Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1724941 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
geriau tu tai po kaire nuosprendį padaryk, po dešne dar gal verta grieko visai  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
tai tipo visi pas ka mechanke ir pirko uz375$plius atsiust bibizyn kiek?nesamone.puse masinos kainos.negi niekur ju nera lietuvoj?cia blynas metalo,sulinio dangtis
yra pardavime bent trys vnt. Piteryje. SËKMËS

Neprisijungęs edgarasas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
gavau visa komplekta uz lietuviskas kapeikas bejokiu motosport.yra ir lietuvoj geru zmoniu.o ne patarinet kosminem kainom.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na jei įdėmiau pažiūrėtum ten šiek tiek 'kitokie', tai ir kaina kitokia

Neprisijungęs edgarasas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
maciau kad nemetalainiai.klausiau paprasto originalaus o ne rimto kokio ten.ir abejoju ar ten daug islosi jai bus lengvesnis,vien smagraciu daug nepasieksi.man paprastos mechanikos reikejo.va radau, metus ieskojes, sudesiu ir vaziuos.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Šitosios po dešnę http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,83.msg956348.html#msg956348

su laiku tureciau S4 S6 amortikus lysnus, du komplektus, vienuose tikrai laisvumas yra, kituose nzn, visi gerai laikantys. Cia su 12mm sriegiu.
Dar tureciau tepalinius kuriem pakeistas tepalas i tirstesni, bet nuo fwd, lekste auksciau, sriegis 10mm.
Jei domina brukstelk, kazka gal sugalvosim ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
geriau tu tai po kaire nuosprend? padaryk, po de?ne dar gal verta grieko visai  :V
Tos po desne labai kukli komplektacija, sedynes gal kaip naujos, bet taburetes man nypatinka, aplamai cia jau jausmai risa nei metalas :D
Na bet niekada nesakyk niekada - o ta po desne dar laukia explotacijos laikas - bus aiskesne bukle.

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
geriau tu tai po kaire nuosprend? padaryk, po de?ne dar gal verta grieko visai  :V
Tos po desne labai kukli komplektacija, sedynes gal kaip naujos, bet taburetes man nypatinka, aplamai cia jau jausmai risa nei metalas :D
Na bet niekada nesakyk niekada - o ta po desne dar laukia explotacijos laikas - bus aiskesne bukle.

sėdynes galima pasikeist, bet kad pas tave ten salonui amen, kėbului irgi, jei tos kur paėmei padoresnis, tai nebūtų ką galvot  :V

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
abi po presu :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį

noriu ir sedyniu... :V , nes mano nenaujos...  ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
užsisakyk iš audi centro, jei nori naujų  :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį

noriu ir sedyniu... :V , nes mano nenaujos...  ;)
vietoj galines sedynes soliariuma susimontuok, nereiks skubet tada i ji, ir darbai bus baigti :D
sorry, vel nesusilaikiau :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
užsisakyk iš audi centro, jei nori naujų  :-]
Nebeužsisako (-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sėdynes galima pasikeist, bet kad pas tave ten salonui amen, kėbului irgi, jei tos kur paėmei padoresnis, tai nebūtų ką galvot  :V
Žinai, aš ja jodinėju jau penketą metų jei ne daugiau - manau normalu kad kas kurį laiką reikia investuoti...
Salonas naujosios gal kaip ir naujas, bet man nepatogus toks stilius, todėl tikrai jo nedėsiu sau. Geriau jau savo persiūti, nes įlipinėjant su džinsų saga įplėšiau odą ir laiku nesutvarkiau :E Viska kita pas ją normaliai.

Natūralu kad ir kėbulas geresnės kuri stovėjus tiek laiko. Nei druskos, nei akmenukai - niekas nesivaikė, tačiau keisti kėbulus daug reikalų, o savąją vis tiek su laiku perdažyti ruošiuosi, tad toks ir amen - dažų tema ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
tavo mašinos, tu spręsi ką daryt, tiesiog parašiau kas geriau, bet čia klube matau visi to pačio supratimo, daryt iš triperio mašina, nors aplinkuj yra gerų, tuo labiau savam kieme   ff :V

