Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 307699 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #1300: 2010 Rugsėjo 22, 01:12:02 »
kas da neaisku, juk vienam yra problema ir jau issiaiskinom, kad tai neoriginalus navarotas ir kas per rele, bet kiti jau pradejo nagrineti originaliai stovejusi navarota ir ko jam prijungti truksta, bei kur laidu ieskoti, taigi jau ir beda isspresta tik dar toliau vyksta diskusija apie "originaliai" buvusi navarota, kuris manau turejo buti skirtas labiau amerikos rinkai, bent tokiais metais pastoviai ijungtom sviesom vazineti tik ten reikedavo ;)
Dėl Amerikos nežinau, bet Skandinavijos rinkai tas dalykas buvo ir yra praktiškai privalomas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1301: 2010 Rugsėjo 24, 23:31:24 »
kazka ne i tema pavarei.Zmogus sake kad pas ji tokia funkcija buvo ir rele nusprogo.As su audinem dirbu,tokio nanvaroto nesutikau.
Apsispreskit;is nuotrauku matosi,kad rele neoriginal.Vienas rasot,kad vieta yra,bet drayu nera,reiskia negalioja,kitas raso ,kad ju pilna pirkt,bet nezino ka,reiskia negalioja.As manau,kad cia vienas is navarotu(as irgi juos dedu).
visks yr normalę, gerb. exMinai  ;) juk iš pat pradžių žmogus neparašė kad šits pribunbasas yra neoriginalus, o čia visi pagalvojo apie originalią instaliaciją, kuri tamstos žiniai buvo tokia (atleisk, aš su Audi nedirbu, todėl manau kad man klysti galima, nors šiuo atveju neklydau).
šita relė 8D0 951 253 A (35A) pagal ETKA turėtų eit pvz. ir BOSE sistemai NR.9

bet pvz pas mane BOSE sistemai stovėjo relė 443 951 253 K  40A

[URL=http://img245.imageshack.us/i/daydrivingheadlightsrel.jpg/]

ir ji randasi apatinėje relių panelėje, deja šioje foto ir nr.9(19) ir nr.10(20) lizdai tušti.

P.S. ir aplamai, kad buvo tokia opcija galima matyt iš relių išdėstymo schemos kuri jau seniausiai buvo patalpinta skyrelyje Naudingos nuorodos
[url=http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,203.msg26848.html#msg26848]http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,203.msg26848.html#msg26848

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
apsvietimas pavaru svirties
« Atsakymas #1302: 2010 Spalio 16, 20:43:38 »
Sveiki,jieskojau,bet neradau, ?!?kaip padaryt,kad sviestu skale palei automato riciaga? :( O gal pas mane neturi degti? :[ Maniske 3.6 l,88 m.Ir dar,ekranelyje virs kuro kompo,rodo lemputes forma perbraukta dviem bruksneliais.Ka ji reiskia? :E Aciu

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Re: apsvietimas pavaru svirties
« Atsakymas #1303: 2010 Spalio 17, 13:21:15 »
o lempute idejei ?? + buna apsviles sviesolaidis, tada lemputes keitimas nepadeda...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1304: 2010 Spalio 17, 13:47:22 »
Jei autochekas rodo perbraikta lempute, tai perdegusi priekiniu faru viena lempute arba pas tave gal xenonai sudeti tada irgi meta ta gedima ;)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1305: 2010 Spalio 17, 20:44:52 »
pasižiūrėk ar gale lemputės visos šviečia  ;)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1306: 2010 Spalio 25, 11:16:07 »
ar pas mane mases nera ar cia nuo senatves ? klimato kontroles ekranelis visai nublanksta kai ijungi lempas :V

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1307: 2010 Spalio 25, 12:09:40 »
ar pas mane mases nera ar cia nuo senatves ? klimato kontroles ekranelis visai nublanksta kai ijungi lempas :V
kai ijungi sviesas taip ir turi but, o seip tai lemputes pasilpe jei senesne klima

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1308: 2010 Spalio 25, 13:29:58 »
Tai gal skydelio ryškumą mažą labai nusistatęs

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1309: 2010 Spalio 25, 18:39:46 »
jo i skydelio apsvietimo reguliavima sitas daiktas reaguoja labai jautriai. nustacius apsvietima iki galo lyg ir normalizuojasi  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1311: 2010 Lapkričio 28, 00:14:20 »
Na paskutinį kartą mačiau tai A6 C5 viduje, tai atrodė labai gerai, tik subtiliau šitą reikalą reiktų padaryti negu kad šitose foto.

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1312: 2010 Lapkričio 28, 11:46:53 »
as galvoju kaip A6 C5 taip ir reiktu padaryt butu liuks uztenka ir vienos lemputes. C penktoj aplamai tu sviecianciu lempuciu kaip lektuve  :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1313: 2010 Lapkričio 28, 12:37:59 »
C penktoj aplamai tu sviecianciu lempuciu kaip lektuve  :)
kažko nepamenu kad standartinės komplektacijos C5 jų tiek daug būtų kaip kad sakai  :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1314: 2010 Lapkričio 28, 17:06:59 »
 :-] :-] :-] gerulis, o spalva tarp kitko tai identiska  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1315: 2010 Lapkričio 29, 01:30:03 »
Nu ka, teks montuoti, nes jau užpypino elektros nuotekiai....

