Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 317074 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #1475: 2011 Gruodžio 20, 22:54:16 »
po vairuotojo sparnu
nu gal ir teisus tamsta, bet tik iš dalies bet kokiu atveju  :-] :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1476: 2011 Gruodžio 21, 00:02:43 »
Va va, nes kazkaip buvau nuemes varuotojo sparna ir neatsimenu ten jokios pompos, o po keleivio tik rezervuara mates, gal net nera tos pompos pas mane :-]

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1477: 2011 Gruodžio 21, 00:41:23 »
na pas mane irgi po vairuotojo sparnu..

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1478: 2011 Gruodžio 21, 08:41:46 »
Tai gal pas visas ta pompa yra po vairuotojo sparnu bent jau aš kiek mačiau praardytų, gal išskyrus tuos atvejus pas kurias nebuvo autopiloto, bet tokių nemačiau... čia gal tas pats retas atvejis - V8 be liuko, bet pas mane jau antra be jo :D Įdomu kad iš CH dažna to liuko neturi :V

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1479: 2011 Gruodžio 21, 09:23:21 »
daug V8 be piloto, ypač senesnių metų  ;)

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1480: 2011 Gruodžio 21, 11:32:57 »
Tai gal pas visas ta pompa yra po vairuotojo sparnu bent jau aš kiek mačiau praardytų, gal išskyrus tuos atvejus pas kurias nebuvo autopiloto, bet tokių nemačiau... čia gal tas pats retas atvejis - V8 be liuko, bet pas mane jau antra be jo :D Įdomu kad iš CH dažna to liuko neturi :V
Tai, kad V8 dazniausiai ir buna BE liuko ;) beje mano ardoma dabartine V8 ir be autopiloto, neturi tos pompos po sparnu.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1481: 2011 Gruodžio 21, 12:22:22 »
O pas mane ir su liuku ir su autopilotu, bet pompos po vairuotojo sparnu nebuvo, du ar tris kartus yra teke vairuotojo sparna imti ir tikrai buciau susidomejes kas ten per balaganas. O be to kam ta vakumo pompa autopilotui kol variklis neuzkurtas, o kai uzsikuria, juk vakumas nuo variklio atsiranda, cia gal greiciau kokiom su webasto, kad neuzkurtai peciuko sklendes persuktu i langus... Net susimasciau ar pas mane be uzkurimo, tik su degimu, kasnors vakuminio veikia.

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1482: 2011 Gruodžio 21, 12:33:25 »
cia net ne varikliukas o vakumo elektrinis kranelis kuris ijungus autopilota atidaro sklende i vakumine varlite kuri ir reguliuoja droselio sklende... tiksliau tai gal tas kranelis gauna is kompo signala kada ir kiek atidaryt vakuma kad palaikytu vienoda greiti.
Kai man neveike autopilotas, pasikeiciau sita ''daikta'' nes senasis buvo sutrupintas po avarijos, ir autopilotas pradejo veikt
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 21, 12:35:00 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1483: 2011 Gruodžio 21, 12:58:57 »
Dabar tikrai idomu paliko, kur tas velnias pas mane ikistas, negi maciau as ji ir net nesusidomejau, juk net kai pirkau V8 ji buvo su nuimtu vairuotojo pr. sparno posparnio, ir vos parsivares puoliau ji deti i vieta, o tada dar labai daug kas buvo idomu pasinagrineti V8 :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1484: 2011 Gruodžio 21, 14:03:13 »
Va va, nes kazkaip buvau nuemes varuotojo sparna ir neatsimenu ten jokios pompos, o po keleivio tik rezervuara mates, gal net nera tos pompos pas mane :-]
taip rezervuaras keleivio pusėje tas mėlynas: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,229.0/msg,1059753.html
suvėliau aš ten su tom pusėm :-], apie vieną galvojau, ir apie kitą rašiau...vakuumo pompa vairuotojo pusėje... bet jei pažiūrėjus į anglišką variantą gal ir nelabai suvėliau :-)))

Dabar tikrai idomu paliko, kur tas velnias pas mane ikistas, negi maciau as ji ir net nesusidomejau, juk net kai pirkau V8 ji buvo su nuimtu vairuotojo pr. sparno posparnio, ir vos parsivares puoliau ji deti i vieta, o tada dar labai daug kas buvo idomu pasinagrineti V8 :-]
vadinasi tas posparnis ne šiaip sau nuimtas buvo  :) ;)

beje skyrėsi greičio reguliatoriai pas senesnes ir naujesnes ve, t.y. iki VIN F4C-M-020000

ir po VIN F4C-N-000001

P.S. man atrodo senai šituos autopilotus ar tik ne dAncer, ar Grishman narpliojo šitam forume kažkur :V

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1485: 2011 Gruodžio 21, 16:04:01 »
posparnis buvo isluptas po to kai ratas buvo isluzes ir idetas i bagazine, o autopilotas veikia, tai va ir nebezinau kas cia kaip :-]

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1486: 2011 Gruodžio 21, 16:30:14 »
kad ir posparnis isimtas jo ir tada labai gerai nesimato, reikia galva i arka sukist kad pamatyt, nes jis prie sparno vidives puses beveik glaudziasi

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1487: 2011 Gruodžio 21, 16:39:40 »
gal galit kokia nuoroda informacija ar schema del V8 autopiloto  8:8 isverciau puse forumo bet net nezinau kur vakuumine pompa randasi  ?!? ?!? ?!? neveikia tai neveikia patikrinciau ieskociau kur problema vakuume ar elektroj  ?!? bet kazkaip nieko konkretaus. gal jau esat isstudijave si reikala  :V
Kairiame sparne pompa yra, šalia hidraulikos bakelio.

