Visai nesilta sian buvo taip apie +3 kiek teko pastebet gal jis net neturejo suveikt (Sorry jei per daug kvailas atsakymas)
na jo, atsakymas ne į temą tikrai
nes ir žiemą aš galiu užkaitinti variklį iki 97 laipsnių, kad įsijungia pirmas greitis; taip pat ir iki 100 laipsnių - kai antras greitis; ir manau ir 107 pasiekčiau trečiam greičiui; bet to paspaudus klimos AUTO funkciją jis irgi turi įsijungti antru greičiu nepriklausomai nuo lauko temperatūros (bent jau ant senesnės V8 klimos taip yra).
Bet realiai reikalas tame, kad aš su mašina nei šiandien nei vakar nevažiavau ir važiuosiu po kokių poros savaičių tik.......
Esminis klausimas - kodėl nesuveikia įjungus kondicionierių ?? kai bandžiau lauke buvo +15 ir kondicionierius įsijungė ir pūtė šaltą orą. Nors man pasirodė, kad ant LOW turėtų žymiai šaltesnį pūst
Gal koks dačikas yra
bet tai kondicionierius veikia vistiek, taip kad turėtų ir ventiliatorius veikt nepriklausomai nuo to yra freono ar ne
Nors rašo, kad A/C sitema turi būt pilnai funkcionuojanti (kaip jau rašiau klima klaidų nemeta), o ką tai reiškia
pilnai funkcionuojanti bandėm ant kitos V8 be freono su sena klima, tai el. ventiliatorius tik ant ECON režimo nesileidžia - kaip ir turi būt logiškai mąstant. Beje taip pat rašo, kad kiekvieną ventiliatoriaus greitį galimą pratikrinti ištraukiant atitinkamą relę - tai irgi padariau, bet ventiliatorius nepasileido
Tai dabar gal idėjų būtų