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
audziau, pirk abi Bajoro veskes, ir ant daliu :D nereiks nei perdazynet, nei persiuvinet :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
neparduos  :-] tą jo seną tai ant dalių eitų, bet kai pažiūrėjom ardyt nelabai ten ką iš jos būtų, tik spoileris EVO, variklis ir dėžė :-]  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tavo mašinos, tu spręsi ką daryt, tiesiog parašiau kas geriau, bet čia klube matau visi to pačio supratimo, daryt iš triperio mašina, nors aplinkuj yra gerų, tuo labiau savam kieme   ff :V
Toks vaizdas kad abi mano esamas mašinas gyvai matai, bei žinai geriau jų tech.buklę nei aš pats :)
Deja nei viena iš jų nera super ledas ;) Aš tikrai nepulsiu gintis kad mano senoji ne triperis ar triperis - tai vaikiška. O naujai atriedėjus dar laukia išbandymų metas - žiūrėsime toliau būklę ir pasekmes nuo mažo naudojimo ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
tavo mašinos, tu spręsi ką daryt, tiesiog parašiau kas geriau, bet čia klube matau visi to pačio supratimo, daryt iš triperio mašina, nors aplinkuj yra gerų, tuo labiau savam kieme   ff :V
Nu nežinau kaip dabar situacija, bet kalbant apie AHLXXX kiek paskutinį kartą ją mačiau, o tai buvo gal ir seniai, neskaitant kelių trūkumų, tame tarpe dujas :D tikrai nepavadinčiau to, ką mačiau triperiu (-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
neparduos  :-] tą jo seną tai ant dalių eitų, bet kai pažiūrėjom ardyt nelabai ten ką iš jos būtų, tik spoileris EVO, variklis ir dėžė :-]  :V
Manai yra tikslas pardavinėti? :D ką čia iš jos beardysi ant dalių, nors pagal komplektacija tetrūksta selflevelingo ir galinių el.valdomų sedynių - visa kita pilno faršo... Bet jei matai tik dėžę ir varikli - vadinasi tiek ir teužtenka ;) man nuo to nei šalta nei šilta :H

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Manai yra tikslas pardavinėti? :D ką čia iš jos beardysi ant dalių, nors pagal komplektacija tetrūksta selflevelingo ir galinių el.valdomų sedynių - visa kita pilno faršo... Bet jei matai tik dėžę ir varikli - vadinasi tiek ir teužtenka ;) man nuo to nei šalta nei šilta :H
kam tas selfleveling'as ?? kam tos el sedynes gale ? neteisinga linkme aini  :D
reik i prieki det mechanines sedynes, det mechana vietoj automato, det coil'us, stabdzius normalius ir dziaugtis masina  :D
na duja irgi reiktu mest lauk tokiu atveju  8:8

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu nežinau kaip dabar situacija, bet kalbant apie AHLXXX kiek paskutinį kartą ją mačiau, o tai buvo gal ir seniai, neskaitant kelių trūkumų, tame tarpe dujas :D tikrai nepavadinčiau to, ką mačiau triperiu (-)
Audziaus žodžiuose tiesios yra, nes ji tik egzistuoja nuo vasaros galo, ir anais metais mažai važinėta ir pagrinde tik stovėjo. Lenda aplink arkas rūdelės, ant kapoto prie purkštukų, žodziu kėbulas jau eilę metų prašosi dažomas, gal jau ir sulauks, kainos et sutartos, teliko atrasti pinigų :D
Kai jis ja matė buvo po vairu nuimta apdaila nes prie kompų lindo. Bose abšyfkės be grotelių, nes po audio dėjimo vis dar neuždėjau, o vairuotojo sėdynė įplėšta nuo sagos ir kad toliau neplyštų - gavo tos pačios spalvos izoliacijos kad neplistų plyšena... Tai natūralu kad žmogus pamatęs iškarto į triperius užrašė :D Man tai vienodai šviečia, kas ir kaip yra - žinau geriau (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kam tas selfleveling'as ?? kam tos el sedynes gale ? neteisinga linkme aini  :D
reik i prieki det mechanines sedynes, det mechana vietoj automato, det coil'us, stabdzius normalius ir dziaugtis masina  :D
na duja irgi reiktu mest lauk tokiu atveju  8:8
Na jei jau ta tame sukti - tada faktas, oi kaip jai nieko nereikia, net apdailų ir garso įzoliacijų... Kilimų ir lubų... :D Panašiai istorijai turėjo ta balta nueiti, tik žemesniam lygmeny, bet dabar ji pas audziu nes kiemas per mazas, o gautus pinigus uz balta danaudojau naujajai i kiema :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na nereikia dramatizuot del tu garso izoliaciju, kilimu, lubu  ;)