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1316: 2010 Lapkričio 29, 18:42:02 »
o kaip tada tu ja uzrakinsi ar visai neatjunksi 8:8 siaip keista kad turi nuoteki as vakar uzsivedziau po triju savaiciu stovejimo  :V

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1317: 2010 Lapkričio 29, 18:52:28 »
Reiktų  daryt skylę duryse tada užsirakintų (joke) :D :D :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1318: 2010 Lapkričio 29, 22:12:55 »
o kaip tada tu ja uzrakinsi ar visai neatjunksi 8:8 siaip keista kad turi nuoteki as vakar uzsivedziau po triju savaiciu stovejimo  :V
uzsivedimas po tryjų savaicių stovėjimo dar nereiskia kad nera sroves nuotekio, pilnai isitikinti galima pamatavus... as savo matavau su testeriu jokio nuotekio po to kai uzgesta lemputės po panele :)
mano tevukas ant A100 uzrakinimo problema issprende pastatydamas magnetini jungikli variklio skyriuje po kapotu, isjungdamas/įjungdamas su trosu gulinciu ant plastmases prie valituvu kojaliu... beja tas jungiklis nuo MAZ'o :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 29, 22:26:38 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1319: 2010 Gruodžio 06, 18:45:54 »

o kaip tada tu ja uzrakinsi ar visai neatjunksi 8:8 siaip keista kad turi nuoteki as vakar uzsivedziau po triju savaiciu stovejimo  :V
uzsivedimas po tryjų savaicių stovėjimo dar nereiskia kad nera sroves nuotekio, pilnai isitikinti galima pamatavus... as savo matavau su testeriu jokio nuotekio po to kai uzgesta lemputės po panele :)
mano tevukas ant A100 uzrakinimo problema issprende pastatydamas magnetini jungikli variklio skyriuje po kapotu, isjungdamas/įjungdamas su trosu gulinciu ant plastmases prie valituvu kojaliu... beja tas jungiklis nuo MAZ'o :D
nu o tu Grishman kaip isspresi reikala del uzrakinimo ir aplamai is kur tie nuotekiai  :A kiek zinau nevienos veshkes problemele

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1320: 2010 Gruodžio 06, 20:28:06 »

nu o tu Grishman kaip isspresi reikala del uzrakinimo ir aplamai is kur tie nuotekiai  :A kiek zinau nevienos veshkes problemele
"Rubilnykas" bus pasleptas bagažineje o ji atsidaro su raktu atskirai, tad problemų nera, problemą spręsti betkuriuo atveju reiks, bet per tą laiką nesinori gero akumo suvaryti, ir mašinos sudeginti, i šito navaroto taip ar taip reik.

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1321: 2010 Gruodžio 06, 21:02:50 »
nu tada protingai sugalvojai siaip geras navarotas kazkada ant ziguliuko turejau tai labai patiko  :)

siaip keista kad turi nuoteki as vakar uzsivedziau po triju savaiciu stovejimo  :V

jo cia vienas buvo apsiskelbes kaip "puikiai" kuriasi tai jusu ziniai snd akumas taip ir neissuko jegaines. neaisku dbr kas kaltas - amzius akumo ar sroves nuotekis  :V reiks matuoti o rubilnykas labai pasitarnauja kai auto nemazai stovi

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1322: 2010 Gruodžio 06, 21:27:38 »
imkim pavyzdi is furu ;) sitie daikciukai stovi jau is gamyklos ir atjungi tiesiog nakti eidamas miegot  zzz zzz zzz  (del sventos ramybes). veikia tada tik webasto, radijas ir prikuritelis. taviskis toks masyvus ant DAF tokie stovi, mersiniai tai tokie mazi mygtukai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1323: 2010 Gruodžio 06, 23:30:00 »
As viena iskrova rades el.languose (ties duru zaviesu pravodke - daugelio dazna beda), kita esu rades spyneles pasildyme. Manau kantrybes pritruko ieskant, arba beda pacioje pravodkej.
Na o webasto dziugina tik vienu atzvilgiu - visa garso aparatura, stiprintuvai nuo webasto akumo dirba, tad ramus kad masina uzvesiu :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 06, 23:32:46 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1324: 2010 Gruodžio 07, 04:09:12 »
As viena iskrova rades el.languose (ties duru zaviesu pravodke - daugelio dazna beda), kita esu rades spyneles pasildyme. Manau kantrybes pritruko ieskant, arba beda pacioje pravodkej.
Na o webasto dziugina tik vienu atzvilgiu - visa garso aparatura, stiprintuvai nuo webasto akumo dirba, tad ramus kad masina uzvesiu :D

o kokie matmenys Webasto akumo ir galingumas ?? Noreciau isigyt...