Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 315774 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #1000: 2009 Gruodžio 23, 08:32:09 »
virs metu vaziuoju su ta "krovimo rele" kaip tu sakai pinpongu ir vargo nematau :P :D o siaip jei turi antra automobili tai gali zaist issiardes ;)
Na patinka man į vieną mazgą lįsti tik vieną kartą, vat generatorius sustreikavo vieną karta tai norisi padaryti tiap, kad jis apie save artimiausius 5 metus neprimintų, todėl ir keičiami guoliai, kondensatoriai, apvijos atrodo tvarkingos dar, butų kur arti pasitaikiusi Bosch visa rele, tikrai bučiau paemęs, o žaistis su mašina, kas mane pažįsta tas nesistebi, pasakityk mano parašą po kiekvienu mano postu :-] :-] :-]
pamiršęs buvau paminėt, kad aš irgi pažaidžiau su savo mašina ir įdėjau 150A generatorių  :P per silpnas mano visai turimai elektros vartotojų grupei tas 110A buvo  :s
P.S. dėl krovimo relės, tai būtinai reik atkreipti dėmesį kad ji būtų teisingo voltažo, kaip kad kažkada bajoras rašė, kad tik pagazavus krauti pradėdavo, tai ir man taip buvo, kai buvau įdėjęs 14,5V relę vietoj 14,0V

O blin, matau be metalo kapojimo vistiek neapsiejo, o su škyvo išnešimu nereikejo žaisti?