Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 321548 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Elektros skyrius
« Atsakymas #125: 2008 Kovo 11, 22:42:14 »
hmmm siandien, kai buvo silta uzkuriau auto... davaziavau iki isvaziavimo is kiemo... sustojau , ijungiau zibintus... ir uzhgeso...

nu akumas vos gyvas 65A... - kiek Amperu akumo man reik ? :) , ta beda su uzgesimu negali but susije su akumu?..., bei vaziuojant trasa - vaziuoju vaziuoju ir bac, toks jausmas kad uzhgeso vienam momentui... - auto "diornulas'" ir apsukos kaip ir nukrito ir staiga tachometro rodykle vienam akimirksniui virsh 5.000 rpm pakilo... - kas gali buti???

kai auto uzhgesta - kompas irgi acijunge - reikia akumo klemas nuiminet...  :-{

na dar karta pakartosiu, kad vakar man skydelije indikatorius parode varikli su zhaibu

man diagnostikos reikia  :[ , greiciau geguzes 10 ateitu...

Pas mane panasi problema yra. Kazkada vaziuoju sau ramiai 60km/h 5begiu ir ziuriu kad motoras uzgeso poto su sankaba suzaidziau uzsikure bet prie sankrizos sustojus vel uzgeso. Visaip bandziau uztemt akumo nekrove. Po kiek laiko vel krove o pavazinejus pradeda nekraut arba nedakraut, todel labai dabar man neramu kai vaziuoju. Siaip kai nebekrauna ijungus degima girdisi zyzimas is po paneles ar saugikliu bloko.