vaziuokit i trakus aplink sala pastatykit masinas ir is oro nuotrauku padaryti kazkaip
ok ryt nuplausiu nes kas 2 dienas plaunu tai sen neploviau tai ryt nuotraukas padarysiu ir papostinsiu ape savo seip kaip savaite isigijau nes pries tai buvau bmw maniakas bet kad nusibodo (buksot) o gerai ir visur vaziuot ir seip patiko daug geriau tai va dabar domios tai va ryt bus info
na tai ar atsirastu norinčiu susirinkt su ve8 i vieną krūvą jei lauksim kol kas nors už mus suorganizuos o mes tik sudalivautume, tai gali trukt labai ilgai... Oo)P.S. nes atšilus orui man labai knieti savo ve išrinkt kuo smulkiau kad paskui kuo ilgiau ir kruopščiau ją surinkinėt
Citata iš: Mukas 2010 Balandžio 07, 22:31:14 na tai ar atsirastu norinčiu susirinkt su ve8 i vieną krūvą jei lauksim kol kas nors už mus suorganizuos o mes tik sudalivautume, tai gali trukt labai ilgai... Oo)P.S. nes atšilus orui man labai knieti savo ve išrinkt kuo smulkiau kad paskui kuo ilgiau ir kruopščiau ją surinkinėt cia madinga laukti kas uz visus padarys