Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1751671 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2225: 2007 Gruodžio 28, 15:08:52 »
Tu man pirma parodyk kur galima bent p a b a n d y t užsakyt  :O 8:8 8:8 8:8

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2226: 2007 Gruodžio 28, 15:11:48 »
vyrai murai, o niekas is jusu neturit nereikalyngo galinio posukio? Tinka defektuotas (+) reik pabandymui...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2227: 2007 Gruodžio 28, 15:29:25 »
vyrai murai, o niekas is jusu neturit nereikalyngo galinio posukio? Tinka defektuotas (+) reik pabandymui...
kaip tik va tokį išmečiau per didįjį prieškalėdinį tvarkymąsį  8:8

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2228: 2007 Gruodžio 28, 15:36:34 »
Bajorai, jei kalbant apie kainas... Mano tevas dyrba Lietuvos Draudime, na ir jie ten turi draudimines knygutes, kuriose sudeta dauguma masinu modeliu su potencialiomis kainomis. Va atskenavau ta puslapy kur V8 yra  :) Gali paziuret kiek ji ivertinta. Cia tarkim jei kasko aprdaustum ir tau ja pavoktu tai nuo tos sumos gautum apie 80% pinigu. P.S y ta V8 2.8 motoru nekreipk demesio nes cia klaida kazkokia, senesnese knygutese nebuvo sito briedo  :D

[attachment deleted by admin]
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2229: 2007 Gruodžio 28, 15:37:25 »
Pabandyk www.akste.lt jie bosh prekiauja gal ir uzsakyti galetu (h)

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2230: 2007 Gruodžio 28, 15:46:24 »
Vokietijos, Prancūzijos, Italijos originalių žibintų ir elektros įrangos gamintojai. Šių gamintojų prekėms atskiro pristatymo nebereikia - jų logotipai puikuojasi ant visų europietiškų automobilių žibintų, taigi tai taip pat originali prekė. Platus pasirinkimas HELLA papildomų žibintų: tai priešrūkiniai žibintai, įprasti ir ksenono prožektoriai, įvairių spalvų ir formų žibintai bei spoileriai automobilių tiuningui. Mūsų sandėlyje rasite didžiausią Lietuvoje originalių žibintų asortimentą. Mes atstovaujame visame pasaulyje žinomus gamintojus HELLA, VALEO, MAGNETI MARELLI, AUTOMOTIVE LIGHTING. Šių gamintojų produktai nereikalauja atskiro pristatymo - tai aukščiausios kokybės prekės, montojamos į visų Europos automobilių gamintojų automobilius.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2231: 2007 Gruodžio 28, 16:38:34 »
kaip tik va tokį išmečiau per didįjį prieškalėdinį tvarkymąsį  8:8

blin butu tikes. As pats kazkada turejau ir esu senai ismetes... Gal dar kas nors turi? Gali buti ir silkes

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2232: 2007 Gruodžio 28, 16:40:30 »
Bajorai, jei kalbant apie kainas... Mano tevas dyrba Lietuvos Draudime, na ir jie ten turi draudimines knygutes, kuriose sudeta dauguma masinu modeliu su potencialiomis kainomis. Va atskenavau ta puslapy kur V8 yra  :) Gali paziuret kiek ji ivertinta. Cia tarkim jei kasko aprdaustum ir tau ja pavoktu tai nuo tos sumos gautum apie 80% pinigu. P.S y ta V8 2.8 motoru nekreipk demesio nes cia klaida kazkokia, senesnese knygutese nebuvo sito briedo  :D

BTA ~6700 vertina sia masina. Idomu kiek Kasko Lietuvos draudime kainuotu? BTA apie 600lt nori i metus

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2234: 2007 Gruodžio 28, 18:28:06 »
Pabandyk www.akste.lt (h)
pabandyt pabandysiu, bet jau dabar duodu 99,7% kad bus  B- Jau beveik buvau bedarąs pavedimą į CAC, bet paskutinę minutę persigalvojau, kad reikia vis dėl to gaut tipo sertifikuotus originalus su visais E  ff :s :s

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2235: 2007 Gruodžio 28, 19:02:38 »
pabandyt pabandysiu, bet jau dabar duodu 99,7% kad bus  B- Jau beveik buvau bedarąs pavedimą į CAC, bet paskutinę minutę persigalvojau, kad reikia vis dėl to gaut tipo sertifikuotus originalus su visais E  ff :s :s
Sekmes!!!

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2236: 2007 Gruodžio 28, 19:30:58 »
O tai kokios kilmes pas Paul'a tie stopai? nejaugi pats gamina? kad priekinius baltus posukius parsisiuntes ishkart supratau, kad ranku darbo, bet kad stopai....

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2237: 2007 Gruodžio 28, 19:44:50 »
labai daug ką jis ten pats gamina, tame tarpe ir stopus.