.....reikia galva i arka sukist kad pamatyt, nes jis prie sparno vidives puses beveik glaudziasi
nors nepatogu, bet galima prie jo prieiti ir siek tiek prasiardzius po kapotu - tada nereikia lysti prie posparniu  ;)

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1488: 2011 Gruodžio 21, 16:41:34 »
posparnis buvo isluptas po to kai ratas buvo isluzes ir idetas i bagazine, o autopilotas veikia, tai va ir nebezinau kas cia kaip :-]
jeigu jis nebeveiks bus proga susizinot kur tavo masinoj autopiloto pompa itaisyta   ff :-] :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1489: 2011 Gruodžio 21, 17:23:47 »
pati pompa, tai yra ta tokia gumine "klizma" tai kaip ir pas visas prie gazo sklendes stovi, o kas darineja vakuma jau paciam idomu, gaila garazas toli, bet savaitgali reiks paziuret.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1490: 2011 Gruodžio 21, 20:49:24 »
iš ~20 V8 tik kelios be liuko buvo  :V

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1491: 2011 Gruodžio 21, 21:07:55 »
iš ~20 V8 tik kelios be liuko buvo  :V
hm, na is mano ciupinetu tik koks trecdalis su liukais pasitaike, na gal ir klystu, bet iki siolei buvau isitikines jog BE liuku ju tikrai daugiau  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1492: 2011 Gruodžio 21, 22:17:31 »
O pas mane ir su liuku ir su autopilotu, bet pompos po vairuotojo sparnu nebuvo, du ar tris kartus yra teke vairuotojo sparna imti ir tikrai buciau susidomejes kas ten per balaganas. O be to kam ta vakumo pompa autopilotui kol variklis neuzkurtas, o kai uzsikuria, juk vakumas nuo variklio atsiranda, cia gal greiciau kokiom su webasto, kad neuzkurtai peciuko sklendes persuktu i langus... Net susimasciau ar pas mane be uzkurimo, tik su degimu, kasnors vakuminio veikia.
Vakuumą nuo įsiurbimo autopilotas nenaudoja, jis naudojamas tik centriniam, pečiuko sklendėm(senas klimatas) ir šviesų kilnojimui, autopilotui yra atskiras siurblys kairiame sparne iškart prie hidraulikos bakelio. Studijuojam vadovėlius.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 21, 22:21:00 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1493: 2011 Gruodžio 21, 22:19:16 »
iš ~20 V8 tik kelios be liuko buvo  :V
Na iš tiesų V8 be liuko man dažniau į akis pakliudavo, nei kad be autopiloto - ne viena

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1494: 2011 Gruodžio 21, 22:30:29 »
gal galit kokia nuoroda informacija ar schema del V8 autopiloto  8:8 isverciau puse forumo bet net nezinau kur vakuumine pompa randasi  ?!? ?!? ?!? neveikia tai neveikia patikrinciau ieskociau kur problema vakuume ar elektroj  ?!? bet kazkaip nieko konkretaus. gal jau esat isstudijave si reikala  :V
Kairiame sparne pompa yra, šalia hidraulikos bakelio.

.....reikia galva i arka sukist kad pamatyt, nes jis prie sparno vidives puses beveik glaudziasi
nors nepatogu, bet galima prie jo prieiti ir siek tiek prasiardzius po kapotu - tada nereikia lysti prie posparniu  ;)
Nereikia nieko ardyti, juodas pompos kronšteinas matosi tarp hidraulinio skysčio bakelio ir kapoto amortiko kronšteinų, atsuki du M6 varžtelius ir laikai pompą rankose, vietos ištraukti yra.

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1495: 2011 Gruodžio 28, 11:40:24 »
Ar buvo kam cypimas is paneles isimetes ??  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1496: 2011 Gruodžio 28, 11:46:00 »
o taip :D :D

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1497: 2011 Gruodžio 28, 11:50:39 »
nu ir ku daryt ? ar cia is spydo tas reikalas ?
pastovi kuri laika praeina, degima pasuki ir vel  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1498: 2011 Gruodžio 28, 13:32:33 »
NoOne tai turejo :D Vargo turėjo jis ilgai :) Čia tu kalbi apie cypianti patį skydelį, buzerį... ?

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1499: 2011 Gruodžio 28, 15:21:06 »
NoOne tai turejo :D Vargo turėjo jis ilgai :) Èia tu kalbi apie cypianti patį skydelį, buzerį... ?
(+)
o kas cia per fignia, kur galu ieskot ?