Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 313295 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #326: 2008 Lapkričio 13, 21:25:18 »
Reikalinga prietaisu skydelio elektrine schema,nes noriu uztrumpinti stabdziu kaladeliu daviklius, ir viso variklio elektros shema bandysiu tvarkyti ta slykstu variklio darba. Kur galeciau rasi ogal kas turite? Aciu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2008 Lapkričio 13, 22:53:07 »
tau reik susirast skydelio T26a fiškę (pagal užrašą ant skydelio) arba jei nerasi - tą fiškę kurioj 19 kontaktas (bus ant fiškės užrašyti jie) yra baltas/violetinis. Ji reikia sujungti su mase, tad surask fyske su grynai rudu laidu, gali būt ir ant kito štekerio.

Neprisijungęs poliux

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2008 Lapkričio 14, 11:35:42 »
Gedi, kaip ten uzsakymas pas ji? viskas ok? per paypal'a mokejai? per keik laiko atvyko ir kiek siuntimas? 8:8

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2008 Lapkričio 14, 12:47:54 »
 #328 postas, jau rašiau  ;) tuo momentu tiek kainavo, taip per payPal'ą, atėjo gal per dešimt dienų ar per dvi savaites, nu maždaug

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2008 Gruodžio 07, 20:07:00 »
Gal kasnors girdejo ar mate kaip uzkurti 3.6 motora atjungus deze ?
Kaip supratau reik apgauti variklio ecu kad matytu sitais laidais ateinancius signalus http://img201.imageshack.us/my.php?image=36754598wj2.jpg  Bet kaip ???

Prie to pacio gal kas papasakotu ka reiskia sitie zymenys el schemoje?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 07, 21:11:40 sukūrė renimatorius »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2008 Gruodžio 07, 23:16:11 »
apie automato ryšį su Motronic'u - čia įmetei PT ar ABH variklio, nes šiek tiek apie tai minėta #352 poste esančioje nuorodoje, pasiskaityk, įdomiai ten, bet mažai. O apie žymenis žiūrėk V8 manual'e skyriuje Diagrams ;)
EDIT: nors labai jau pavėluotai, bet gal kam dar pravers: http://www.motorgeek.com/phpBB2/gallery2.php/main.php?g2_itemId=25646
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 10, 22:13:15 sukūrė Gedis »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2008 Gruodžio 07, 23:27:37 »
Atsispausdinau tas diagramas bet kas jose paiskinta buvo jau zinau o situ neradau.

Neprisijungęs poliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2008 Gruodžio 08, 13:49:20 »
Gal kasnors girdejo ar mate kaip uzkurti 3.6 motora atjungus deze ?
Kaip supratau reik apgauti variklio ecu kad matytu sitais laidais ateinancius signalus http://img201.imageshack.us/my.php?image=36754598wj2.jpg  Bet kaip ???

Prie to pacio gal kas papasakotu ka reiskia sitie zymenys el schemoje?

Kuriasi be automato kompo puikiai, tik starterio blokavimo rele saugiklineje reikia uztrumpinti (auto trans relay)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2008 Gruodžio 08, 18:47:18 »
Aisku dekui  ;) . Visgi tada gedzio minetame puslapyje tiesa rase . Kadangi tos reles jau pas mane senai kaip ir pravodkes nera bedu nebus (tikiuosi)  :V

Visdelto gal kas zinot ka anie zymi  (v)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 08, 21:36:30 sukūrė renimatorius »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2008 Gruodžio 16, 21:57:21 »
Kodel pas mus ABS diagnostika nesidaro (z) Kodel kazkokioj bulkoj padaryti galima, pas mus ne ?? :E
apie atskirų daviklių nebuvima man yra VAG CuM parodę info kai pabandžiau atjungti - prisijungia per automato
diagnostavimo štekerį o daugiau turbut nieko ir neparodys
po stoijkių pakeitimo nebeveikia ABS, tiksliau kaip jau minėjau, užvedus variklį ir pradėjus važiuot kurį laiką kaip ir
veikia, bet veikia 'sudurniuodamas' ir paskui atsijungia. Aš beveik 100 proc. buvau įsitikinęs kad vienas iš priekinių daviklių
paprasčiausiai blogai įstatytas. Ir pasijungus VAG-COM'ą parodė, kad visi davikliai no signal, o pabandžius
ištrinti klaidas, atsiranda va ši 65535  08-10 klaida vietoj Front Left no signal. O išjungus VAG-COM'ą ir vėl įjungus
ir iš naujo, praskanavus, klaidų neberodo; pavažiavus su mašina, vėl tas pats iš naujo.
Kažkaip nenoriu tikėt, kad parėjo ABS'o kompas (kaip kad sako klaida 65535) bekeičiant stoijkes  :V
man atrodo, kad smegenis knisa tas Front Left daviklis, kuris ir 'priverčia' kompą atsijungt  8:8 8:8 8:8 gal bus kokių įdėjų pas ką nors ??
P.S. Pačio daviklio padėties netikrinau dar  :s :s ir su testeriu netestavau (na buvau pratestavęs prieš įdedant, kaip ir geri buvo)

taip ir buvo, Front Left daviklis buvo nedakištas  ff lentelė buvau įmetęs šios temos #318 poste

