Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 312497 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #1700: 2014 Lapkričio 28, 16:38:39 »
Kad ir pigus laidai, bet nereiskia kad blogi, pamatuok varzas, palygink su originalo, jei sutampa, tai jau +, tamsoj papurksk ant ju vandens lengvai paziurek ar nekiauri. Jei kibirkstys nelaksto is visur, tai laidai geri. O siaip gi ne akmens amzius uzsuk i normalesni servisa, kur turi diagnostini aparata, patikrins tau ir tuos laidus ir zvakes. Jau buvau tau rases, kad su blogom zvakem gali ir naujus originalius laidus suvaryt ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1701: 2014 Lapkričio 28, 16:50:07 »
Nematau prasmes kazhka tikrint.  :-] Visi davykliai perkeisti po kelis kartus bei tarpines, visur purksta eteriu :)
Kai i naujus papigiaiskus laidus pakeiciau, tai nustojo apsukos sokinet, kai dregna ir kurtis geriau pradejo.

Kai bandysiu viska keist, tai pirma keisiu zvakes ir tada paziuresiu ar kas keisis, jei nepatingesiu.  ;)

Dbr mane domina - NGK ar Bremi ? Kainos skirtumas jauciamas...

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1702: 2014 Lapkričio 28, 21:01:44 »
..jei netingesi, tai isbandyk ir tas ir anas... tada galesi pasidalint kurios geresnes, ar brangesnes geriau sureguliuoja kujova duju sistema ar pigesnes :goodboy: gi aiskiai Liucifer pasake - tvarkyk dujas, o ne zvakes, ar zvaklaidzius ;)
ir ko noret is gero darbo su benzu jei pastaruosius penkis ar daugiau metu masina 90% vaziuoja dujom...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 28, 21:05:45 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1703: 2014 Lapkričio 30, 02:24:27 »
Ja je...al ta masina... Sian isvis jokiu bug'u nebuvo. Sian nei apsukos pulsavo, nei pravalai jauciami buvo - pasivazinejau savo malonumui... Tik pakeiciau XX davykli uzvakar vakare, bet jauciu, kad visks del to kad oro dregme nukrito nuo 99-90% iki maziau nei 80%... Liko tik viens bug'as kuris liko, kai salciai atejo - kai pradedu vaziuot XX apsukos laikos ~1.2-1.8 ant laisvu, kol isyla. Jei nejudint auto, tai apsukos ~800... Dbr nesinori nei zvakes keist nei laidus, bet itariu, kad reikes :) Na, bandysiu laukt dregnesnio oro....
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 30, 02:32:35 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1704: 2014 Lapkričio 30, 02:31:21 »
Kiek aš prasiknisau (buvęs savininkas ir - todėl ir pardavė) kol supratome kad visų tų X-Files gedimų pradininkas yra tiesiog neoriginalios žvakės.... (z) (z) (z) (z) (z)
Ko tik nekeitė, ko tik nedarėm... (z) Meldėmės dievams, demonams, raganių šokius šokome :-] Žodžiu.... ir vieną dieną atėjo apšvietimas   :angel: - pakeitėme dar kartą naujas žvakes į tai, kas priklauso pagal gamyklą.

Vsio, dingo bėdos, dingo traukos bėdos, apsukos susitvarkė, nustojo čiaudėti, lagai dingo paspaudus gaza, nustojo gesinėti, žodžiu lavonas tapo pasakiška mašina  :H

Kai skaitau jūsų mintis ir postus apie tas super duper dujines žvakes, iridines, Denso, turbines, kosmines, atomines, pasakiskas - plaukai šiaušiasi...  :bedantis:

