Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 307540 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #525: 2009 Kovo 15, 13:47:48 »
fak fak  :-{ o aš pagalvojau kad gal ant genero gnybtų pamatavai  :V :D :D, nes "lendam link mašinos
kur šie reikalai dirba tvarkingai"
, bet tai toliau galvoju kokis velnias galėtų būt, kad pagazavus
kraut pradeda, nu laidai..... nu nebesmė  ;)
žodžiu pradžiai žiūri šepetėlius (kad genero be reikalo nelupti laukan), manau prireiks tau jų naujų  ;)
Matavau ten kur užvedimo laidai kabinami, nori pasakyti, kad šepetelius galima pamatyti/pakeisti, nelupant genero?
Na žiuresim ką pamatysiu beveik 300 000km prasisukusiam genere, šiap matau yra daug dalykų prie kurių galima prisiknisti :-] bet pradžiai vistiek reiks gerą akumą įdėti, o galvojau, kad šį sezoną dar pratemsiu :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #526: 2009 Kovo 15, 15:21:41 »
taip, krovimo relę (tabletę) gali nusiimti nelupdamas generatoriaus,
du varžčiukai ten ją laiko, pasikrapštysi ir nusisuksi.
o ar lupti lauk generatorių ir remontuot jį kapitaliai - čia jau tau sprest  ;)
ir kai susitvarkysi krovimą, vot tik jau tada žiūrėt,
reikia ar ne naujo akumo.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #527: 2009 Kovo 21, 14:01:47 »
Tai va, nauji šepečiai jau guli ant stalo bet keista reiškinys, jei krovimas dingo maišna pasibaigus akumui turi visiškai sustoti ir užgęsti, bet užkurus su laidais nuo kitos mašinos ji sekmingai važiuoja, visos šviesos dega perpus blankiau, dežė atsistojus avariniame režime, dega arbag ir ABS lemputes, bet tokiu budu sekmingai pravažiuotas visas miestas ir pasiektas garažas.
Kažkoks rezervinis srovės padavimas?????????? pamatavus 9,5 V srovė laikosi stabiliai, ar čia nebus kame kitur bėda.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #528: 2009 Kovo 21, 14:21:41 »
nu iš kur dar koks rezervinis padavimas srovės ..... nebent iš soliarinės galinės užuolaidėlės  :-] :-] :-] :-] :-] :-]
o iš akumo tu čia paskutines sultis tokiu būdu trauki, nes 9.5V jau reiškia kad jis tuščias, bet važiuojant retkarčiais
vistiek apsukos kažkiek sukyla, ir generas protarpiais krauna... o visos tavo paminėtos sistemos atsijungia ar
ne nuo 11V, tiksliai nebepamenu... beje pamatuok šepetėlių ilgį senų kai išimsi, įdomu kiek bus belikę mm  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #529: 2009 Kovo 21, 18:36:28 »
Iš akumo paskutine gyvybė ištraukta prieš užvedant nes net magas neisijungdavo :D
Šepetys nudilęs tik vienas, ir toks ispudis kad jau seniai nesiekia, nes net neblizga paviršius :D
beje man kažkaip neišneša fantazija kaip dabar tuos šepečius pakeisti namų sąlygom, kai ten viskas užpresuota užlituota, kaip ir numaniau, šepečiais neapsiribosiu kogero, generatorius jau sekmingai guli ant stalo, kondensatoriai, guoliai, rele, žėsim ką dar viduje pavyks rasti :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 21, 19:26:26 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #530: 2009 Kovo 21, 22:17:40 »
Grishman turiu prasyma :) Parasyk, jeigu nesunku, kai pasidaryti toki skydeli kad sviestu taip kaip pas tave :) Kokias tiksliai lemputes dejai i skydeli, mygtukus, begiu apsvietima, klima ir t.t. Kad sviestu graziai raudonai. :)

ar gal esi kur nors tai aprases?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #531: 2009 Kovo 22, 12:13:07 »
Nezinau kas ir kaip ten su tuo apsvietimu, taciau jei nori kad klima pataptu raudina, teks ardyti ir keisti sia dali arba visa klima. O sodrus apsvietimas patampa su 2V lemputemis, tik zaidimas su knopkemis, reik su kai kuriomis pazaisti. O jei pas grishman ir skydelis paraudonavo - is ties idomu kas ir kaip

