Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 312649 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #850: 2009 Liepos 31, 10:34:21 »
Gal teko kazkam pazaboti zibintu valytuvus?
Neklauso visiskai. Ijungiant tai vienas, tai kitas kreivai stojasi.. Ijungus mase pradeda atsistatinet patys.
pvz man visiškai neaiški problema  ?!? ?!? ką tu vadini įjungimu ir ką tu vadini masės įjungimu ??

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #851: 2009 Rugpjūčio 02, 15:37:49 »
kaip ir jau esu rašęs, pravodkę reik keist esant ABH varikliui, o PT tai tik išimtum iš MOTRONIC'o mikroschemą,
perprogramuoji ją, įdedi atgal (net lituot nieko nereikia) ir psio  ;) dėl kainos nežinau dar, bet galima sužinot,
ir žinoma būt pigiau nei siųstis nei iš......., kaip kad čia kitoj temoj rašė "gal galit paaiškint ką reiškia 'statai' "   
Žiuriu aš ir galvoju, kur gi čia tas skirtumas tarp PT ir ABH pravodkių? 8:8 :s ?????
skirtumas yra indukcinių davilklių pajungime- jie sukeisti vietomis, paskui benzo purkštukų valdyme
(nors čia skirtumas lyg ir pačiam kompe  ?!? )
Žodžiu šitas vaikis daug daugiau gali papasakoti  (+) (+) (+) http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,35784.0.html
užsispyręs bičas, vistik įveikė ir pasidarė  (y)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #852: 2009 Rugpjūčio 02, 20:17:45 »
kaip ir jau esu rašęs, pravodkę reik keist esant ABH varikliui, o PT tai tik išimtum iš MOTRONIC'o mikroschemą,
perprogramuoji ją, įdedi atgal (net lituot nieko nereikia) ir psio  ;) dėl kainos nežinau dar, bet galima sužinot,
ir žinoma būt pigiau nei siųstis nei iš......., kaip kad čia kitoj temoj rašė "gal galit paaiškint ką reiškia 'statai' "   
Žiuriu aš ir galvoju, kur gi čia tas skirtumas tarp PT ir ABH pravodkių? 8:8 :s ?????
skirtumas yra indukcinių davilklių pajungime- jie sukeisti vietomis, paskui benzo purkštukų valdyme
(nors čia skirtumas lyg ir pačiam kompe  ?!? )
Žodžiu šitas vaikis daug daugiau gali papasakoti  (+) (+) (+) http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,35784.0.html
užsispyręs bičas, vistik įveikė ir pasidarė  (y)
Kiek aš matau skirtumas labiau ne pagal variklius o pagal metus, nors čia jau įprasta mašinas po 92 metų vadinti tiesiog 4,2 ir visiškai dzin kad tais metais buvo ir 3.6 gaminamas 8:8

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #853: 2009 Rugpjūčio 03, 09:35:38 »
Gal teko kazkam pazaboti zibintu valytuvus?
Neklauso visiskai. Ijungiant tai vienas, tai kitas kreivai stojasi.. Ijungus mase pradeda atsistatinet patys.
pvz man visiškai neaiški problema  ?!? ?!? ką tu vadini įjungimu ir ką tu vadini masės įjungimu ??
"Masės" įjungimas: pasuku raktelį - užsidega skydelyje lemputės.
Žibintų valytuvų įjungimas - patraukiu valytuvų svirtelę į save.

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #854: 2009 Rugpjūčio 03, 21:59:13 »
Didelis ačiū saulyte-mini me už žaisliuką kuris ''iš bagažinės išmeta penkis bulvių maišus'' :D tik gaila kad laiko skirti mašinai dabar visai neturiu.... :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 03, 22:00:59 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #855: 2009 Rugpjūčio 03, 22:44:44 »
sveiki kie skaiciau sia tema niekur nebuvo uzsiminta apie ortakiu reguliatoriaus apsvietima  nebent praleidau sendie krapsciau ir netyce aptikau pasikeiciau lemputes ir visai gerai tamsoi atrodo :),kiek atsimenu simtineje to nebudavo, foto gal nelabai riski bet matosi

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #856: 2009 Rugpjūčio 03, 22:51:03 »
Taip, visi trys ortakiai sviecia ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #857: 2009 Rugpjūčio 03, 23:07:26 »
buvo užsiminta  :) tikrai buvo: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,9749.msg116807.html#msg116807
ir kitur dar buvo (+) (+) , žmonės dar guodėsi kad sulaužo tas plastmases belupdami lauk ortakį....

