nu faktas tai kad kaitrinej lemputej kelk galia kiek nori bet tau raudonai ji nesvies todel dazo kurpusa.
viena svies tamsiai kita raudonai
gal tu nebemalk ..... ką tu rašai, o dieve dieve, juk pasikartojau, kad jei nežinai tai patylėt geriau ![taip (+)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/taip.gif)
P.S. plius žmonės jau neapsikentę nuorodų apie LED'us įmetė - taip kad sėkmės plečiant žinių bagažą
koks saldziu zodziu megejas esi
taip nesu as egzpiartas gal kartais ir nevisiska tiesa sakau bet vietoj to kad
cia kapotumeisi praplesk mano zinias faktais
aš juk aiškiai klausiau apie kaitrinių lempučių korpusų spalvų reikšmę, ar aplamai tai turi reikšmę kokią,
nes kiek pats pastebėjau, tai galingumas pačios lemputės skiriasi ir psio, bet čia tik mano pastebėjimas, todėl
aiškiai paprašiau atsakyt jei žinomas tikslus atsakymas į klausimą, o dabar pažiūrėk ką tu atsakai:
nu faktas tai kad kaitrinej lemputej kelk galia kiek nori bet tau raudonai ji nesvies - tikriausia tai ir tam ežiukui aišku
dazo kurpusa. viena svies tamsiai kita raudonai - prie ko čia korpuso spalva ir lemputės spalva ?? p r i e ko ?? ??
nusipirk ir pasibandyk, ir suprasi; ir dar kartą sakau, kad labai be ryšio atrodo, kai prirašom nesamonių puslapių puslapiais,
o paskui kai kažkada prisireikia info, ir vėl iš naujo tie patys klausimai, nes praversti tiek šlamšto nebeužtenka kantrybės ir laiko.
ir galiausiai paskui atrodo kad aš kažką čia kapojuosiu.... bet juk paprašyta buvo nerašinėt nesamonių, žmogiškai paprašyta....