uztenka 2psl atgal paskaityt ir ne man vienam juokinga bus...kai pats skersai isilgai savo Ve perinkes,o kitas raso - ner ten kosmosas,viskas ciki,nebent jei originalu vag'a pirksi,tada tai jo...pats primesk kiek reik litu prilaikyt ir ka jai padaryt,kad ji nebutu kosmosas? o ka daugiau pirkt jei ne originalu vag'a,nuo silkes detales taikyt ? pats stumi ir grish'a kad puse fekaliją susideje vazineja,o kitas pirko uz 1800 ir norejo parduot uz 11000))) ir t.t iki begalybes
deja žmogau šitoje vietoje totaliai klysti, ypač dėl orig. VAG'o naudojimo - asmeniškai aš visada buvau prieš dalis su VAG ženklu, jei yra dvigubai, trigubai pigiau ta pati ir to paties gamintojo tik be VAG simbolikos arba restauruojama/padaroma dar tvirtesnė nei originalas; apie kinietišką š... kalbos net nėra kaip ir kad apie kokias specifines kėbulo detales, kur tinka tik nuo veškės;
todėl tavo supratimas apie pritaikymą yra iškreiptas, nes tu manai kad
visai netinkančios detalės (pvz kad ir nuo tos pačios silkės) įdėjimas yra pritaikymas. mano supratimu pritaikymas yra, nu kad ir pvz aš stabdžius persidariau - priekį nuo S8, galą nuo RS4, variklis taip pat praktiškai S8, dėžė.... aba sėdynės priekinės iš S4, ir t.t. Tai ar tokie pritaikymai yra sukeliantys juoką ?
arba kad pvz atėjus į parduotuvę ir paprašius galinio traverso sailentų (keturių sušiktų gumų) pasako kad parsiduoda tik su visu traversu, arba išorinė granata su visu pusašiu... bet žinant kas gamino gumas po VAG ženklu nesudaro problemų susirasti ir įsigyt jas atskirai, be didžiulio metalo gabalo (traverso), taip pat ir su granatom (nafik tie pusašiai po 2 klt./vnt). ir tų pavyzdžių yra pilna tokių. taigi APIE KÀ MES ŠNEKAM ?