Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujai iškeptiems V8 savininkams (perskaityti būtina)  (Skaityta 103833 kartus)

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Galbut mano kai kurie pasisakymai skamba kvailai, bet as sieksiu savo uzsibrezto tikslo!!! Del dezes tai ne nuo manes priklauso, kadangi ja perka senasis savininkas (jau surasta is vaziuojancios bet sudauzytos veskes ja isims), taigi ant dienu deze parsivesiu gal net sendien dar ir  jau greiciausiai kad tik po savaitgalio man ja pakeis. Mano auto istorija tokia: Pirmas auto Ford Probe 2.2Turbo 92m. pirkta pries 1.5metu uz 3500litu, po 3men.sugedo pavaru deze, surasti jai gera kita deze buvo nelengva, atsirado pasiulimas ir issikeiciau ja y Ford Scorpio 95m. 2.0l docha su 1200lt priemoka, pavazinejas apie 3men. pakeiciau tik sarnyrus visa kita buvo ledas, tuomet su pazystamu jy issikeiciau y Mazda 323F 95m. 1.5l (diel ekonomijos, kadangi dirbau apsaugoj ir nemazai prasukdavau km), Su mazda atvazinejau 5men. poto ymeciau ja pardavimui (buvau pasiruoses tvarkyti visa kebula nes gana nemazai trukumu vuvo ir vaziuokle) bet kadangi greit nupirko ja uz 5000litu tai ir neteko tvarkyti:) Tuomet ta pacia diena nusipirkau Audi C4 2.8q universala raudona su tiuningu lengvu isores su S6 lempom uz 5200lt, su ja problemu kaip ir nebuvo iki tol kol persikeliau gyventi y Tevu pastatyta chata iki kurios kolkas nera geras privaziavimas, tuomet prasidejo bedeles,,, neisejo issaugti neapgadinus tiuningo gerokai... priekine vaziuokle pasibelde...(sailenblokai, sarnyrai, guolis) subyrejo galinio tylto reduktorius, + nuluzes sedynes porankis, yskelta galine lempa (ne per mano kalte), ir siaip kai pirkau jau maciau kad ja su laiku norint tureti grazia sp.reiktu visa perdazyti kadangi buvo pablukusi ir nusilupes lakas. Na y ja reikejo nemazai investuoti, bet as nenorejau to daryti, kadangi ji buvo zema ir man jau nebetinkama isvaziuoti is namu. pradzioje pardavinejau ja uz 5000lt vis meciau kaina (4500, 4200, 4000, 3700) niekas net nesidomejo, taigi issikeiciau y dabartine V8 zinodamas kad bent jau tai ka butu reikeja investuoti y C4 investuosiu y V8, bet manau kad y V8 labiau verta vien diel vaziavimo malonumo, o toliau interjeras,isvaizda, pravazumas ir t.t. :)