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #858: 2009 Rugpjūčio 05, 12:51:05 »
Gedi ar issiaiskinai kanors apie G62 daviklio reiksme variklio valdymui? Nes pas mane masina kazkokia kaip gumine ir meta klima klaida to daviklio, gal tu ji keitei?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #859: 2009 Rugpjūčio 05, 13:01:10 »
o ką aš galiu išsisaiškinti... pas mane kaip ir tvarkoje viskas, tik šiaip buvo įdomu gal kas ką žino....
bet žinau saulytė mini-mi jį keitė, gal jis parašys kokie simptomai buvo, bet šitas daviklis ir dar kitas
oro temperatūros eina tieisiai į variklio valdymo bloką - vadinas įtaką daro  ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #860: 2009 Rugpjūčio 05, 13:07:41 »
Nu reiks eit su multimetru paziurinet ka rodo tas daviklis, nes nera kas normaliai diagnostika panevezy padarytu. Rimtas meistras tos srities pabeges is Volksvagen centro, kita sunku prikalbint, o dar kitas nesugeba pajungti pas mane.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #861: 2009 Rugpjūčio 05, 18:06:28 »
tai kad ten toliau tik su voltmetru (tiksliau gal būtų so ommetru) ir tenustaysi kuri vieta būtent bloga - pats daviklis, ar pravodkė, ar kompas.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #862: 2009 Rugpjūčio 05, 19:07:01 »
Tai zinau, kad tas G62 daviklis veikia kintancios varzos principu. Siaip tik viena kart ir tebande kompa jungt ir kazka netaip dare man atrodo, nes ten kaip ir jau prisijungdavo, bet negalejo paziureti klaidu, nu zodziu nesugebejo ant mano automobilio. Man tas daviklis G62 uzkliuvo is klimos klaidu saraso. As noriu kad perziuretu klaidas, nes kazko jau nuo ziemos sunkiau vaziuoja ji, perziureta degimo sistema pegerino variklio darba truputi, bet tos traukos vistiek kazkaip maziau like. Susitvarkyciau visas klaidas jei ju yra ir kreipciaus i klaipediecius del chipo ;) Katik perziurejau pravodkes einancia i motronika schema tai pastebejau jog ir tepalo temperaturos daviklis i ten nueina, o kaiptik spidometre kazko ta rodykle nepakyla, nors tepalo radiatorius karstas buna.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 05, 19:09:54 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Asteriksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #863: 2009 Rugpjūčio 06, 09:49:49 »
Jei tas daviklis G62 yra desines galvos gale, tuomet jis atsakingas uz misinio reguliavima esant skirtingoms variklio temperaturoms. Jis keicia parodymus trimis pakopomis. Gerai nepamenu, bet regis esant +20, +80, ir +100C'. Na, +-.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #864: 2009 Rugpjūčio 06, 09:54:01 »
kazkaip kiek teko sutikt tai dazniausiai temp davikliai kas 10 laipsniu keicia varza  ?!?

Neprisijungęs Asteriksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #865: 2009 Rugpjūčio 06, 10:13:08 »
Labai noreciau rasti ta tinklapi su sita info.. Bet nesiseka.. Kazkada skaiciau apie tai. Tikiuosi informacija, kuria parasiau atsimenu teisingai...
Viskam ateina senaties terminas :D