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2008 Gruodžio 17, 15:54:30 »
to gedis: imesk linka is kur cipa uzsakinejai ;)
ar jau užsisakiai ?? o gal jau ir parsisiuntei ?? na jei ką, tai in KLP jau galima
persirašyti tą ABT čipo programą į originalų  :D  ;) ;) ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2008 Gruodžio 17, 17:57:52 »
ir nesupratau - gali to cipo kopija padaryt ??  :V

nesugalvoju kaip aiškiau parašyt  :)

na jei ką, tai in KLP jau galima persirašyti tą ABT čipo programą į originalų  :D  ;) ;) ;)
Persirašyti ABT parametrus ant originalios mikroschemos? tarkim susidomejęs esu, jei reik kesti visą pravodkę kaip sakei, tai neprasidėsiu tikrai (-) bent jau kolkas ryžto nėr, bet ant 3,6 dėl idomumo užmesčiau, ir palyginčiau abiejų 'valinimą' ir kuro sąnaudas :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2008 Gruodžio 18, 00:21:33 »
kaip ir jau esu rašęs, pravodkę reik keist esant ABH varikliui, o PT tai tik išimtum iš MOTRONIC'o mikroschemą,
perprogramuoji ją, įdedi atgal (net lituot nieko nereikia) ir psio  ;) dėl kainos nežinau dar, bet galima sužinot,
ir žinoma būt pigiau nei siųstis nei iš......., kaip kad čia kitoj temoj rašė "gal galit paaiškint ką reiškia 'statai' "   

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2008 Gruodžio 18, 11:01:01 »
sudominot ir mane su tuo chipu :) laukiu kol kasnors kaina perrasymo suzinos ;)

Neprisijungęs poliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2008 Gruodžio 19, 12:51:35 »
to gedis: imesk linka is kur cipa uzsakinejai ;)
ar jau užsisakiai ?? o gal jau ir parsisiuntei ?? na jei ką, tai in KLP jau galima
persirašyti tą ABT čipo programą į originalų  :D  ;) ;) ;)

susirasiau su tuo biciuku, bet uzsakyma kolkas atsidejau.o gedi, kaip su klp? ten firma faila ishsisaugojus turi? ar pats nukopinai?Jei turi faila, tai kiek lt uz ji nori?

Neprisijungęs poliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2008 Gruodžio 19, 12:52:58 »
Jei turi, kaina i pm

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2008 Gruodžio 19, 13:57:40 »
turi vienas veikėjas, kuris užsiima va tokiais reikalais, sakė 200 LTL už čipo perprogramavimą, kiek už patį failą - nžn

Neprisijungęs poliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2008 Gruodžio 19, 14:08:35 »
o kur tavo eeprom?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2008 Gruodžio 19, 14:11:26 »
o kur tavo eeprom?

į tai aš jau buvau atsakęs  ;) stovi jis jau V8 3.6 Motronic'e

na kaip čia paaiškinus.... šį traškutį aš tik suradau nupirkau ir parsiunčiau, ir kol kas aš jo sąvininkas,
bet skirtas jis ne man ir ne mano mašinai....

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2008 Gruodžio 19, 15:48:46 »
kaip galia, kaip kuro sanaudos ? :D

rasiau jam pries pora savaiciu, nes po pasivazinejimo su 4.2 negaliu ramiai miegot :D

bei va ka jis man parase..., bet nenoriu tuo tiketi :D , vnz - gal koki kita chipa idet... :) , nes pagal jo zodzius labai dideles gaunasi kuro sanaudos... maciau eBay kazhkoki uz 30 EU , bet ne toki extremalu :)

The original ABT information that I have states that the chip, makes the output up to 221kW (from stock 184kW). While I have no specific way to confirm this one person who did get the chip measured using a windsheld mounted device and it calculated 33Hp over what he had gotten with the stock chip.

Speaking to milage it varies based on the octane rating of th efuel you are using and the size of the tire, but for me specifically I average 21.5MPG overall. One person who has the ship stated that they averaged 28MPG on a long trip, I have not seen that kind of increase myself. I did see a 3-5MPG increase over what I was getting from the stock chip.

« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 20, 00:05:06 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2008 Gruodžio 19, 19:08:03 »
nesuprantu ko gaila ?? ?? ??
o sąnaudos paaiškės kai ta mašina važiuos, nu sąvininkas pats gal papasakos

Neprisijungęs poliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2008 Gruodžio 19, 23:26:34 »
turi vienas veikėjas, kuris užsiima va tokiais reikalais, sakė 200 LTL už čipo perprogramavimą, kiek už patį failą - nžn

aisku tada.. na jei kaina failo suzinosi, parasyk, siaip uz eeprom perrasyma 200 yra dideli pinigai, persirasyt ir pats galiu :D

Neprisijungęs poliux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2008 Gruodžio 20, 01:19:32 »
kaip galia, kaip kuro sanaudos ? :D

rasiau jam pries pora savaiciu, nes po pasivazinejimo su 4.2 negaliu ramiai miegot :D

bei va ka jis man parase..., bet nenoriu tuo tiketi :D , vnz - gal koki kita chipa idet... :) , nes pagal jo zodzius labai dideles gaunasi kuro sanaudos... maciau eBay kazhkoki uz 30 EU , bet ne toki extremalu :)

The original ABT information that I have states that the chip, makes the output up to 221kW (from stock 184kW). While I have no specific way to confirm this one person who did get the chip measured using a windsheld mounted device and it calculated 33Hp over what he had gotten with the stock chip.

Speaking to milage it varies based on the octane rating of th efuel you are using and the size of the tire, but for me specifically I average 21.5MPG overall. One person who has the ship stated that they averaged 28MPG on a long trip, I have not seen that kind of increase myself. I did see a 3-5MPG increase over what I was getting from the stock chip.

cia 221kw su portinta galva, sport valikais, modifikuotu isiurbimu.pats cipas gal tuos 33ag ir isspaus :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2008 Gruodžio 20, 09:52:21 »
O Abt daugiau variklyje jokio modo nedarydavo? nes sunkiai tikisi, kad atmosferikui toks galios padidėjimas galimas, ir labai įdomu,m kaip 3,6 automatas su 300 arkliais važiuos prieš stockinį 4,2 automatą ?!?