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1705: 2014 Lapkričio 30, 02:35:37 »
Bet jei keisiu zvakes, tai tik i iridines - lyg geriau su dujom draugauja ;) . Tipo ju kaitrumo diapazonas didesnis (nzn, kaip taisyklinga lietuviskai, bet kazkas is tos operos).
Bei laidai del "tu" varztu filtro dezeje itariu, kad irgi sugadinti... (Mano meistras nors ir nera fizikas, bet sutinka su manim, bei kaimynas irgi pritaria - nzn kokia jo specialybe, bet as tai kompiuterastas...), bet pajauciau, kai filtro deze pakeiciau (buvau dejes foto, kas buvo priburta...), kad masina pradejo zymiai geriau vaziuot - lauksym dregnesniu oru...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 30, 02:59:02 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1706: 2014 Lapkričio 30, 02:48:08 »
Per tas dujines žvakes ir prasiknisau aš ir eilė kitų žmonių, tame tarpe ir eilė servisų ;)
Dujų kompas kopijuoja mašinos kompo darbą, kuris ir išeis iš rykiuotės ir normų tik dėl tu debiliškų žvakių, ko pasekoje blūdins ir dujų kompas.

Nebent pas tave "šlanginės dujos" sudėtos, tada taip - dėk ką nori, kad ir žaibolaidį :bedantis:

Kitavertus tikrai nenoriu nieko patari, cia tik mano ir xx'liolikos zmoniu asmenine patirtis. Gal tau pasiseks, taip ir buna (+)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1707: 2014 Lapkričio 30, 03:11:13 »
Per tas dujines žvakes ir prasiknisau aš ir eilė kitų žmonių, tame tarpe ir eilė servisų ;)
Dujų kompas kopijuoja mašinos kompo darbą, kuris ir išeis iš rykiuotės ir normų tik dėl tu debiliškų žvakių, ko pasekoje blūdins ir dujų kompas.

Nebent pas tave "šlanginės dujos" sudėtos, tada taip - dėk ką nori, kad ir žaibolaidį :bedantis:

Kitavertus tikrai nenoriu nieko patari, cia tik mano ir xx'liolikos zmoniu asmenine patirtis. Gal tau pasiseks, taip ir buna (+)
neslangines dujos, bet dujos sudetos mandrokai ir nevisai gerai - gal ir leidzia del to ora (kolektorius negreziotas, bet sudeti "perejimai" ir rampa purkstuku tiesiog "kaba" - tvirtai neprisukta. Prisukta, bet gal nlb gerai). Reikes ziuret... Jau antrus metus turiu masina ir sian pirma diena ji vaziavo, kaip priklauso abiem kurais (anksciau tik benzu "trauke" visu varyklio temp. diapazonu), nors tik XX davykli pakeiciau (bei filtro deze).
Meistras irgi nlb nori taisyt, nes dujos jam yra kazkoks atavizmas ir nenori jis del ju gylintis - jam svarbiausia, kad benzu vaziuoja. Kai vezu pas dujininkus (tac pac servisas), tai sako, kad kol ant benzo idealiai neveiks - tol padet negales.
Tai kadangi masina man niekad gerai (idealiai) nevaziavo nei dujom, nei benzu, tai nzn ka daryt... Bet kuo toliau remontuoju - tuo padetis gereja  :-] Bei trukumas tas, kad dejau pigias zvakes ir pigius zvaklaidzius - itarimu kelia. Kadangi sian masina "trauke", tai jei oro dregme padides iki ~100%, tai zinosiu ka daryt tiksliai (bei kita savaite paieskosiu is kur galetu ora traukti, kol salta, nes kai buvo silta, tai su XX apsukom buvo daugmaz viskas gerai).
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 30, 06:01:06 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1708: 2014 Lapkričio 30, 11:45:15 »
Ir po viso to - tau vistiek nei lašo abėjoniu, kad nori važiuoti dujom - that's called true love :goodboy:

Neprisijungęs egioors

• Įrašai: 111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1709: 2014 Gruodžio 12, 20:34:44 »
Sveiki   (h) nutiko toks dalykas ,jog nebepucia karsto oro i salona , klyma lyg ir veikia  i peciuka ateina siluma ,slangos karstos . Nuardzius po kapotu plastmases prie valytuvu pastebejau  ,kad nesivaldo sklendes  :think: Baigiu susalti ,gal kas nujauciat kur ieskoti bedu. Aciu uz info