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #866: 2009 Rugpjūčio 06, 10:27:28 »
kai kuriuose forumuose esu skaites kad juos tikrina taip kai autodata raso. faktas, kad jo varza kinta priklausomai nuo temp, bet kaip?  ?!?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #867: 2009 Rugpjūčio 06, 10:41:36 »
 ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #868: 2009 Rugpjūčio 06, 17:47:13 »
Kad nepripostint paredaguosiu savo zinute. Taigi jau isluptas dacikiukas, ir rankose matuojama varza, ji kinta normaliai bent kiek rankose susyla ir vel atsala. Eisiu ziuresiu ar paduoda laidais itampa. Del jo reiksmes misinio reguliavimui gsli but o gal dar kas atkas ar ir tepalo temperaturos daviklis tokia reiksme turi?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 06, 19:31:25 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #869: 2009 Rugpjūčio 06, 22:01:23 »
Davikli dar kart patikrinau su karstu vandeniu ir termometru ir viskas ciki piki pagal skale duotaja, toliau palindau po kapotu su voltmetru ir pamatavau itampa G62 daviklio fiskeje, aisku ijunges degima, rodo ~5V, vadinasi motronikas gauna informacija. Zaidziant per klimos kanalus, klaidu kanalas buvo svarus, bet vel bandant paziureti kokia antifrizo temperatura, per klima, rode toki kaip ir rusiska G mazoji ir 55, o is linko apie klimos kanalus paziurejau jei sugedes G62 daviklis rodyt turetu 255, Vel nuejau i klaidu kanala ir atsirado G62 daviklio klaida. Nusprendziau kad cia klimos valdymo blokas pjauna gryba ir nebesigilinau, tik idomu liko is kur klima visu davikliu informacija gauna, ar tiesiogiai, ar is motronico. Aisku po surinkimo visko buvo bandomasis vaziavimas ir traukos lyg ir sociai buvo, del sio dalyko nusprendziau chipavima atideti iki rudens vidurio, gal islis yla is maiso :-]

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #870: 2009 Rugpjūčio 06, 22:46:18 »
Tepalo temperatūros dačiko kompas nestebi. O klima info ima iš variklio kompo

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #871: 2009 Rugpjūčio 06, 23:00:16 »
tu tą aušinimo skysčio daviklį G62 tikrindamas pavirinai kaip priklauso ?? ??
prie to paties žiūrėk dar ir oro temperatūrinį daviklį G42; na ir žinoma kai pradeda jaustis bet kokia netrauka reiktų nuodugniai
pasitikrinti deguonies daviklį G39  ;) ........... blogiau nebus jei užmesi akį ir į oro srauto matuoklę G19

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #872: 2009 Rugpjūčio 07, 09:01:12 »
Na jo smagu cia su tais visais G**. Liambda zondui lapkritiu bus 2metai, VAG lyg ir ar koks neatsimenu bet originalus, o ir siaip neblogai yra pasidaryt diagnostika, tada nereikia be reikalo nieko ardyt, zinai kas ir kur nedirba. Reiks pasitikrint ta liambda su voltmetru, bet kai pas mane jis uz 13lt tai labai tiksliai rodo :-] Ir kitu tu G** paieskot reiks. Ta saviski G62 virt neviriau bet i 90C vandeni merkiau, o klima klaida apie ji ismete tik po tikrinimo, sujungiau ir neuzkures spacialiai patikrinau.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #873: 2009 Rugpjūčio 18, 11:46:55 »
Taigi vakar si ta nuveikiau: ismokau naudotis led diagnostika, pasitikrinau klaidas. Prisiminiau kazkaip, kad gi galima su led'u patikrint klaidas, tai pradejau ieskot informacijos ir raudau tokia nuoroda http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecufv8.html , kuria radau poto naudingu nuorodu skyrelyje :-] Klaidu nera mirksi 4444. Tiesa is pradziu nemirksejo niekas, tai prisiminiau, kad ten buvo parasyta apie saugiklio lizda ant benzino siurblio - 10 reles ir aisku ji istraukus pradejo mirkseti. Iskart supratau del ko man kompo nepajunge :) Priejau isvada, kad kazkas negerai su klimos pravodke del tos klaidos G62, be to ji kazkaip keistai veikia tai spjaunu i ja ir vazineju ramus. Tik dar noriu paklaust ar galejo skirtis variklio darbas del to ikisto saugiklio i rele?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #874: 2009 Rugpjūčio 18, 11:49:29 »
saugiklis nedaro jokio itakos  (-) kazkada buvau net isisaikines kam jis ten veikia, bet tikrai nepamenu. siaip tik diagnostikos metu jis reikalingas