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #532: 2009 Kovo 22, 12:19:20 »
Pataisykit jei suklydau, taciau i prietaisu skydeli deti reikia 2 watu lemputes. I mygtukus ten ivairiai, bet idejus 1.2 wato sviecia graziai (tas pats i dezes rezimo mygtuka bei tikriausiai i begiu apsvietima eisiu siandien ziuret). Su sedyniu sildymu ir zibintu auksciu ten reikia atskirai lituoti kaip ir lango sildymo mygtuka.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #533: 2009 Kovo 22, 12:26:21 »
As visur sudejau 2W lemputes, na tiksliau dar dedu vis. Sviecia ir 1.2W bet su 2W skirtumas (y) Tik 3W nedek nes prades tirpti plasmases :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #534: 2009 Kovo 22, 12:28:15 »
Jei jau sudejai tai turbut ir aisku, kad 2w nelydo mygtuku?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #535: 2009 Kovo 22, 13:09:34 »
na dar neislyde :D Seip net nelaikau 100% ryskumo, net nereik, bet sviesa tokia sodri :H zodziu.... reik iki galo ir kitur perlituoti, tik tu 2W ne visur gausi...

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #536: 2009 Kovo 22, 13:12:14 »
O ka Lemona ne viska turi? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #537: 2009 Kovo 22, 13:20:40 »
vat deja.... senukuose lyg rades buvau vienu tarpu, tai urmu pirkau :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #538: 2009 Kovo 22, 14:35:32 »
V8 savininkai  :-{ :-{ pasakykit pas ką yra(buvo) šitoks kondensatorius prie generatoriaus, ir tuo
pačiu ar Jūsų veškėje yra(buvo) BOSE audiosistema ?? ??
Taigi porinu: toks pas mane yra o Bose gamykliškai nebuvo, beje data ant jo 1992 metai.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #539: 2009 Kovo 22, 14:44:40 »
Grishman turiu prasyma :) Parasyk, jeigu nesunku, kai pasidaryti toki skydeli kad sviestu taip kaip pas tave :) Kokias tiksliai lemputes dejai i skydeli, mygtukus, begiu apsvietima, klima ir t.t. Kad sviestu graziai raudonai. :)

ar gal esi kur nors tai aprases?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9749.180.html 192 postas, pvz šie gaidžiukai pas mane apšviečia kondišiną, automato begių LCD tablo ir borto kompo tablo, ir kaip nekeista, dar ne vienas nenudegė.

Toliau skydelyje likusiose vietose buvo taip http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9749.240.html ką Gedis kažkodėl pavadino kastracija, taip ir nesupratau, kodėl :V :-] mygtukų juosta virš mago apšviesta irgi specialiais LED'ais, foto neturiu, tiesa visus minėtus LED'us reikia nušlifuoti, kad sklaidytų šviesą.

