Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 312161 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #150: 2008 Kovo 18, 00:11:33 »
Nera labai patogu ja istraukti, o seip ji tik ikista, tad trauk zemyn ir isimsi.
Kai as norejau prie jos dasikasti, pagrindine konsole atleidau ir per ~2cm link galo patraukiau- to uzteko siam darbui.
nu ir prasiknisau su šita - pas manęs buvo ne šiaip įkišta, o įkišta k o n k r e č i a i  ff ff ff
dabar viskas kas yra konsolėje apšviesta kaip priklauso, beliko keletas knopkių vairuotojo durelėse ir varuotojo ir centrinio ortakių reguliatoriai zzz

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #151: 2008 Kovo 18, 00:51:02 »
i veidrodeliu apsvietima buvau sudejes is langu atidarymo jungtuku diodukus. Sviete, viskas OK bet kaip salyga neilgai (-) Tad cia kam nors i ateity :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #152: 2008 Kovo 27, 03:32:13 »
ir dar: kaip šitą velnią išardyt jo nesulaužius  *)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #153: 2008 Kovo 27, 09:24:13 »
kisk atsuktuva atsargiai tarp pusiu, kniedes atsileis, nors vienoj kitoj vietoj gali ir luzti, bet atgal surinkus laikysis, zek daliu viduje neisbarstyk, nes sunku paskuj sudelioti kur kokia, kaip stovejo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #154: 2008 Kovo 27, 10:34:12 »
as ir i ji ziurejau, noreciau pirmam ardymui tureti atsargini.... o seip tiesa... nugrezi kniedes, tada idomu kas ten per vakumo irenginys.... gal nebus 15 saunanciu spyruokliu, o paskuo vietoj kniedziu ilgi atitaikyti samariezai puikiai tinka (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #155: 2008 Kovo 27, 19:59:58 »
na nieko gręžti neprireikė, išsinėrė gražiai, nieks nepabiro, bet tai vistiek būt galima ir paprasčiau sugalvot kažką vietoj tų kniedžių.
to bajoras: manau Tau tokia dėžutė atsarginių turėtų būt pakankamai  :-] :-] :-] ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #156: 2008 Kovo 28, 21:06:29 »
Nebezinau kur ieskot krovimo ir itampos reliu ar kaip tiksliau vadinas zodziu shema pridedu, nes kur schemoje pavaizduota nerandu. Visa panele nulupau (prie topacio nesvieciancias alono lemputes pasikeisiu). Po panele radau tik tokias bet ten netos. Gal kas susiduret :[

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #157: 2008 Balandžio 01, 19:22:55 »
Reikia ECU (motronic'o) numerio. ar aš per VAG-COM'ą viską matysiu, ar fiziškai išlupęs ant jo rasiu daugiau info ??

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #158: 2008 Balandžio 01, 20:54:33 »
na bent cia mano.... gal kuom pades

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #159: 2008 Balandžio 01, 21:45:02 »
na bent cia mano.... gal kuom pades
gal dar PrintScreen'a is VAG-COM'o turi kai pasijunges prie Motronic'o ??
Beje kaip lengvai issitrauke pats Motronic'as is savo vietos ??

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #160: 2008 Balandžio 01, 21:51:55 »
nuimk putimo i kojas vamzzzdyyyy, rasi lyg 1 ar 2 varstus. O dar vienas gali buti po kaire- prisiuktas prie kebulo bus visas tas remas laikantis kompus, priejimas nesunkus. Paciu kompu nera ko ardyti- nieko idomaus neradau :D :D

irankis 10mm verzliaraktis (h)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #161: 2008 Balandžio 01, 23:05:02 »
Tai matau pagalbos negausiu :(

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #162: 2008 Balandžio 01, 23:51:31 »

nekrauna akumo? Generatorius tikrai krauna? Seip nelindau ten tai pats nezinau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #163: 2008 Balandžio 02, 07:00:37 »
aš tai pvz tikrai tingiu už Tave manual'ą skaityt..........

Neprisijungęs kelmas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #164: 2008 Balandžio 07, 21:49:30 »
vapros na zasyplu kaip pasakytu rusai:) atsitiko beda su vazhiavimo rezimo perjungimu te kur M E S nepersijungineja kas galetu buti? saugiklis ar kas rimchiau?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #165: 2008 Balandžio 07, 22:04:12 »
saugiklių sąrašą gali rasti 12-tame šios temos puslapyje, bet tik kad saugiklio tokiam reikalui nėra, kiek aš suprantu.
Ir ten tas perjungėjas yra neperstipriausios konstrukcijos, ardyt, žiūrėt reikia kas ir kaip .
P.S. tikrai 100% įsitikinęs kad jis neveikia ??

Neprisijungęs kelmas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #166: 2008 Balandžio 07, 22:17:18 »
bandysiu ryt patrumpint, nes perjunginejant jokio efekto

