Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1724831 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Dramatizmo nėra, bet lyg Renimatorius iš vienos V8 skuto smalą įzoliacinę, bijau sumeluoti - bet 20-30Kg išlupo... O tai kone 1 el.sedynės papildomas svoris :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
as nesneku apie ale dragines auto daryma, nes vistiek nieko is to nesigautu, turejau omeni, kad galima pasidaryt mielesne kasdienine auto nenuskriaudziant komforto

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Faktas, aš su jumoru kalbu ;)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
tavo mašinos, tu spręsi ką daryt, tiesiog parašiau kas geriau, bet čia klube matau visi to pačio supratimo, daryt iš triperio mašina, nors aplinkuj yra gerų, tuo labiau savam kieme   ff :V
Toks vaizdas kad abi mano esamas mašinas gyvai matai, bei žinai geriau jų tech.buklę nei aš pats :)
Deja nei viena iš jų nera super ledas ;) Aš tikrai nepulsiu gintis kad mano senoji ne triperis ar triperis - tai vaikiška. O naujai atriedėjus dar laukia išbandymų metas - žiūrėsime toliau būklę ir pasekmes nuo mažo naudojimo ;)
apie tą antrą nešneku, nes nematęs, apie senają, tai jos stoviu nesistebiu, nes naudojant kasdien tokį modelį taip ir nutinka, variklio ir dėžės aš nematau, nes visų pirma automatas tiesiu taikymu į šiukšlyną turi eit :D o tada galima džiaugtis mašina, čia matyt daugiau sentimentai ir principai žaidžia, nes suskaičiavus, kiek kainuos prikelt kėbulą, kad toliau nerudytų, sutvarkyt saloną, ir visokias smulkmenas aplink mašiną, tai geriau pasiimt tokią ir iš jos daryt sau mašiną :V http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=141399610&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=24&tabNumber=2

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
kazka jau spangstat :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kazka jau spangstat :D
:D (+) :G taigi penktadienis

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
visų pirma automatas tiesiu taikymu į šiukšlyną turi eit
Kad absoliučiai nulis problemų man su ja, net keista... :V

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=141399610&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=24&tabNumber=2

O kas sake kad pas sita priekines arkos is vidaus nepradeje put? Visi visada sneka kaip daznai pasitaiko kai graziai atrodo tik paveiksleliuose, o cia va numetei paziuret nuotraukyciu ir jau ledinis kebulas? :-] as is kebulo puses net ir nesiekciau ledo, nes kai tau prie parduotuves nubrauks ir nuvaziuos, tai tada galima bus nagus nusigriauzt, aisku, neturi buti rudziu kalno ir sulankstymu, bet ir paemus be rudziu jos vis tiek po keliu metu islis, o kas tada, naujas kebulas (!?) :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Gal tegu ta V8 lieka vokietijoje, išmoko žmones iš mašinų padaryti triperius, tegu pabando padaryti atgal :-]
Nereik jau dramatizuoti, viskas padaroma, čia ne kokia 200 20V kad apdailos dalių jau su žiburiu nerasi, o čia dar galima šį bei tą užsakyti, tik pinigus mokėk :D
Bėda kad daugelis visdar įsitikinę, kad tai turi buti pigus malonumas :-]
tai tipo visi pas ka mechanke ir pirko uz375$plius atsiust bibizyn kiek?nesamone.puse masinos kainos.negi niekur ju nera lietuvoj?cia blynas metalo,sulinio dangtis

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
audzius kaip koks juodasis pranasas, nerodisiu as jam savo ve... (-) :D :D :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Gal tegu ta V8 lieka vokietijoje, išmoko žmones iš mašinų padaryti triperius, tegu pabando padaryti atgal :-]
Nereik jau dramatizuoti, viskas padaroma, čia ne kokia 200 20V kad apdailos dalių jau su žiburiu nerasi, o čia dar galima šį bei tą užsakyti, tik pinigus mokėk :D
Bėda kad daugelis visdar įsitikinę, kad tai turi buti pigus malonumas :-]
tai tipo visi pas ka mechanke ir pirko uz375$plius atsiust bibizyn kiek?nesamone.puse masinos kainos.negi niekur ju nera lietuvoj?cia blynas metalo,sulinio dangtis
O kodėl jis turėtų būt brangus, jei viską galima garaže iš dratų pasigaminti? Èia pavyzdys http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4099193

