Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1792098 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Visas esamas lempas buvau įjungęs, bet kad ir faros ir priešrūkiniai taip storai užsitraukė, kad nieko nepadejo, visgi geriau garažas netgi neidealiai sausas, nei lauke po storu sniego sluoksniu ff.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Iš galo nuimk apsauginius dangtelius, greičiau rasa pasišalins ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Nieks nenori buvusia Dancer'io V8 4.2 1992 juoda uz 2500lt paimt ?? :) Jei ka - skambinkit Maxtro :)
Pats paimciau zu ~2 "neziurint", jei dabar tureciau :) Siule man "ant daliu"... :)
vien salonas - mechaninis, sildomas, bose, juodas ale "recaro" :) ir pakaba visai nieko :) - zylui "pats tas" butu :)

Nu bet man ta V8 visai nevalino... - gal tik pasirode, man ir manishke nifiga netraukia :) - po mechanikos niekaip negaliu priprast prie to "velavimo", nors trauka lb panasi... (net si geriau traukia siaip)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 24, 22:22:58 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
bet tai lyg ir prižiūrėta buvo, variklis perrinktas ...... ir belieka viens iš dviejų variantų: arba nudrožė labai greitai, arba iš to prižiūrėjimo tik blefas buvo  ..

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
bet tai lyg ir prižiūrėta buvo, variklis perrinktas ...... ir belieka viens iš dviejų variantų: arba nudrožė labai greitai, arba iš to prižiūrėjimo tik blefas buvo  ..

gal ir "nudroze", bet like joje geru daliu dar :) . Sunkoka taip per nepilnus 2 metus nudrozht butu - vien kuro kiek reiketu :D

Dabar pagalvojau - tikiuos jis man siule Dancer'io V8 (o ne kokia kita) , nes pokalbis gan trumpas buvo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 24, 22:14:17 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Imesk foto jos , koks miestas ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Man tik toks klausimėlis - anoms vėliavų laikikliai sparnuose priekyje ėjo pasirinktinai , ar visoms? Nes šitoj tai nematau  :V
Aišku kad pasirinktinai ir vieno originalaus stovo kaina apie 2,5K Lt :D
čia už tokius pimpukus penki gabalai  :O būčiau žinojęs iš principo nurovęs būčiau Kinijoje  :-]

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Nieks nenori buvusia Dancer'io V8 4.2 1992 juoda uz 2500lt paimt ?? :) Jei ka - skambinkit Maxtro :)
Pats paimciau zu ~2 "neziurint", jei dabar tureciau :) Siule man "ant daliu"... :)
vien salonas - mechaninis, sildomas, bose, juodas ale "recaro" :) ir pakaba visai nieko :) - zylui "pats tas" butu :)

Nu bet man ta V8 visai nevalino... - gal tik pasirode, man ir manishke nifiga netraukia :) - po mechanikos niekaip negaliu priprast prie to "velavimo", nors trauka lb panasi... (net si geriau traukia siaip)

o kodėl nepasakei, kad šonas daužtas? :D :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
To, tai nezinau ar dauzhtas...

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
matyt ir kaina tokia, nes po autoįvykio mašina  ;) iki avarijos buvo grabas, tai dabar išvis ne kažką bus  :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Gedi , ne tokie ten pimpukai :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 :D tas tai jo, juk skiriu kitaiską replic'ą nuo vokiško longo, tik fotkės neturiu tinkamos po ranka, bet vistiek pimpukai už penkis gabalus ......  ff

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
matyt ir kaina tokia, nes po autoįvykio mašina  ;) iki avarijos buvo grabas, tai dabar išvis ne kažką bus  :D
bet tai lyg ir prižiūrėta buvo, variklis perrinktas ...... ir belieka viens iš dviejų variantų: arba nudrožė labai greitai, arba iš to prižiūrėjimo tik blefas buvo  ..
Kol buvo Dancer rankose tol gera buvo ir prižiureta o paskuj, patys suprantat......................... galima dabar jai draugiškai ištarti R.I.P. ir prisiminti keleta gražesnių momentų iš jos gyvenimo ff

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
ir prisiminkim kas iš jos liko dabar :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
tai lavonelis? :V

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
tai lavonelis? :V
Kaip matom iš šiandienio posto audžiaus garažėlyje, ardymui bus pats tas :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blin dAncer turetu buti nemalonu... ja tikrai priziurejo, keite, investavo, mylejo, o dabar kaip eiline nuvaryta karve ant mesos...
UFO pas ja taipogi nauji buvo (lyg gyresi kad uzsisake is audi centro), retas pirko is musu juos naujus...

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kėbulas linkęs per pusę, kas dažė nežinau, bet dažymas kaip garažė, salonas patrintas gerai, visa aprūdijus, variklio skyrius blizga, visa kita matysis ardant  :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
kėbulas linkęs per pusę, kas dažė nežinau, bet dažymas kaip garažė, salonas patrintas gerai, visa aprūdijus, variklio skyrius blizga, visa kita matysis ardant  :V
noriu desinio raudono kampo, ir dar ko nors :-] :D
Skambint? :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blin dAncer turetu buti nemalonu... ja tikrai priziurejo, keite, investavo, mylejo, o dabar kaip eiline nuvaryta karve ant mesos...
UFO pas ja taipogi nauji buvo (lyg gyresi kad uzsisake is audi centro), retas pirko is musu juos naujus...
UF'ai rezervuoti!!!!!!!!!!! (aa) (aa) (aa)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
UF'ai rezervuoti!!!!!!!!!!! (aa) (aa) (aa)

(aa) (aa) (aa) senai pas mane tie UFO'ai  :-] (ar jis man ne tuos isiule ??  (z) )

kdl taip nelaiku isigijau buferius  :[ Dar ir siltesniu oru reik, kad perdazyt :(
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 25, 16:58:28 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
(aa) (aa) (aa) senai pas mane tie UFO'ai  :-] (ar jis man ne tuos isiule ??  (z) )

:D o tai kam slankmatis skirtas... da ir aplamai metų senumo ir virš 15 jau ir iš akies matyt skirtumą

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
(aa) (aa) (aa) senai pas mane tie UFO'ai  :-] (ar jis man ne tuos isiule ??  (z) )

:D o tai kam slankmatis skirtas... da ir aplamai metų senumo ir virš 15 jau ir iš akies matyt skirtumą

nu kad jie buvo ~2x storesni negu mano... (tai jis man ne tuos isiule, ar kaip ??  :E ) Ir tikrai jie ne metu senumo (tie "nauji")... O zinant, kaip Dancer megdavo palakstyt nu ir Maxtro irgi - tai visai nenustebau, kad ne "lediniai"
Bei kiek zinau - Audzius turejo UFO komplekta "ledini" dar nuo kitos V8 - bet ten ir kaina siek tiek kitokia buvo :)

P.S. laukiu atsakymu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 25, 17:09:35 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Kažkada buvo šnekėta jau, bet vis tik dar kartą, gal dabar jau kas nors žinos, kas galėtų slėptis veškėje po šita opcija:
Control number (no PR-Family) - S1X - Special built-in parts (w/o police) in After Sales shop, control distribution type 02, with separate AS invoice