Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 316144 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #1150: 2010 Vasario 25, 23:00:40 »
yra kam buvę kad kai kurios klimos (dvikanalės) kai kurios knopkės neveikia ?? pas mane po paskutinio jos atjungimo tai nutiko - neveikia
tie + ir - na kur didina/mažina temperatūrą ir pūtimo stiprumą, taip pat neveikia rodyklė žemyn ir snaigė.
negi galėtų būt dėl kokios atsijungusios fyškės dedant tą klimos ekraną atgal  :V

Neprisijungęs zbignievas

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1151: 2010 Vasario 25, 23:02:38 »
gal perdege saugyklei tesiog ...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1152: 2010 Vasario 25, 23:10:03 »
saugikliai ko ? tu mano pavardintų knopkių ?  :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1153: 2010 Vasario 26, 08:13:12 »
yra kam buvę kad kai kurios klimos (dvikanalės) kai kurios knopkės neveikia ?? pas mane po paskutinio jos atjungimo tai nutiko - neveikia
tie + ir - na kur didina/mažina temperatūrą ir pūtimo stiprumą, taip pat neveikia rodyklė žemyn ir snaigė.
negi galėtų būt dėl kokios atsijungusios fyškės dedant tą klimos ekraną atgal  :V
jei prieš tai veikė, o po jos išėmimo ir įdėjimo nebeveikia, tai manau, kad paprasčiausiai būsi nedajungęs kažkurios fyškės. 

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1154: 2010 Vasario 26, 11:04:16 »
hmmmm.... bet tai fyškės jau yra išėjime, ir jei būt blogai kažkas, tai man koks varikliukas nesisuktų ar sklendė nesidarinėtų, o dabar, kaip jau rašiau, ant pačių ekranų nesikeičia indikacija.... ir jau yra buvę keletą kartų, kad po masės atjungimo kelias knopkes užgliučindavo, bet neilgam. žodžiu, manau problema jau kaip ir aiški:

Klimai viskas sviete tik nesivalde, nereaguodavo i mygtuku paspaudimus. Isardome klimos bloka tik si karta reikes nagucius kisti prie mazosios dalies kur yra ekranai. Reikia ja visa isardyti, kad butu galima prieiti prie guminiu mygtuku, kurie spaudineja kontaktus platoje. Ant platos yra tokie metaliniai pasukami fiksatoriai, juos graziai su replem pasukam kad islystu pro skylute ir atsiskirs plata nuo mygtuku. Reikia nuvaziuot i elektronikos prekiu parduotuve ir nusipirkti televizoriaus nuotolinio pulto remontini komplekta, kuriame yra tokios juodos gumytes apvalio ir klijai buna komplekte. Paimti klimos valdymo guminius mygtukus ir perklijuoti gumytes. Po to viska atbuline tvarka surinkti, palaukti 24 val kol klijai isdzius ir viskas veikia.

nusipirkau va toki remontini komplekta,aciu Raziui uz patarimus viska susitvarkiau,viskas vel veikia. :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1155: 2010 Vasario 26, 11:14:38 »
man čia kas tam maišelyje panašu į narchašo rinkinį :D yra mažu apvalių tabletyčiu, ir dasimušimui klijų :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1156: 2010 Vasario 26, 11:24:44 »
..  :-] :-] pofik kas ten bebūtų, bi tik su to maišelio turinio pagalba pavyktų klimos valdymą atgaivinti

Neprisijungęs Benderis

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1157: 2010 Vasario 27, 11:06:14 »
Gal kas žinot ar norint išimti pečiuko ventiliatorių (patį varikliuką) būtina išimti kartu visą dėžę, ar tik užtenka ką nors nuardyt? Audi V8 4.2 1992m

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1158: 2010 Vasario 27, 12:44:01 »
Gal kas žinot ar norint išimti pečiuko ventiliatorių (patį varikliuką) būtina išimti kartu visą dėžę, ar tik užtenka ką nors nuardyt? Audi V8 4.2 1992m
tek visa deze lupti

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1159: 2010 Vasario 27, 13:19:36 »
Grįžtant prie reikalo apie klimą, bajorai, tu tą stikliuką keitei ar dažei ? jei keitei, tai iš ko išėmiai ?

jei nori kad klima pataptu raudina, teks ardyti ir keisti sia dali arba visa klima. O sodrus apsvietimas patampa su 2W lemputemis, tik zaidimas su knopkemis, reik su kai kuriomis pazaisti.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1160: 2010 Vasario 27, 13:24:49 »
tek visa deze lupti
pažiūrėk čia ;) http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9749.msg476720.html#msg476720

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1161: 2010 Vasario 27, 13:30:17 »
Tas plasmasinis stikliukas isluptas is ciut naujesnes klimos, todel jis raudonesnis. Gal ir lakavimas padetu, nebandziau.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1162: 2010 Vasario 27, 13:37:12 »
iš naujesnės, tai reik suprasti kad iš tokios pačios tik iš pvz A6C4, ar iš kokio naujesnio modelio ?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1163: 2010 Vasario 27, 14:22:51 »
Pilnai isimt nereikia,bet sukelti teks.

