1) Jau pakeistas variklis, tepalai, filtrai, davikliai kurie neveike.
2) Reikes pas elektrika pora laidu sutvarkyti kad butu tvarkingai su sarvais...
3) Rytoj parsivesiu pavaru deze, tepalus, dar kelias slangas po variklio dangciu (nes ne kokios bukles senosios)
4) Ant dienu varysiu, kad pakeistu pavaru deze ir visa ko reikes
5) Toliau dar pries varant viska tvarkyti keisti teks pasidaryti raktely arba pakeisti uzvedimo spynele, kadangi buvo vienas raktas kury pameciau ir nezinau kur pameciau...
6) Jau kai Audi vaziuos varysiu sutvarkyti galiniu ratu isvirtima, padaryti suvedima.
7) su laiku reikes pasikeisti stabdziu disku, bet dar be vargo laikys senieji
8) Po viso to kelione pas dujininkus duju yrangos patikrai kad nebutu kur kokia slangute kaiura ar dar kokia beda + pajungta slangute y ysiurbimo kolektoriu.
8) Sekantis zingsnis ir manau vienas svarbiausiu po visko bus Draudimas kuris man kaip seimos auto kainuos tik apie 400litu (Tai tikrai nebrangiai JEI KAM REIKIA DRAUDEJO NR.PAS KURY DR5AUSIU-869829260-LINAS) ir praeita TA
9) Ydiegta peidziarine signalizacija
10) veliau bus sutvarkytas ylenktas slenkstis ir keli ylinkimai ant kebulo (bet be jokio spakliaus ir be dazymo bus graziai padaryta), tada bus perdazytas priekinis sparnas, kadangi kazkada keistas ir neatitinka atspalvis +pas mane Audi lakuota, tuomet perpusta galine arka, nes buvo nubraukta ir velgi dazytojai kazkokie neatitaike atspalvio ir nenulakave ir galiausiai perdazyti abu bamperiai (kiek zinau ir maciau tai bamperiu apsilupe ant daugumos veskiu) ir visa nupoliruota
11) Ydetas grotuvas greiciausiai ''Pioneer'' arba ''Alpine''
12) Sudeti nauji visi 6 y org.vietas garsiakalbiai galvoju apie ''Focal'', na gal ''Infinity'', taipat bus ydetas zemu dazniu garsiakalbis ir stiprintuvai bei kondikas.
13) Sumontuoti ''Xenon"' zibintai
14) Galbut draugas perdarts jei tik noresiu galines lempas y diodines, bet galvojuy ar tiks veskei diodines galines lempos???
15) Visa vidaus apsvietima pakeisime diodinemis raudonomis lemputemis (manau kad tikrai ygaus vaizdo)
16) Padarys man baldu firmoje kurioje (dirbo bratkis iki isvykdamas y uzsieny ir kurioje vasaromis kol vidurineje mokinausi dirbau, beje greiciausiai vel joje gausiu dartba) is uosio, berzo ar azuolo medienos begiu bei rankinio svirteles atitaikant atspalvy pagal masinos medzio imitacija, bei gausiu mediny vaira su grazu.
17) Galbut pasikeisiu sedynes y El.valdomas
18) Na ir vasarai uzmausiu R17 arba R18 grazius 5 stipinu arba kaip orginalius Audi A8 (2002-2005m.) lietus ratus, jei galimybes leis tai nikeliuotus.
Taigi, kaip ir viska manau surasiau, zinau, kiad su laiku tikrai viska padarysiu, zinau kad kainuos nemazai, bet as manau, kad y veske verta ydeti pinigeliu, man sis auto loabai patinka!!! Jeigu bus kazkas ko nepaminejau, butinai veliau paminesiu. Su laiku ykelsiu ir foto, dabar manau nera prasmes...