Sveiki,Gerbiamieji!
Kaip kad rasiau ''diskusiju'' skyrelyje del savo variklio ''nedarbo'',tai kai kuriu kaimynu dziaugsmui pradejau neiskentes
masina rakalineti kieme.Jus jau daug ka mintinai prisimenate,tad paklausinesiu.Pradejau nuo saugikliu bloko.Idejau 10A i eile,einancia vertikaliu isdestymu/tai butu antras is virsaus,kaireje puseje,ziurint tiesiai i skydeli/.Gal cia sutapimas,bet jau variklis dirba be trukciojimu.Pradejau toliau ''operuoti''.Kiek pastebejau,stovi rele numeriu 215,o ant jos ''stogo''-lizdas su kontaktais standartiniam saugikliui.Jo ten nera,tad klausimas-ar jis ten tuributi ir koks?Taip pat nebuvo saugiklio numeriu 21/Fensterheber Fondtueren/.Nezinant-taip baisu ka nors kist dar i nezinoma skyle,tuo labiau,kad jis turi buti 25A.Galvoju,jei masina 1989 pabaigos,tai gal jo cia ir nereikia?
Isardziau ir automato triju padeciu perjungikli/441927339/.Pamaciau,kad jis cia tik kaip pardavimui ikrautas-jau toks pavarges,ir dar prastu medvarsciu per pati centra prisuktas!Matomai,buves savininkas tikrai "supratima'' turejo...Taip kad darau prielaida,kad del sio mazgo nepatikimumo gal pas mane ir problemeles su dezes pabumbuliavimu.Teks keisti i gera ir ''neuzdrosta".
Dabar apie ABS mygtuka,esanti tiesiog paneleje virs klimos.Tokio amziaus masinoje jis turi veikti/t.y. nuspaudus-fiksuoti galine padeti,atspaudus-atsokti/?Nes dabar jis veikia tartum buto duru skambucio funkcijoje.Gal del to man vis ABS geltona lempute preis akis ikyriai mirksi ar dega.
Faru valdymas "is kabinos".Isemus pati mygtuka,pastebejau,kad cia dvi zarneles ateina.Kai man perdejo ta "superauksini" kita varikli,faros is vidaus nesivaldo.Jauciu,kazko nepajunge.Tad faru valdymas gal koks pneumatinis?
Pastebejau,kad vis dazniau uzsidega akumuliatoriaus SOS lempute.Kiba jau generatorius i pabaiga?Padariau siandie gal ir neleistina,bet toki ejima:uzvedziau masina ir nuemiau pliusini laida nuo akumuliatoriaus...Variklis sekmingai uzgeso!
O kur galima staigiai generatoriu gauti ir kokia jo marke?Cia klausimelis kad manes vel kokie pikti dedes kitur "neisdurtu"...Tikjau tikrai reikes kur i servisa varyti,nes kieme tarp daugiabuciu gulint baloje tas keitimas tai jau tikrai ne kas.
Pagarbiai-as