vazineti, o kai darba rasiu tada jau prasides darbai rimti is pagrindu!

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Kai man buvo 16-18m. bratkis 2m.vazinejo su veske, jis ja pirko uz 6000lt ir dar apie 6000 ydejo (ysimete dujas uz 2500 visa kita liko muzikai ir siaip tvarkimams yvairiems). Taigi man veske nuo tada ir prilipo, aisku mielai vazineciau ir su A8 bet V8 yra vos ne kaip istorija, su A8 siais laikais net taksai vazineja. man norisi tokios masinos kuria ne kiekv.diena sutiksi kelyje, o V8 manau pagal kaina islaikyma ir vis kita yra vienas is tu variantu. Tik vat sakau kolkas neturiu pakankamai pinigeliu atliekamu kad davesciau ja iki to ko noriu, tad noriu bent pasidaryti taip kad galeciau vazineti, o kai darba rasiu tada jau prasides darbai rimti is pagrindu!
Jo,kai darba rasi ,pranesk.O kol kas paskelbk saskaitos numeri.

• Žiūrėti profilį
Ta prasme manai, kad as ieskau naudo kad man aukotu...pinigus V8 prikelimui? jei gu taip tai klysti. Zinoma jei kas duotu pinigu siaip as ju neatsisakyciau, bet as nepasiekiau dar tiek... yra zmoniu kuriems tikrai reikia finansiskai padeti isgelbeti juos nuo uzklupusiu baisiu nelaimiu, ligu ir t.t., as tiesiog prasau padovanoti kokia atliekama man reikalinga detale kuri man bent kury laika patarnautu. o jei manai, kad darbo taip ir nerasiu, tai tu velgi klysti, vienur ar kitur visviena ysidarbinsiu, jau 2 variantus turiu, diel vieno is ju vaziuoju rytoj kalbeti, jei viskas tvarkoje manau kad greitu laiku busiu su darbu:)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Ta prasme manai, kad as ieskau naudo kad man aukotu...pinigus V8 prikelimui? jei gu taip tai klysti. Zinoma jei kas duotu pinigu siaip as ju neatsisakyciau, bet as nepasiekiau dar tiek... yra zmoniu kuriems tikrai reikia finansiskai padeti isgelbeti juos nuo uzklupusiu baisiu nelaimiu, ligu ir t.t., as tiesiog prasau padovanoti kokia atliekama man reikalinga detale kuri man bent kury laika patarnautu. o jei manai, kad darbo taip ir nerasiu, tai tu velgi klysti, vienur ar kitur visviena ysidarbinsiu, jau 2 variantus turiu, diel vieno is ju vaziuoju rytoj kalbeti, jei viskas tvarkoje manau kad greitu laiku busiu su darbu:)
Tik nereikia vaidinti isizeidusio katino.Tu neimk is seimunu pvz.,kurie neturedami pinigu,krutom tackem vazineja.Isitaisyk golpuka ir svajok apie V

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Vyrai, manau čia ne vieta ir ne laikas tokiom kalbom  (h)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
ieskantis darbo zmogus ruosiasi prikelti audi v8 :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
viskam reikia noro ;) noro bus, ir prikels ;) ne visi iskart nuleidzia rankas :P

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
ieskantis darbo zmogus ruosiasi prikelti audi v8 :)
gerai, kad prikėlinėja, o ne užmušinėja (h)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
:) cia kaip jezaus kristaus kancios tave laukia  (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
na nebūtinai...
aš savo prikėlinėju po truputėlį... Kiek turiu pinigėlių, tiek ir juda darbai pirmyn... Jei daiktas tau mielas, viskas judės greičiau, jei tik trumpalaikis susižavėjimas ir blogų kūrimas, tai nieko gero tada (-)

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
dar idomu kuri cia v8 is autogido?pasakyk numerius

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Sveikinu ir gerbiu autoriaus pasiryzima kuri cia pademonstravo. Manau forume tikrai rasi naudingos informacijos taip pat niekas neatsisakys ir patarti kilus klausimams. Aktyviai dalyvaujant  forumo V8 skyrelyje po kurio laiko tau praktiskai nebeliks paslapciu apie si modeli. Kaip forumo naujoka tave drasinu ir kartu perspeju is anksto, kad apie daugeli tau kilusiu ir dar iskilsianciu klausimu tikrai jau yra kalbeta atitinkamose temose, tad pries isiliedamas i diskusijas ir uzduodams klausimus butinai pasiskaitinek, pasinaudok forumo pajieska.

• Žiūrėti profilį
Dekui visiems palaikantiems mane :) Visviena po truputely as ja pasidarysiu :) Turiu ysikeles foto pagal kuria as ja ir darysiu:) praktiskai visa liks orginali isskyrus tai kad bus medinis vairas ir begiu svirtis bei rankinis (padarys is azuolo begiu ir rankinio svirtis) parinks atspalvy kad mazdaug susiderintu, toliau seks muzika, na o vasarai lieti ratai. viskas daugiau nesiruosiu burt nesamoniu... na dar xenonus susidet noresiu:)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Manau tuom šią temą ir galime baigti.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Dekui visiems palaikantiems mane :) Visviena po truputely as ja pasidarysiu :) Turiu ysikeles foto pagal kuria as ja ir darysiu:) praktiskai visa liks orginali isskyrus tai kad bus medinis vairas ir begiu svirtis bei rankinis (padarys is azuolo begiu ir rankinio svirtis) parinks atspalvy kad mazdaug susiderintu, toliau seks muzika, na o vasarai lieti ratai. viskas daugiau nesiruosiu burt nesamoniu... na dar xenonus susidet noresiu:)

na bbz...pradziai tech bukle tvarkyciau,o poto jau visa kita,bet tau geriau zinot...