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #167: 2008 Balandžio 09, 20:52:21 »
Tai va teko ardyt paskutinį sėdynių apšildymo reguliatorių (aš kalbu apie najo tipo reguliatorių, kur pirmose trijose foto), tai pagalvojau, kaip reiktu panaudot LED'ą, o tiksliau varžą jam, nes vietos kaip ir nėra  :V.
Ir blyn reikėjo pasiknist, nes ta lemputė nu niekaip nenorėjo iškristi iš lizdo, o aš nenorėjau nulituot tos metalinės apsaugos  :E
beje, jei turi reikšmės (pvz pasitikrinti ateinančią provodkę), tai lemputės kontaktai 1 ir 6, ir sveikos varža 34,5 Ohm.
O seno tipo reguliatoriuje (paskutinė foto) kaip ir turėtų atsirast vietos LED'o varžai, plius gera minti apsaugoti pačios lemputės kontaktu  :D
VSIO  :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #168: 2008 Balandžio 15, 22:54:19 »
 :-{ pas manę elektrinė bėda - nebeveikia el. ventiliatorius  :-{ įjungus kondicionierių neveikia.
atjungus bloko ir radiatoriaus daviklius labai gražiai suveikia visi trys greičiai. dabar palikau atjungtą radiatoriaus daviklį
(tipo vasarinis laikas  :-] :-] :D ), bet auto tiek nebeužkaitinau kad pažiūrėt ar suveiks nuo bloko daviklio, bet įjungus
kondicionierių vistiek ventiliatorius nesuveikė  :-{ Klima jokių klaidų nerodo  :/
Yra idėjų  (v) ??

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #169: 2008 Balandžio 17, 21:45:53 »
tai negi visi tokie beidėjiniai  8:8

Audriuskav

• Svečias
Elektros skyrius
« Atsakymas #170: 2008 Balandžio 17, 22:28:46 »
Visai nesilta sian buvo taip apie +3 kiek teko pastebet gal jis net neturejo suveikt (Sorry jei per daug kvailas atsakymas)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #171: 2008 Balandžio 17, 23:12:13 »
Visai nesilta sian buvo taip apie +3 kiek teko pastebet gal jis net neturejo suveikt (Sorry jei per daug kvailas atsakymas)
na jo, atsakymas ne į temą tikrai  :D :D ;) nes ir žiemą aš galiu užkaitinti variklį iki 97 laipsnių, kad įsijungia pirmas greitis; taip pat ir iki 100 laipsnių - kai antras greitis; ir manau ir 107 pasiekčiau trečiam greičiui; bet to paspaudus klimos AUTO funkciją jis irgi turi įsijungti antru greičiu nepriklausomai nuo lauko temperatūros (bent jau ant senesnės V8 klimos taip yra).
Bet realiai reikalas tame, kad aš su mašina nei šiandien nei vakar nevažiavau ir važiuosiu po kokių poros savaičių tik.......
Esminis klausimas - kodėl nesuveikia įjungus kondicionierių ?? kai bandžiau lauke buvo +15 ir kondicionierius įsijungė ir pūtė šaltą orą. Nors man pasirodė, kad ant LOW turėtų žymiai šaltesnį pūst  :V Gal koks dačikas yra  :V bet tai kondicionierius veikia vistiek, taip kad turėtų ir ventiliatorius veikt nepriklausomai nuo to yra freono ar ne  (!?) (!?) Nors rašo, kad A/C sitema turi būt pilnai funkcionuojanti (kaip jau rašiau klima klaidų nemeta), o ką tai reiškia pilnai funkcionuojanti  :V :V bandėm ant kitos V8 be freono su sena klima, tai el. ventiliatorius tik ant ECON režimo nesileidžia - kaip ir turi būt logiškai mąstant. Beje taip pat rašo, kad kiekvieną ventiliatoriaus greitį galimą pratikrinti ištraukiant atitinkamą relę - tai irgi padariau, bet ventiliatorius nepasileido  :-{
Tai dabar gal idėjų būtų  :D :D :D :D :D :D :D

Audriuskav

• Svečias
Elektros skyrius
« Atsakymas #172: 2008 Balandžio 17, 23:27:37 »
Na nzn pas mane kaip tik ta senesne klima stovi ir 120% isbandyta kad tas ventiliatorius pasileidzia tik tada kai pasileidzia A/C kompresorius (T.Y. kai lauke ne maziau +5) neskaitant zinoma tuo atveju kai uzkaista variklis, na bet greiciausiai pas mane sugede kazkas. Dar syki sorry daugiau stengsiuos nesikist.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #173: 2008 Balandžio 18, 23:30:40 »
Tai va teko ardyt paskutinį sėdynių apšildymo reguliatorių (aš kalbu apie najo tipo reguliatorių, kur pirmose trijose foto), tai pagalvojau, kaip reiktu panaudot LED'ą, o tiksliau varžą jam, nes vietos kaip ir nėra  :V.
Ir blyn reikėjo pasiknist, nes ta lemputė nu niekaip nenorėjo iškristi iš lizdo, o aš nenorėjau nulituot tos metalinės apsaugos  :E
beje, jei turi reikšmės (pvz pasitikrinti ateinančią provodkę), tai lemputės kontaktai 1 ir 6, ir sveikos varža 34,5 Ohm.
O seno tipo reguliatoriuje (paskutinė foto) kaip ir turėtų atsirast vietos LED'o varžai, plius gera minti apsaugoti pačios lemputės kontaktu  :D
VSIO  :)
Vis nerimsti su dais LED'ais 8:8
Check this out, koki daikta siandien Maximoje aptikau, paemiau pabandymui, :D zesim kaip atrodys klimato apsvietims, gal ir i skydeli paeksperimntuosiu, nors is asmenines patirties, del ju ilgaamziskumo labai abejoju, nepaisant optimistishko 10 000 hours uzrasho ant pakuotes :D :D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #174: 2008 Balandžio 19, 04:55:25 »
Vis nerimsti su dais LED'ais 8:8
dėl LED'ų tai tikrai apsiraminau, kai pamačiau kiek vietos jungikliuose-reguliatoriuose  :s, ir papostinau tik kad kitiems būt aiškiau, kas dar neardė, o į skydelį turiu ir aš panašius, tai irgi galvoju pabandyt, nes kaip ir plug'n'play tenais su jais.