buvo 3.6 privertus susipazinti su vidinemis granatomis. anos dvieju rusiu yra. seip ismeciau jau jas, ja pakeisti imanoma tik su visu pusasiu, bent jau taip as patarciau. Tepalas yra uzsandarintas, po uzpresuotu dangteliu yra "šaiba" laikanti pusasi. Ten trasketi nera kam, o ypac nuo pasukto vairo. Vienintelis ka galima pastebeti, tai duodant gazo kai priekis pradeda kilti (aisku grishman'ui tas negresia) tada traskesys pasigirsta. Mano manymo tavo bedos: kazkas kazka liecia (reik ziureti), atraminiai guoliai, vairo stiprintuvas.... o seip kadangi neeina gyvai girdeti garso- sunku ka pir tebepasakyti tau :/
B I N G O
![hissyfit :-{](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/new_hissyfit.gif)
juk atraminiai guoliai pas mane negražiai atrodė, bet jų nepakeičiau nes in klp neturėjo, tik tas gumas gavau.
O aš čia pamačiau apsisnargliavusią granatą ir viiiisai pamiršau, apie atraminius, kuriuos nusprndžiau ant vasaros pakeisti kai kitus ratus mausiu, ir šiaip gal kas iš važiuoklės dar išlys, ir amortikus gal sugalvosiu kitus, tai ir suvedimą vėl tuo pačiu.....