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
man atrodo kad tas audi v8 prikelimas vyksta nenuo to galo,nebent ji pas tave gero teh stovio o ce jau klausimas

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
manau jis tai pamines tikrai.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blin kažkada ir man atrode kad tai viskas ko reikia betkokiai mašinai padaryti iki pilnos laimes, ir gyvenimas tada kažkaip atrodė daug paprastesnis :D :D :D o dabar, tik kruvos išleistų pinigų ir aplinkiniai, sukiojantys pirštą aplink smilkinį (!?)

• Žiūrėti profilį
1) Jau pakeistas variklis, tepalai, filtrai, davikliai kurie neveike.
2) Reikes pas elektrika pora laidu sutvarkyti kad butu tvarkingai su sarvais...
3) Rytoj parsivesiu pavaru deze, tepalus, dar kelias slangas po variklio dangciu (nes ne kokios bukles senosios)
4) Ant dienu varysiu, kad pakeistu pavaru deze ir visa ko reikes
5) Toliau dar pries varant viska tvarkyti keisti teks pasidaryti raktely arba pakeisti uzvedimo spynele, kadangi buvo vienas raktas kury pameciau ir nezinau kur pameciau...
6) Jau kai Audi vaziuos varysiu sutvarkyti galiniu ratu isvirtima, padaryti suvedima.
7) su laiku reikes pasikeisti stabdziu disku, bet dar be vargo laikys senieji
8) Po viso to kelione pas dujininkus duju yrangos patikrai kad nebutu kur kokia slangute kaiura ar dar kokia beda + pajungta slangute y ysiurbimo kolektoriu.
8) Sekantis zingsnis ir manau vienas svarbiausiu po visko bus Draudimas kuris man kaip seimos auto kainuos tik apie 400litu (Tai tikrai nebrangiai JEI KAM REIKIA DRAUDEJO NR.PAS KURY DR5AUSIU-869829260-LINAS) ir praeita TA
9) Ydiegta peidziarine signalizacija
10) veliau bus sutvarkytas ylenktas slenkstis ir keli ylinkimai ant kebulo (bet be jokio spakliaus ir be dazymo bus graziai padaryta), tada bus perdazytas priekinis sparnas, kadangi kazkada keistas ir neatitinka atspalvis +pas mane Audi lakuota, tuomet perpusta galine arka, nes buvo nubraukta ir velgi dazytojai kazkokie neatitaike atspalvio ir nenulakave ir galiausiai perdazyti abu bamperiai (kiek zinau ir maciau tai bamperiu apsilupe ant daugumos veskiu) ir visa nupoliruota
11) Ydetas grotuvas greiciausiai ''Pioneer'' arba ''Alpine''
12) Sudeti nauji visi 6 y org.vietas garsiakalbiai galvoju apie ''Focal'', na gal ''Infinity'', taipat bus ydetas zemu dazniu garsiakalbis ir stiprintuvai bei kondikas.
13) Sumontuoti ''Xenon"' zibintai
14) Galbut draugas perdarts jei tik noresiu galines lempas y diodines, bet galvojuy ar tiks veskei diodines galines lempos???
15) Visa vidaus apsvietima pakeisime diodinemis raudonomis lemputemis (manau kad tikrai ygaus vaizdo)
16) Padarys man baldu firmoje kurioje (dirbo bratkis iki isvykdamas y uzsieny ir kurioje vasaromis kol vidurineje mokinausi dirbau, beje greiciausiai vel joje gausiu dartba) is uosio, berzo ar azuolo medienos begiu bei rankinio svirteles atitaikant atspalvy pagal masinos medzio imitacija, bei gausiu mediny vaira su grazu.
17) Galbut pasikeisiu sedynes y El.valdomas
18) Na ir vasarai uzmausiu R17 arba R18 grazius 5 stipinu arba kaip orginalius Audi A8 (2002-2005m.) lietus ratus, jei galimybes leis tai nikeliuotus.
Taigi, kaip ir viska manau surasiau, zinau, kiad su laiku tikrai viska padarysiu, zinau kad kainuos nemazai, bet as manau, kad y veske verta ydeti pinigeliu, man sis auto loabai patinka!!! Jeigu bus kazkas ko nepaminejau, butinai veliau paminesiu. Su laiku ykelsiu ir foto, dabar manau nera prasmes... :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na jeigu įvykdysi šį sąrašą ir dar tai, kas su laiku išlįs ir ko dar gal pamiršęs nepaminejai ir tai ko dar nežinai, kad yra sugedę, tada sveikintina. Ir šiap V8 savininkas tikru teisingu V8 myletoju oficialiai patampa, kai jo į mašina investuotų pinigų bendra suma, neskaitant kuro  viršyja mašinos pirkimo sumą :D kai ta suma viršyja du kartus, jis patampa bronziniu V8 savininku, kai viršyja tris kartus - sidabriniu, o kai detalem išleidžia keturis kartus daugiau negu mokėjo už mašiną tada jau tikrais auksinis V8 savininkas :D (y)
Aplamai netgi jei šiam sąrašui įpusėjus, nepradėsi PANIŠKAI jos pardavinėti ir deti skelbimus su prierašu 'mainau į BETKOKIÀ dyzelinę auto' čia jau bus pakankamai geras ženklas :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Stebesiu visa tai :D Lauksim luzio po 2 men.