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1164: 2010 Vasario 28, 17:55:44 »
nezinau kaip tiksliai paklausti yra 2 dacikai vienas kairiame bloke virs ismetimo koliko, kitas desineme bloke po isiubimo koliku [detonacijos davikliai tiksliai nezinau]  vienas yra gatavas suluzes, tai va ko noriu paklausti koki vaidmeni jie atlieka

Neprisijungęs zbignievas

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1165: 2010 Vasario 28, 18:29:31 »
problema su bagazine, kazkodel neatsidaro bagazine kai spaudziu knopke varikliukas numire ar kas gali but ? ar tas varikliukas gal saugikli koki turi ? kai atidarau pagrindines duris raktu atsidarynedavo ir bagazines motoriukas dabar va spaudziu knopke bagazines ir neveikia tikrai neuzsalo zinau ...

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1166: 2010 Vasario 28, 19:21:24 »
nezinau kaip tiksliai paklausti yra 2 dacikai vienas kairiame bloke virs ismetimo koliko, kitas desineme bloke po isiubimo koliku [detonacijos davikliai tiksliai nezinau]  vienas yra gatavas suluzes, tai va ko noriu paklausti koki vaidmeni jie atlieka
jei apie detonacijos jutiklius kalbi, tai spaudziant gaza ankstinasi degimas ir kai prasideda detonacija jutiklis ta mato ir degimas nebeankstinamas

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1167: 2010 Vasario 28, 19:55:47 »
jei apie detonacijos jutiklius kalbi, tai spaudziant gaza ankstinasi degimas ir kai prasideda detonacija jutiklis ta mato ir degimas nebeankstinamas
aisku reiskias gan svarbus daiktas

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1168: 2010 Kovo 05, 19:02:27 »
Sveiki. Gal kas galit pasakyt koks turi būti 1 kontakto tepalo spaudimo daviklis Audi V8 4.2 92m? Pas mane buvo įsuktas  0.15-0.45bar., kurio kodas: 056 919 081C. Pagal http://www.akadia.ru/_pages/audivw/index.php?st=70&l=bWFrZT09Vld8fG1vZGVsPT1HT0V8fHllYXI9PTE5OTR8fGthdGFsb2c9PTEyMXx8Z3JvdXBfaWQ9PTh8fHBnPT0yMHx8aWxsdXM9PTgxOS01MHx8bWFya2V0PT1SRFd8fG1hcms9PWF1fHxtZGw9PVY4fHxzcHQ9PTkwfHx5Zj09MTk5Mnx8Z3JwPT05fHxiPT0xNTkyMA%3D%3D nr5, turi būti netoks. Tai gal žinot kaip iš tikro yra? Arba gal žinot kaip patikrinti patį daviklį? (Pas mane skydelyje mirksi tepalo spaudimo simbolis ir pypia. O jai laidą ateinantį i davikli užtrumpinu su mase, tai nustoja cypt ir degt tepalo spaudimo simbolis. Tai darau tokią išvadą, jog blogas daviklis.) ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 05, 19:08:10 sukūrė Benderis »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1169: 2010 Kovo 06, 00:38:48 »
Tai juk ir pats matai, kad daviklis ne toks įsuktas pas tave:

Aš pradėčiau nuo jo pakeitimo, bet žinoma bėda gali ir kur nors skydelyje pačiame būti .... sakityk V8 manuale psl.: 90-90-1 
ten kalba eina apie skydelio geltoną 26-pin štekerį, psl.: 90-60-2  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1170: 2010 Kovo 06, 00:40:34 »
ir kai kitą įsukinėsi, labai svarbu teisingai jį priveržti, t.y. 20-25 Nm

Neprisijungęs Benderis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1171: 2010 Kovo 06, 08:07:43 »
Dėkui už informaciją. Reikės bandyt keist, o jai nepadės keitimas, reikės ieškot kitur bėdų.

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1172: 2010 Kovo 06, 10:53:19 »
nezinau kaip tiksliai paklausti yra 2 dacikai vienas kairiame bloke virs ismetimo koliko, kitas desineme bloke po isiubimo koliku [detonacijos davikliai tiksliai nezinau]  vienas yra gatavas suluzes, tai va ko noriu paklausti koki vaidmeni jie atlieka
ir kai kitą įsukinėsi, labai svarbu teisingai jį priveržti, t.y. 20-25 Nm
ir ka tas duoda,tai daba dar ir dinamometra rei pirkti :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1173: 2010 Kovo 06, 12:16:37 »
na pirkt ar dar kaip ir iš kur gaut tą raktą - čia jau tau spręst, bet aš sau šitoje vietoje daryčiau viską preciziškai, nes juk tas daviklis generuoja mažą įtampą pagal vibracijas variklyje, pagal kurią Motronic'as ir reguliuoja degimą, ir mano manymu teisingas priveržimas šitoje vietoje yra ne paskutinis dalykas, ypač tais atvejais, kai degimas yra ties riba, kurią daviklis atpažysta

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1174: 2010 Kovo 06, 12:20:32 »
na pirkt ar dar kaip ir iš kur gaut tą raktą - čia jau tau spręst, bet aš sau šitoje vietoje daryčiau viską preciziškai, nes juk tas daviklis generuoja mažą įtampą pagal vibracijas variklyje, pagal kurią Motronic'as ir reguliuoja degimą, ir mano manymu teisingas priveržimas šitoje vietoje yra ne paskutinis dalykas, ypač tais atvejais, kai degimas yra ties riba, kurią daviklis atpažysta

na viskas aisku