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
...as priziuriu savo masina , pagal galimybes...
na ir vėl "maloniai" stebinantis ir šypseną keliantis radinys iš tavo palikimo - ex V8 6-šiabėgės ...
jei net tepalų pasikeist nėra galimybės, tai apie ką mes bekalbam  ff

o tiksliau apie nieką ir nekalbam, nes pvz apie tokį dalyką kaip variklio pagalvės, tai net nėra ką kalbėt

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
 :O :O :O as toki "priziureta palei galimybes" varikli buvau isidejes i ex kabrika. isbego smala - supyliau mobil sintetika, po 1500km - isbego juodas  :D (pravale)  po to vel mobil sintetika - po 8000km vel pakeiciau - ir tik po sekancio keitimo ant matuokles stovejo grazus tepalas, o atdarius dangteli veleneliai blizgejo. faktiskai 20 tukstanciu  km prireike  :D

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
O kai sintetika susipylei, nesikimšo filtras? Kanalai?

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
O kai sintetika susipylei, nesikimšo filtras? Kanalai?
atvirksciai - visas brudas issivale, visos dalys issiplove is vidaus  (+) po to as ji ardziau - tai maciau skirtumus. cia kalba eina apie ford DOHC'a  :s :D

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Suprantu kad išsivalė, bet tas brūdas turėjo kažkur rinktis :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
:O :O :O as toki "priziureta palei galimybes" varikli buvau isidejes i ex kabrika. isbego smala - supyliau mobil sintetika, po 1500km - isbego juodas  :D (pravale)  po to vel mobil sintetika - po 8000km vel pakeiciau - ir tik po sekancio keitimo ant matuokles stovejo grazus tepalas, o atdarius dangteli veleneliai blizgejo. faktiskai 20 tukstanciu  km prireike  :D
Aš dabar tą patį procesą variklio valymui darau...

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Suprantu kad išsivalė, bet tas brūdas turėjo kažkur rinktis :V
rinkosi tepale del to kai tik pastebedavau juoduojant tepala - keisdavau svieziu. po triju proceduru variklis issiplove. gerai kai turejau "nuosava" backa mobil1 - galejau sau leist  :D budas efektyvus tik reikia ziuret kad motorui butu leidziama pagal charakteristikas naudoti sintetini tepala  ;)

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Aš dabar tą patį procesą variklio valymui darau...
cia tai savo 'naujokei' jo ?  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ten blizga kaip katino poutai, tad čia senajai... ;)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
esu buves priploves 2.2 espeisui vairkli :D uzsipirkau 10ltr tipo praplovejo.... na ir praploviau kapitalini :D :D :D :D

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
ten blizga kaip katino poutai, tad čia senajai... ;)
nu jo ta taigi 'nuliova' ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
...as priziuriu savo masina , pagal galimybes...
na ir vėl "maloniai" stebinantis ir šypseną keliantis radinys iš tavo palikimo - ex V8 6-šiabėgės ...
jei net tepalų pasikeist nėra galimybės, tai apie ką mes bekalbam  ff

o tiksliau apie nieką ir nekalbam, nes pvz apie tokį dalyką kaip variklio pagalvės, tai net nėra ką kalbėt

Èia ta, su kuria važinėjo draguoti, nuemus diržą, kad geriau trauktų?

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
koki dirza  :V :V :V

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Èia ta, su kuria važinėjo draguoti, nuemus diržą, kad geriau trauktų?

Nu taip... O ka ?? Ir ne "vazinejau", o buvau nuvazeves viena karta.
Su ja prasukau ~2k km...

Dabartinei masinai alyva irgi tik nesenai pakeiciau :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 13, 18:01:28 sukūrė Wer3w0lf »