Žodžiu jei pasklaidysi šią temą nuo pradžios, tikrai turėtum rasti visą info.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 22, 14:55:56 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #540: 2009 Kovo 22, 15:03:17 »
O visur kitur skydelyje paprastos 2w?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #541: 2009 Kovo 22, 15:20:40 »
oiiii, Grishman, kad tas mano išsireiškimas apie kastraciją tau užkliuvo   :D :D :D :D juk dar po to per PM klausiai ką aš tuom
pasakyt norėjau, juk paaiškinęs buvau, kad geroij nuotaikoj būdams nu gal ir per riebiai išsireiškiau, bet mintį turėjau tų
lempukų keitimą tuose mažuose jų laikikliuose, tą išrakimą jų iš ten, nors aišku su kiekvienu susitaupo po pusantro Lt.
Bet iš tikrųjų visa esmė buvo tame, kad prieš tai labai daug apie LEDus kalbėjom, kad visur juos dėt, ir po to tu vėl pasirodei
su šitom paprastom lempečkom ir dar su tiek cackinimosi .... Ir sakiau, kad savo postą pratrinsiu, ir pratryniau
apie tuos 'kastravimus'  :) :) :) :) kad niekam nebeužkliūtų, bet savo citatą palikai kažkam vistiek  8:8 na bet dabar
jau manau išsamiai pasiaiškinau  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #542: 2009 Kovo 22, 15:28:45 »
V8 savininkai  :-{ :-{ pasakykit pas ką yra(buvo) šitoks kondensatorius prie generatoriaus, ir tuo
Taigi porinu: toks pas mane yra o Bose gamykliškai nebuvo, beje data ant jo 1992 metai.
vat aš irgi toj fotkėje tavojoje vakarykštėje pastebėjau tą kondiką ir galvojų nu lyg ir kažkada buvove
šnekėje apie tą kondiką, ir lyg minėjai kad nėr tokio .... nu bet tiek to...
kiek aš supratau, tai montavo jį nebūtinai tik su BOSE, juk tie du garsekalbiai panelėje tai buvo pas tave....
pas save bėdą radau kodėl zirzia - krosoveriai per arti prie visos provodkės, izoliavus folga juos viskas normoje
turėtų būt. nieko iš gamyklinės audio pravodkės nebenaudojama pas mane.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #543: 2009 Kovo 22, 15:31:46 »
O visur kitur skydelyje paprastos 2w?
orginaliai beveik visos 1.2W (+)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #544: 2009 Kovo 22, 15:38:16 »
oiiii, Grishman, kad tas mano išsireiškimas apie kastraciją tau užkliuvo   :D :D :D :D juk dar po to per PM klausiai ką aš tuom
pasakyt norėjau, juk paaiškinęs buvau, kad geroij nuotaikoj būdams nu gal ir per riebiai išsireiškiau, bet mintį turėjau tų
lempukų keitimą tuose mažuose jų laikikliuose, tą išrakimą jų iš ten, nors aišku su kiekvienu susitaupo po pusantro Lt.
Bet iš tikrųjų visa esmė buvo tame, kad prieš tai labai daug apie LEDus kalbėjom, kad visur juos dėt, ir po to tu vėl pasirodei
su šitom paprastom lempečkom ir dar su tiek cackinimosi .... Ir sakiau, kad savo postą pratrinsiu, ir pratryniau
apie tuos 'kastravimus'  :) :) :) :) kad niekam nebeužkliūtų, bet savo citatą palikai kažkam vistiek  8:8 na bet dabar
jau manau išsamiai pasiaiškinau  :V
Bet ar Tu supranti kad tokių kaitrinių raudonų lempikių plastikiniuose korpusuose NEBÛNA iš čia ir cackinimasis išemus skaidrias lempas ir idedant spalvotas blin :-] man niekad nebutų ateję į galvą taip taupyti jeigu norėčiau pasilikti paprastas skaidrias lempas, čia tik Tu dabar man tokią mintį pakišai :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #545: 2009 Kovo 22, 15:50:46 »
Dar sykį sakau: esmė tame buvo, kad kodėl LEDų nedėjai ?? o pasilikai kaitrines ??

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #546: 2009 Kovo 22, 15:57:32 »
Todėl kad jie ten ne pro kur netinka, kad ir kaip juos nudilinsi jie taip gerai šviesos nesklaidys kaip kaitrines, LCD tablo apšvietimui - daugmaž ok tablo tiesiai virš jų,  LED'as koncentruoja šviesą viena kryptimi, belieka tik padaryti kad nebutų ryškaus fokuso, ten kur ciferblatai gi reikia kad ir į šonus šviesa sklistų, į tą stiklą kuris paskirsto šviesą, tiesą sakant praktiškai nebandžiau, bet esu 90proc įsitikinęs kad efekto kai vieni skaičiai šviečia ryškiau kiti blankiau su LED'ais neišvengsi, Netgi su PRND123 tablo irgi ne iki galo tolygiai gaunasi.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #547: 2009 Kovo 22, 16:02:12 »
Yra LED kurie sklaido sviesa

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #548: 2009 Kovo 22, 16:03:11 »
Isbandes keleta rusiu, formu, sveites ir kitaip skaides sviesa, vis tiek (n)
P.s. bandyta su knopkiu apsvietimais zaisti

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #549: 2009 Kovo 22, 16:17:51 »
vat aš irgi toj fotkėje tavojoje vakarykštėje pastebėjau tą kondiką ir galvojų nu lyg ir kažkada buvove
šnekėje apie tą kondiką, ir lyg minėjai kad nėr tokio .... nu bet tiek to...
kiek aš supratau, tai montavo jį nebūtinai tik su BOSE, juk tie du garsekalbiai panelėje tai buvo pas tave....
pas save bėdą radau kodėl zirzia - krosoveriai per arti prie visos provodkės, izoliavus folga juos viskas normoje
turėtų būt. nieko iš gamyklinės audio pravodkės nebenaudojama pas mane.
Na o aš kogero neišradinėsiu dviračio ir tiesiog pakeisiu į naują, nors jokių trukdžių ir nejaučiu ir šitas patikrinus po tiek metų dar nera visiškai tuščias, kažkiek sugeba išlaikyti srovės.