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2238: 2007 Gruodžio 28, 19:53:17 »
Po eilines cobra11 destrukcines serijos pasaulje liko viena v8 maziau...

http://www.youtube.com/watch?v=crfjkDAXhUM

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2239: 2007 Gruodžio 28, 20:05:37 »
Po eilines cobra11 destrukcines serijos pasaulje liko viena v8 maziau...

http://www.youtube.com/watch?v=crfjkDAXhUM

reik tiketis kad cia buvo plika 3,6 automats o ne kokia 4,2 mechanke :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2240: 2007 Gruodžio 28, 20:08:24 »
Kad tam filme V8 sudauzytu jau ne viena ir ne dvi, gerai, kad kai anksciau ziurejau ta seriala, nei buvau dar jokios V8 savininkas nei man skaudejo sirdi del ju :[  tas absurdishkas, aki reziantis masinis mashinu dauzymas tai bandymas paslepti nelabai vykusi, monotinishka scenariju. Jei visos V8 avarijos metu ishtikruju taip sproginetu, tai po paskutinio mano auto ivykio turbut dar skarjociau debesyse, o Ukmerges gatves sankryzoje prie VW centro kiurksotu 5 metru gylio krateris, kuris butu zymiai palengvines dabartinius viaduko statymo darbus toje vietoje :D :D :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2241: 2007 Gruodžio 28, 20:10:55 »
Kazkaip taip ir pagalvojau, kad tuoj bajoras zodis i zodi tokia pacia fraze parashys :D :D :D
A baigsi viena kart ant 3.6 stumti :E :E (z) :-{ :-] :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2242: 2007 Gruodžio 28, 21:03:59 »
Kazkaip taip ir pagalvojau, kad tuoj bajoras zodis i zodi tokia pacia fraze parashys :D :D :D

jo, is ties tu teisus, tokia nevaliuxa buvo kad butu gerai jei kas butu ja pastumdes :D :D :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2243: 2007 Gruodžio 28, 21:25:44 »

BTA ~6700 vertina sia masina. Idomu kiek Kasko Lietuvos draudime kainuotu? BTA apie 600lt nori i metus
Lietuvos draaudime brangiau, nes ir masina ivertinta brangiau... Ir del nuostoliu atlyginimo kiti reikalai. Na 900lt mazdaug kainuotu. Cia is akies taip primetu
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2244: 2007 Gruodžio 28, 21:34:20 »

jo, is ties tu teisus, tokia nevaliuxa buvo kad butu gerai jei kas butu ja pastumdes :D :D :D
Na iskaitant konkrecios tavo 3.6 bukle ir uzdrozimo lygi, nieko keista, geros bukles 3.6 stumdyti nereik

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2245: 2007 Gruodžio 28, 21:38:29 »
Na iskaitant konkrecios tavo 3.6 bukle ir uzdrozimo lygi, nieko keista, geros bukles 3.6 stumdyti nereik
na manoki 100km/h pasiekdavo per 10-11sek. Vienam cil maza kompresija buvo, o visa kita dar pakenciamai. BEt vis tiek nevaliuha :-] :-] :-]

Ne ne , gera ta masina, nera ko is karto sesti uz 4.2 , nes paskui nezinai kuom skiriasi :D Nu bet kaip bebutu 3.6 2sek iki 100km/h leciau begejasi, tad vis tiek nevaliuha :D :D :D :D :-] :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2246: 2007 Gruodžio 28, 21:46:00 »

Lietuvos draaudime brangiau, nes ir masina ivertinta brangiau... Ir del nuostoliu atlyginimo kiti reikalai. Na 900lt mazdaug kainuotu. Cia is akies taip primetu
ką reiškia ir dėl nuostolių atlyginimo kiti reikalai ?? lengviau išgaut pinigus ar sunkiau ?? aplamai koks draudimas lengvesiau atsisveikina su pinigais ??

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2247: 2007 Gruodžio 28, 21:49:54 »
na manoki 100km/h pasiekdavo per 10-11sek. Vienam cil maza kompresija buvo, o visa kita dar pakenciamai. BEt vis tiek nevaliuha :-] :-] :-]

Ne ne , gera ta masina, nera ko is karto sesti uz 4.2 , nes paskui nezinai kuom skiriasi :D Nu bet kaip bebutu 3.6 2sek iki 100km/h leciau begejasi, tad vis tiek nevaliuha :D :D :D :D :-] :-] :-]
Ash tiku, kad su tuo stebuklingu G-meteriu kur visus laikus parodo geresnius nei gamyklishkai ir 3.6 8.0 sek ishvyniotu, jei jau tokie paskui sekundes besivaikantys super duper lenktynininkai patapom :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2248: 2007 Gruodžio 28, 21:59:22 »
as kalbu apie stockus pagal tech duomenis. O G-meter visiems normaliai rode, juo naudojasi ir sportininkai ir megejai, bet tik kaip tik ideda i mano masina, taip GPS kitaip skaiciuoja :D Ir ne seip tris bandymus idejau toj kreivej.  Be to abejoju ar gamykliskai skaiciuojant pagreiti anie ant stopo laiko ir gazuoja siek tiek pries starta ;) As zinau kad tau pikta kad dujine virykle tave starte padare, bet nepergyvenk, gal sekanti karta man kokia deze sukvailios :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2249: 2007 Gruodžio 28, 22:57:10 »
as kalbu apie stockus pagal tech duomenis. O G-meter visiems normaliai rode, juo naudojasi ir sportininkai ir megejai, bet tik kaip tik ideda i mano masina, taip GPS kitaip skaiciuoja :D Ir ne seip tris bandymus idejau toj kreivej.  Be to abejoju ar gamykliskai skaiciuojant pagreiti anie ant stopo laiko ir gazuoja siek tiek pries starta ;) As zinau kad tau pikta kad dujine virykle tave starte padare, bet nepergyvenk, gal sekanti karta man kokia deze sukvailios :-]
O tau turbut dar pikciau, kad neoavyko pasiekti absoliucios dujiniu virykliu komandos pergales priesh benzinufkes, na bet nesijaudink, ir mumi purkshtukai kartais uzsikemsha :-]

Tai pala, nesupratau, tam g-meterio paveiksliuke visi trys bandymai yra tavo ar tavo, Biesio ir No one? ir kiek arkliu i ratus ishsukot?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 28, 23:00:05 sukūrė Grishman »