Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1754571 kartus)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
pilnai sutinku  (+) 98 ner ka lygint. butu pas mane 4.2 - irgi tik toki pilciau

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Sia ziema pravaziavo maniske apie 500km, ir buvau uzklimpes du kartus ant dugno, nematau skirtumo ar klimti su zema ar su auksta, o orginalios spiruokles pas mane gale labai supasi ir seda, tikiuosi paimdamas kietesnes orginales, suzemes bet ne tiek kiek su orginaliom su svoriu :)
o tai v8 yra keli variantai originaliu spyruokliu pagal auksti ir kietuma?  :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
o v8 pilant 95 jaučiasi skirtumas?
Apie trauka neverta net kabeti, nes manau ir taip suprantama.
98E mieste manes prase apie ~2-3 ltr maziau, nei 95E, 95super, 95 nitro ir kitoks reklaminis šlamtas...
tai vat tame ir reikalas, kad teoriškai suprantama, o praktiškai nepajaučiu skirtumo, galbūt pas atmosferikus labiau jaučiasi. O jaučiasi trauka tarp a98e15 ir švaraus 98? Man ne.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Vokiškas Shell Vpower 101+ skirtumas jaučiasi  (+) :G

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
:D gaut jo dar reikia :D

Domai, gaidys tas 98E15, jis vos vos tepasiekia 95...
Beja 98 reikia ziuretis kur piliesi, nes piltis pastarciau tik prabangius klientus ir didele apyvarta turinciose degalinese, priesingu atveju gausi nusudūkusį benziną ir tolko nebus.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
o v8 pilant 95 jaučiasi skirtumas?
Apie trauka neverta net kabeti, nes manau ir taip suprantama.
98E mieste manes prase apie ~2-3 ltr maziau, nei 95E, 95super, 95 nitro ir kitoks reklaminis šlamtas...
tai vat tame ir reikalas, kad teoriškai suprantama, o praktiškai nepajaučiu skirtumo, galbūt pas atmosferikus labiau jaučiasi. O jaučiasi trauka tarp a98e15 ir švaraus 98? Man ne.

pas mane 20vt, tai pasijuto ant padidėjusių sąnaudų :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi 20vT, bet dėl sąnaudų sunku komentuoti, kai jos svyruoja nuo 9l iki 20l, su trauka irgi, kol mano jaunai galvai jos "per akis" tai irgi suku pajausti. Iš techninės pusės to e15 irgi nenoriu, nors vieni apie jį labai gražiai šneka, bet aš skeptiškas. Nervina kai važiuoji ir 100 km ruože nematai degalinės su normaliu A98, tenka tą su sysium skiestą pilti. Prieš palikdamas meistrui norėjau užpildyt baką - skubėjau, teko vėl pilti tą e15.
Teko skandinavijoj su 99 oktanu važinėt, irgi nieko nejaučiau. Bet čia turbūt mano problema, o ne kuro :D

Domai, gyvūnas tas 98E15, jis vos vos tepasiekia 95...
Beja 98 reikia ziuretis kur piliesi, nes piltis pastarciau tik prabangius klientus ir didele apyvarta turinciose degalinese, priesingu atveju gausi nusudūkusį benziną ir tolko nebus.
Kaunietis esi, patark kur jis geras? Šiaip visad pildavau 95 123 degalinėj

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Sia ziema pravaziavo maniske apie 500km, ir buvau uzklimpes du kartus ant dugno, nematau skirtumo ar klimti su zema ar su auksta, o orginalios spiruokles pas mane gale labai supasi ir seda, tikiuosi paimdamas kietesnes orginales, suzemes bet ne tiek kiek su orginaliom su svoriu :)
variantų tų gyvas velnias, bet pirma reik rast tokias originalias ir paskui dar kitas 'bet': sportinėm spyruoklėm reikės ir atitinkamų amortikų  :P  (arba atvirkščiai)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
pas mane 20vt, tai pasijuto ant padidėjusių sąnaudų :D

keista, as va neseniai pradejau piltis pabandyt 98e15 is lukoil vietoj 98 nestes arba statoilo.... man kazkaip lyg geriau viskuom su 98e15. Kazkaip atrodo net masina geriau kurtis pradejo... nu tokias prielaidas darau, bet reikia dar ilgiau pavazinet.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
variantų tų gyvas velnias, bet pirma reik rast tokias originalias ir paskui dar kitas 'bet': sportinėm spyruoklėm reikės ir atitinkamų amortikų  :P  (arba atvirkščiai)
na ne visom  taip kategoriskai reikia. kalba apie kelis gerus centimetrus ir standuma, taip darbo zona pasikeis, bet musu amortiku eiga apskritai yra labai didele palyginus kad ir su A8
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį

Domai, gyvūnas tas 98E15, jis vos vos tepasiekia 95...
as kadangi tose oligarchinese nesipilu is principo tad man beliktu iki vokieciu pasaut su kanistrom :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atvešk ir kitiems V8 psichikos negalią turintiems draugams :D

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
is kokios lenkijos tai paliubomu varyciau  :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas turit Mukas telefona ? ;) reik paprašyt paslaugeles... :)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reikia virukai pagalbos. Cia nuotraukose yra TPS fyske. Pas viena 2 kontakte yra laidas pas kita ne. Itariam kad cia gali buti skirtumas 3.6 su 4.2 ? Parasykit kaip yra pas jus ypac domina kaip yra pas 3.6.
http://img814.imageshack.us/img814/7564/ryckosnauja.jpg
http://img819.imageshack.us/img819/6386/ryckossena.jpg
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Pas maniske yra visi 6 ir laidai ir kontaktai.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kas nupYYYYYso viena laidą? :D

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Pinant pyne baigesi laidas. :D

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
a jus zinojot kad pas v8 yra launch control :)   padarai sport rezima, spaudi stabdi, apsukas iki 4 k uzkeli ir atleido stabdi :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aišku kad yra, tik paskui dėžę pasikeiti ir viskas (y) Bent jau pas S4 taip buvo po sio efekto :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Kompo fyskes, kuri pas jus :) ?
http://img819.imageshack.us/img819/4746/ryckoskomponauja.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/7288/ryckoskomposena.jpg
a bbz...
matosi naujoje nera uzjungti 2; 21; 43 ir 46 pin'ai
senoje: 9; 15; 21; 23; 31; 33; 37; 43; 46 ir 50 pin'ai
pvz manuale kažkur lyg ir turėtų būt išdėstyta visa tai  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet kas keisčiausia, abi 4,2... Tadai, dar kompo kodus papastink... Gal Grishman turi daugiau literatūros ir ką nors daugiau pakomentuos.
O problemos tokios, kad mašina dirba, bet į priekį automatas ale kaip avariniu riežimu važiuoti bandydavo, nors avarinis riežimas nedega..
Darta sena klima įsūdyta... Kažkoks kosmosas ir nesuprantami darbai atlikti.  Neeina atkasti. Jei kas padėtų, didelis ačiū iš anksto.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet kas keisčiausia, abi 4,2... Tadai, dar kompo kodus papastink... Gal Grishman turi daugiau literatūros ir ką nors daugiau pakomentuos.
O problemos tokios, kad mašina dirba, bet į priekį automatas ale kaip avariniu riežimu važiuoti bandydavo, nors avarinis riežimas nedega..
Darta sena klima įsūdyta... Kažkoks kosmosas ir nesuprantami darbai atlikti.  Neeina atkasti. Jei kas padėtų, didelis ačiū iš anksto.
dar neatsikelei Rycka :) viskas papostinta.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
einu žabalioti :D