]Plet Brudai skaityk laikraščius, atominė jau senokai pas mus negamina elektros o ir apie tariamą teršimą čia galėtų buti ilga diskusija patikėk, su kiek tokių pavienių atvejų kasdien tenka susidurti, man per pastaruosius metus tik vieną auto teko įsigyti bet nuolat matau kap aveža tikrinti perkamas auto. Gal tu galvoji kad pvz pas mus autorizuotame servise katalizatorių tikrina jį perpjovus perpusę? ir kalba eina ne apie tai kas daugiau matė, o apie buką požiurį "o po manęs nors ir tvanas"
filtruok bazara, mano nickas ne toks.. jei nemoki diskutuot greit gali but uzmutintas su tuo katalyzu per verbliuda dideli savo..
tu ten apie savo autorizuotu servisu patirti ir snekek, o ne bendra apimtim, ale visi cia ta pati daro del tos pacios priezasties..
[/quote
[/quote]Gerai buvo pasikarščiota
nežinau kas man užejo, matomai deginamo tepalo garai daro savo, tikiuosi sugebėsit kada man atleisti :[
kad jau riejates tai dar zibalo kieno teisybė ar zinot kad gamtoj ispylus belekiek tepalo, kuro ar dar kokio anftos produkto, specialus mikrobai kuriu pilna visur per menesi suskaido i niekalus ; o visokie neobliuoti pydiarzalmaginiai gamtos saugotojai is to daro tragedija..
Labai nuraminot, každada jaunas bekeičiant tepalą kaime visu 9 litrus ir teko palikti miške, tai dabar sąžinė rami