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1710: 2014 Gruodžio 12, 22:09:35 »
Sveiki   (h) nutiko toks dalykas ,jog nebepucia karsto oro i salona , klyma lyg ir veikia  i peciuka ateina siluma ,slangos karstos . Nuardzius po kapotu plastmases prie valytuvu pastebejau  ,kad nesivaldo sklendes  :think: Baigiu susalti ,gal kas nujauciat kur ieskoti bedu. Aciu uz info
Gal centrines sklendės servomotoriukas neveikia? kompo, žinoma jungti nebandei :)

Neprisijungęs egioors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1711: 2014 Gruodžio 13, 20:49:54 »
Ne nebandziau kompo prijungti ,kiek supratau pats mehaniskai patikrinau ir stop .Reiks bandyti tada jungti prie kompo bus aiskiau . Dar klausimelis , o kur randasi tas servo motoriukas , kartais ne  po bardacioku gyliau? Aciu uz info

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1712: 2014 Gruodžio 15, 17:00:16 »
Dar klausimas kokio tipo pas tave klimatas ir kelintų metų mašina?

Neprisijungęs egioors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1713: 2014 Gruodžio 15, 20:58:38 »
auto 91 metu o klima tai senesnio typo su vienu ekraneliu

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1714: 2014 Gruodžio 16, 21:18:46 »
auto 91 metu o klima tai senesnio typo su vienu ekraneliu
Tuomet tikiuosi yra kantrybės paskaityti: http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ac.html

Sistema valdoma vakuumu, bet centrinė temperatūros sklendė valdoma elektriniu servo varikliuku, jį galima rasti atidarius kapotą, vairuotojo pusėje, ant pečiaus korpuso, nuėmus plastmasę šalia priekinio stiklo.

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1715: 2014 Gruodžio 17, 15:18:35 »
jo sutinku kaiman tas varykliukas buvo blogas tai pusdavo arba salta arba karsta ,nejo nustatyti kokio nori ,isemus ir pajungus jis lyg ir veigdavo bet nepakankamai ,tad buvo pakeistas kitu . idomu is kokiu auto jis dar tinka butu gerai paimti i atsarga

Neprisijungęs egioors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1716: 2014 Gruodžio 17, 19:44:32 »
aciu uz patarymus bandysim isspresti  savaitgali problemas

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1717: 2014 Gruodžio 18, 08:05:31 »
jo sutinku kaiman tas varykliukas buvo blogas tai pusdavo arba salta arba karsta ,nejo nustatyti kokio nori ,isemus ir pajungus jis lyg ir veigdavo bet nepakankamai ,tad buvo pakeistas kitu . idomu is kokiu auto jis dar tinka butu gerai paimti i atsarga
Kartais padeda jo išardymas ir išvalymas/tepimas

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1718: 2014 Gruodžio 18, 21:31:35 »
mano atveju tai nepadejo kis kazkaip labai letai judejo

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1720: 2015 Spalio 31, 10:34:16 »
Sveiki kolegos, pas mane senojoj klimoj neateina maitinimas i peciuko varikliuka, valdymo blokas reguliuoja vakumini paskirstyma ir I On/off. Kad sutaupyt paieskos laika gal kas numano kur dingsta maitinimas? :-)

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1721: 2015 Spalio 31, 13:35:36 »
Pasirodo mane ziemai sugalvojo pachilinti A/C kontroleris :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1722: 2015 Gruodžio 17, 03:24:15 »
Lyg ir turiu toki, bet ne 100%... Kazka panasaus turiu - vis galvojau, kas ce per detale atsargine - kazkoki panashu radiatori su dviem fishkem turiu, kuris panashus i peciuko "eziuka"...

Neprisijungęs Romualdas

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1723: 2015 Gruodžio 17, 18:29:12 »
sveiki norejau paklausti,nepucia peciukas,klima viskas veikia sklendes darinejasi,bet nepucia gali buti varikliukas?

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1724: 2015 Gruodžio 17, 21:19:37 »
beveik viska atsakei pats klausime, dar siulyciau saugiklius prakrest